» » » » » » Στοίχημα Champions League: Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου


Στοίχημα Champions League: Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου
21:45 AΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ακόμα ένα δυνατό χαστούκι δέχθηκε την φετινή σεζόν η Άρσεναλ, που γνώρισε το Σάββατο τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Αγγλίας, αφού ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από την Μπλάκμπερν. Σε ένα ματς που ο Βενγκέρ χρησιμοποίησε τις ρεζέρβες, όπως συνηθίζει στα ματς Κυπέλλου, η Άρσεναλ ήταν χειρότερη του αναμενομένου και ηττήθηκε δίκαια. Οι "κανονιέρηδες" φιλοξενούν απόψε τους Βαυαρούς, με στόχο την νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα εν' όψει της δύσκολης ρεβάνς στο Μόναχο. Οι γηπεδούχοι πάντως, διανύουν πολύ κακή σεζόν, αφού στην Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκονται μακριά από τις πρώτες θέσεις. Συγκεκριμένα βρίσκονται στο -21 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και ο ρεαλιστικός στόχος για την φετινή σεζόν παραμένει η είσοδος στην τετράδα, ώστε η ομάδα να τσεκάρει την συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην φάση των ομίλων η Άρσεναλ τερμάτισε στην δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω από την Σάλκε και μπροστά από τον Ολυμπιακό και σήμερα θα αγωνιστεί χωρίς τους Γκιμπς και Μονρεάλ.



ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις η Μπάγερν Μονάχου την φετινή σεζόν και αποδεικνύει κάθε εβδομάδα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας της Βόλφσμπουργκ με 2-0 και πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πολύ δύσκολα θα χάσει τον φετινό τίτλο, αφού είναι ήδη στο +15 από την δεύτερη Ντόρτμουντ. Οι Βαυαροί πλέον, όντας άνετοι βαθμολογικά στρέφουν την προσοχή τους στο Champions League, όπου δεν κρύβουν ότι θέλουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Στην φάση των ομίλων κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση έχοντας αντιπάλους τις Βαλένθια, Λιλ και Μπάτε Μπόρισοφ. Οι Γερμανοί με όπλο την εξαιρετική τους αμυντική λειτουργία, που έχει κρατήσει τους αντιπάλους στο μηδέν στα τελευταία πέντε ματς, θα προσπαθήσει και σήμερα να πάρει ένα σκορ πρόκρισης, ώστε να ολοκληρώσει την δουλειά στην ρεβάνς στο Μόναχο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Μπόατενγκ, Μπαστούμπερ και Πιζάρο.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Μεγάλο ματς σήμερα στο "Emirates", πολύ δύσκολο για προγνωστικά. Παρατηρούμε πάντως πως η Άρσεναλ δεν πείθει γενικά το τελευταίο διάστημα και θεωρώ πως η φορμαρισμένη Μπάγερν μπορεί να φύγει με το διπλό από το Λονδίνο. Διπλό (2.20, Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση