» » » » » » Στοίχημα Champions League: Γαλατάσαράϊ - Σάλκε


Στοίχημα Champions League: Γαλατάσαράϊ - Σάλκε
21:45 ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΣΑΛΚΕ

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Γαλατάσαράϊ, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1 την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Ακχισαρ. Με αυτή τη νίκη διατήρησε τους έξι βαθμούς διαφορά που έχει από την δεύτερη Φενέρμπαχτσέ και οδεύει προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Τουρκία. Οι Τούρκοι, παρά το άσχημο ξεκίνημά τους στον όμιλο, κατάφεραν τελικά να συγκεντρώσουν 10 βαθμούς και να πάρουν την δεύτερη θέση, πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, ισοβαθμώντας με την Μπράγκα. Επιθετικά πλέον η ομάδα της Κωνσταντινούπολης είναι πολύ δυνατή, αφού οι προσθήκες των Ντρογκμπά και Σνάϊντερ έχουν προσθέσει ποιότητα στο ήδη ποιοτικό ρόστερ της ομάδας. Στην έδρα τους οι γηπεδούχοι δημιουργούν μία πολύ καυτή ατμόσφαιρα, δύσκολη για οποιονδήποτε αντίπαλο και εκεί στοχεύουν σήμερα, ώστε να πάρουν προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση. Εκτός ο μπακ Ουιφαλουσι.



ΣΑΛΚΕ: Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση από την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και το αποδεικνύει κάθε αγωνιστική στο Γερμανικό πρωτάθλημα, στο οποίο έχει υποχωρήσει στην 9η θέση της βαθμολογίας. Η Σάλκε πέραν της τρελής νίκης με 5-4 επί τους Ανόβερου στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου, δεν έχει καταφέρει να πάρει άλλο τρίποντο και την τελευταία αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με την Μάϊντζ με 2-2. Τρέχει ένα σερί τεσσάρων σερί αγωνιστικών χωρίς νίκη και σήμερα καλείται να κάνει μάι καλή εμφάνιση, ώστε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του... φαβορί στο ζευγάρι εμ την Γαλατά. Στην φάση των ομίλων τερμάτισε στην πρώτη θέση, σε έναν όμιλο με Άρσεναλ Ολυμπιακό και Μονπελιέ, αλλά τότε οι Γερμανοί ήταν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση ,σε σχέση με τώρα. Εκτός έδρας αποδυναμώνονται αισθητά, αλλά σήμερα θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Πολλά και σημαντικά τα προβλήματα, με τον Μαρικά, τον Μόριτζ, τον Ουτσίντα, τον Ομπάσι, τον Παπαδόπουλο και τον Αφελάι, να παραμένουν τραυματίες.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Οι Τούρκοι έχουν τον ενθουσιασμό και την έδρα και πετυχαίνουν την Σάλκε σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση και με πολλές απουσίες. Θεωρώ πως έστω και οριακά μπορούν να πάρουν τη νίκη σήμερα. Άσσος (2.15 GoalBet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση