» » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Serie A: Επιστροφή στις νίκες για Γιουβέντους, Φιορεντίνα


Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Serie A: Επιστροφή στις νίκες για Γιουβέντους, Φιορεντίνα
13:30 ΚΙΕΒΟ  – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Προϊστορία (από 2001): 1-6-11
Α’ Γύρος: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΚΙΕΒΟ 2-0

ΚΙΕΒΟ: Συνέχισε την πολύ καλή παράδοση στα εκτός έδρας με τη Λάτσιο και έφυγε με τη νίκη από το Ολίμπικο με 0-1. Χωρίς φάσεις το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί, αλλά η Κιέβο χτύπησε στην κόντρα στο 61’ και τον Παλόσι να σκοράρει από κοντά, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από το δοκάρι του Γιόκιτς. Με τη νίκη αυτή απέκτησε διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη (+10), μιας και ακολουθεί δύσκολη συνέχεια. Τα 6 από τα 7 τελευταία κόντρα στη Γιούβε ήταν under, ενώ μετράει μία ήττα στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις τους (1-4-1). Η αποχώρηση του Σορεντίνο άφησε κενό κάτω από την εστία, το οποίο θα καλύψει ο πολύ καλός Ουικάνι της Παλέρμο (δανεικός). Ως γνωστό έκλεισε τον Σπυρόπουλο του Παναθηναϊκού. Ήρθαν ως δανεικοί οι αμυντικοί Σαμπιρίζι, Ασέρμπι (Τζένοα) και ο αργεντινός επιθετικός Hauche από τη Ράσινγκ Κλουμπ. Αποχώρησαν ο μέσος Ριγκόνι (10 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Μοσκαρντέλι (7 συμμ.). Στο Κόπα Άφρικα με το Μάλι ο επιθετικός Σαμάσα (6 συμμ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Φρέι (9 συμμ.) και ο επιθετικός Πελισιέ (15 συμμ./4 γκ.). Εκτός οι αμυντικοί Ντραμέ (12 συμμ./1 ασίστ), Σάρντο (17 συμμ.) και οι μέσοι Λουτσιάνο (12 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), Μπεντιβόλιο.


Εντός: 5-4-2
Γκολ: 13-10
Τελευταία 5: 2-1-2

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Παρά την ανωτερότητα της στο παιχνίδι με τη Λάτσιο στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποια από τις πολλές ευκαιρίες της και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 53’. Η Λάτσιο από εκείνο το σημείο κλείστηκε στην άμυνα και με την είσοδο του Πίρλο η Γιούβε έγινε πιο απειλητικοί, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει στο 92’ με τον Βιντάλ μετά από στημένη φάση. Όλα έδειχναν ότι θα λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση (1-1 και ο πρώτο αγώνας), αλλά η τύχη ήταν και πάλι με το μέρος των γηπεδούχων που κατάφεραν να σκοράρουν στο 93’ παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό. Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά, αν η Γιουβέντους δεν αστοχούσε σε τεράστια διπλή ευκαιρία στα τελευταία δευτερόλεπτα. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από κακή εμφάνιση και εντός έδρας ισοπαλία με την Τζένοα (1-1). Με μία νίκη στις 4 τελευταίες αγωνιστικές είδε τη Νάπολι να την πλησιάζει στους 3 και πλέον κάθε νέα γκέλα κοστίζει. Έχει την καλύτερη άμυνα (15) και 2η καλύτερη επίθεση στη Σέριε Α (46). Πολύ καλή η παράδοση κόντρα στην Κιέβο, από την οποία έχει χάσει μόλις μία φορά σε 19 αναμετρήσεις. Ο 33χρονος πλέον Ανελκά θα συνεχίσει στη «Μεγάλη Κυρία» ως δανεικός από τη Σανχάι Σένχουα. Ο Κόντε τον υπολογίζει πολύ ως το τέλος της χρονιάς και ήδη τον δήλωσε στην 25άδα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Παραχώρησε δανεικούς και άλλους 6 νεαρούς. Στο Κόπα Άφρικα με τη Γκάνα ο μέσος Ασαμόα (18 συμμ./2 γκ./4 ασίστ). Τιμωρημένοι ο αμυντικός Μπονούτσι (20 συμμ.) και ο επιθετικός Βούτσινιτς (19 συμμ./5 γκ./5 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Κιελίνι (13 συμμ./2 ασίστ), οι μέσοι Μαρκίζιο (18 συμμ./4 γκ.), Πέπε (1 συμμ.) και ο επιθετικός Μπέντνερ (8 συμμ.).

Εκτός: 7-2-1
Γκολ: 21-7
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Η Κιέβο δεν έχει δείξει ομάδα που μπορεί να λυγίσει ομάδες σαν την Γιουβέντους, πόσο μάλιστα τη στιγμή που οι μπιανκονέρι δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Διπλό στο 1.60 (MyBet).



16:00 ΠΑΛΕΡΜΟ  - ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Προϊστορία (από 2003): 6-5-4
Α’ Γύρος: ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ 1-0

ΠΑΛΕΡΜΟ: Αν και η Κάλιαρι ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την Ίλισιτς στο 30’ και να κρατήσει σχετικά εύκολα το προβάδισμα. Πιέστηκε στα τελευταία λεπτά και τελικά δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 90’. Έφτασε τις 8 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-5) και παρέμεινε εντός επικίνδυνης ζώνης με τη σωτηρία να απέχει 3 βαθμούς. Η μέχρι τώρα εικόνα της δε θα δικαιολογούσε κάτι καλύτερο: σε 24 επίσημους αγώνες φέτος έχει δεχτεί γκολ στους 21, ενώ και επιθετικά τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλύτερα, αφού μαζί με την Αταλάντα έχει τη 2η χειρότερη επίθεση στη Σέριε Α (19). Γκολ-γκολ και over τα 4 από τα 6 τελευταία. Τις τελευταίες ημέρες ήρθαν ως δανεικοί οι Φαμπρίνι (Ε, Ουντινέζε), Φαουρλίν (Μ, ΚΠΡ), Μποσέλι (Ε, Γουίγκαν), ως ελεύθερος ο Νέλσον (Α, Μπέτις) και με 250 χιλ. € ο Σπερντούτι (Ε, Νιούελς Ολ Μπόις). Παραχωρήθηκε ο επιθετικός Μπριένζα στην Αταλάντα (17 συμμ./1 γκ.) και ο αμυντικός Τσέτο στη Σαν Λορέντζο (3 συμμ.). Ο τερματοφύλακας Σορεντίνο ήρθε από την Κιέβο (4 εκατ.) και αφού ο Ουικάνι περίσσευε δόθηκε εκεί δανεικός. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Αρόνικα (4 συμμ.) και ο επιθετικός Μίκολι (17 συμμ./5 γκ./3 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί φον Μπέργκεν (20 συμμ.) Μαντοβάνι (5 συμμ.) και ο επιθετικός Αμπέλ Χερνάντες (7 συμμ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Μοργκανέλα (19 συμμ.) και ο μέσος Ίλισιτς (19 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 3-4-3
Γκολ: 14-14
Τελευταία 5: 0-2-3

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Ακόμα μια κακή εμφάνιση για την Αταλάντα, που έχασε δίκαια από τη Μίλαν με 0-1. Ακίνδυνη στο πρώτο μέρος, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 29’, ενώ στην επανάληψη τα πράγματα δυσκόλεψαν μετά από την αποβολή του Μπίβιο και πρέπει να αισθάνεται τυχερή που δε δέχτηκε και δεύτερο. Έμεινε χωρίς τρίποντο για έβδομη αγωνιστική και με αυτό το ρυθμό θα μπλέξει σίγουρα σε περιπέτειες, αφού έφτασε στους 5 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Απέκτησε τους επιθετικούς Λιβάγια (Ίντερ, 2 εκατ.), Μπριένζα (Παλέρμο) και τους αμυντικούς της Σιένα Ντελ Γκρόσο, Κοντίνι. Πιθανότατα ο Λιβάγια να ξεκινήσει βασικός, αφού η επίθεση είναι ο τομέας που πονάει περισσότερο η Αταλάντα, έχοντας σκοράρει μόνο στα δύο από τα 7 τελευταία. Αποχώρησαν ο μέσος Σελότο (17 συμμ.), ενώ ο αμυντικός Ματέ δόθηκε δανεικός στη Σιένα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μπρίβιο (13 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Φέρι (7 συμμ.), Μπελίνι (9 συμμ.), Λουκίνι (10 συμμ.), Καπέλι και ο επιθετικός Μαριλούνγκο (2 συμμ.).

Εκτός: 2-2-7
Γκολ: 7-18
Τελευταία 5: 0-2-3

Πρόταση: Πολλά τα νέα πρόσωπα στην Παλέρμο, στην προσπάθεια της ομάδας να πετύχει την παραμονή. Δε ξέρουμε αν η χημεία βγει με τη μία, αλλά η κακή κατάσταση της Αταλάντα ίσως είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Άσος με πολύ ρίσκο στο 2.15 (BetShop).

16:00 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΠΑΡΜΑ

Προϊστορία (από 1995): 15-9-10
Α’ Γύρος: ΠΑΡΜΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1-1

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Κατάνια, προηγήθηκε στο 21’ με τον Μιλιάτσιο και έδειξε ότι μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς. Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι ήταν πιο τυχεροί και ισοφάρισαν στην πρώτη τους καλή φάση στο 50’, ενώ καθοριστική ήταν η αποβολή του Ακουιλάνι (και κάπως τραβηγμένη), κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Κατάνια φτάνοντας τελικά σε δεύτερο γκολ στο 88’. Τέταρτη αγωνιστική χωρίς νίκη για τους βιόλα, που υποχώρησαν στην 6η θέση, ένα βαθμό πλέον μακριά από τις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη. Αήττητη στα 5 τελευταία κόντρα στην Πάρμα για το πρωτάθλημα (2-3-0). Ήρθε ως δανεικός ο έμπειρος μέσος Σισοκό από την ΠΣΖ, αλλά ακόμα βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα. Παραχωρήθηκε δανεικός ο αμυντικός Κασάνι στη Τζένοα (8 συμμ.) και ο επιθετικός Σεφέροβιτς στη Νοβάρα. Επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα ο επιθετικός Ελ Χαμνταουί (13 συμμ./3 γκ.). Τιμωρημένος ο μέσος Ακουιλάνι (15 συμμ./4 γκ./3 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Χεγκάζι και ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Ρόσι, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος στα τέλη Μαρτίου. Αμφίβολοι οι μέσοι Φερνάντες (15 συμμ.), Πιζάρο (15 συμμ./1 γκ./1 ασίστ)

Εντός: 7-3-1
Γκολ: 22-9
Τελευταία 5: 1-1-3

ΠΑΡΜΑ: Ήταν καλύτερη της Νάπολι και είχε τις καλύτερες φάσεις, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20’. Η εικόνα ίδια στην επανάληψη και η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 74’ με αυτογκόλ του Καναβάρο μετά από σέντρα του Σανσόνε. Η Νάπολι στάθηκε πιο τυχερή και στη μοναδική καλή ευκαιρία της στο δεύτερο ημίχρονο στο 85’, έκλεψε τη νίκη, υποχρεώνοντας την Πάρμα στη πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα της. Ήρθαν ως δανεικοί ο νεαρός φορ Μπονιπέρτι (Γιουβέντους), ο καλός αμυντικός Κόντα (Ουντινέζε) και ο μεσοεπιθετικός Μαριγκά (Ίντερ), που πέρυσι είχε αγωνιστεί και πάλι στο 2ο μισό του πρωταθλήματος στην Πάρμα. Εκτός ο αμυντικός Σαντακρόκε (5 συμμ./1 ασίστ) και ο μέσος Γκαλόπα (7 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-3-6
Γκολ: 12-19
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Θεωρώ πως η Πάρμα είχε πιάσει «ταβάνι» με τη μέχρι τώρα πορεία της και η ασφάλεια που της δίνει η θέση ίσως την κάνει λιγότερο επικίνδυνη. Η Φιορεντίνα είναι σε πιο δύσκολη θέση και θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Άσος στο 1.66 (GoalBet).



21:45 ΜΙΛΑΝ  – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Προϊστορία (από 1993): 21-9-10
Α’ Γύρος: ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΜΙΛΑΝ 2-1

ΜΙΛΑΝ: Πέρασε εύκολα από το Μπέργκαμο επικρατώντας της Αταλάντα με 1-0 και επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία. Είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, προηγήθηκε με τον ωραίο συνδυασμό του Νιάνγκ με τον Ελ Σαράουι (29’), ενώ στην επανάληψη που απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα τέρματα. Για πρώτη φορά φέτος έπιασε πεντάδα έχοντας μόλις μία ήττα και 8 νίκες στα 10 τελευταία. Το μεγάλο νέο στο Μιλάνο είναι φυσικά η έλευση του Μπαλοτέλι από τη Σίτι (20 εκατ.), ο οποίος λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής, αν δε ξεκινήσει βασικός. Ψυχολογία στα ύψη μετά από καιρό για τη Μίλαν, αλλά και για τον Αλέγκρι που του έχει ασκηθεί έντονη κριτική φέτος. Παραμένει χωρίς εντός έδρας ισοπαλία μετά από 11 αγώνες. Ο αμυντικός Ασέρμπι συνεχίζει στην Τζένοα (6 συμμ.), ενώ ο Εμάνουελσον (12 συμμ./1 γκ.) δόθηκε δανεικός στη Φούλαμ. Εκτός ο αμυντικός Βιλά και οι μέσοι Αμπροζίνι (13 συμμ./1 ασίστ), ντε Γιόνγκ (12 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 7-0-4
Γκολ: 18-10
Τελευταία 5: 3-1-1

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Υποδέχθηκε τη Σιένα η οποία δημιούργησε αρκετούς κινδύνους, αλλά η Ουντινέζε στάθηκε πιο τυχερή και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 36’ με τον Μουριέλ και να κρατήσει το προβάδισμα ως το τέλος. Πολύ καλή η παρουσία του Μουριέλ το τελευταίο διάστημα ο οποίος έχει σκοράρει στα 4 από τα 5 τελευταία της Ουντινέζε. Και έχει βοηθήσει αρκετά στο να μείνει ψηλά η ομάδα του. Η Ουντινέζε θα μπορούσε να είναι και ψηλότερα, αλλά πληρώνει σε μεγάλο βαθμό τις αρκετές ισοπαλίες που έχει (9), αφού από την 4η θέση και κάτω έχει τις λιγότερες ήττες από όλες τις ομάδες (5). Γκολ-γκολ τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Μίλαν. Ο αμυντικός Κόντα δόθηκε δανεικός στην Πάρμα (11 συμμ.) και ο επιθετικός Φαμπρίνι στην Παλέρμο (7 συμμ.). Επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα ο αμυντικός Μπενάτια, εκεί όπου συνεχίζει με τη Γκάνα ο μέσος Μπαντού (12 συμμ./1 ασίστ). Εκτός οι τερματοφύλακες Μπρίκιτς (19 συμμ.), Παβλόφσκι.

Εκτός: 2-5-4
Γκολ: 13-19
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Σε πολύ καλή κατάσταση οι ροσονέρι, είναι λογικά το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά η Ουντινέζε είναι κλασική «ύπουλη» ιταλική ομάδα και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Αρκετά χαμηλός ο άσος (1.57 BetShop, MyBet), καλή εναλλακτική το γκολ-γκολ στο 1.91 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση