» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς Μπαλοτέλι η Μίλαν


Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς Μπαλοτέλι η Μίλαν
Ριντ - Βακ Πέλετς: Κέρδισε και τους τέσσερις τελευταίους εντός έδρας αγώνες της η Ριντ, βγάζοντας και over. Η Βακ Πέλετς βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας και δύο παιχνίδια λιγότερα. Σχετικά αδιάφορο ματς δεν προκύπτουν προγνωστικά στοιχήματος.

Σαρλερουά - Σερκλ Μπριζ: Η Σαρλερουά έχει σκοράρει και στα πέντε πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της, όμως γενικά δεν εκμεταλλεύεται όσο θα έπρεπε τον παράγοντα έδρα. Εννιά αγωνιστικές δίχως νίκη συμπλήρωσε η Σερκλ Μπριζ και τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Γαλατάσαραϊ - Σάλκε: Σε πολύ καλή κατάσταση από όλες τις απόψεις η Γαλατάσαραϊ, η οποία έχει ανέβει κατά πολύ επίπεδο με τους Ντιντιέ Ντρογκμπά και Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Κακό το κλίμα στην Σάλκε, καθώς δεν κερδίζει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα.



Μίλαν - Μπαρτσελόνα: Σε φόρμα η Μίλαν (5-2-0), δεν θα έχει όμως στην σύνθεση της τον πολύτιμο από την πρώτη στιγμή που ήρθε Μάριο Μπαλοτέλι, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Έφεση στα goal/goal έχουν φέτος οι «ροσονέρι» (21/33). Από εννιά συνεχόμενα goal/goal προέρχεται και η Μπαρτσελόνα

Λιντς - Μπλάκπουλ: Δείχνει να απομακρύνεται από τα πλέι οφ η Λιντς, αποτέλεσμα της μιας μόλις νίκης στα πέντε τελευταία παιχνίδια. 5/6 over το τελευταίο χρονικό διάστημα για την Μπλάκπουλ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση