» » » » » » Στοίχημα Premier League: Κόντρα στην παλιά του ομάδα ο Μπα


Στοίχημα Premier League: Κόντρα στην παλιά του ομάδα ο Μπα
14:45 ΚΠΡ  - ΝΟΡΙΤΣ

Προϊστορία: 15-17-23
Α’ Γύρος: ΝΟΡΙΤΣ-ΚΠΡ 1-1

ΚΠΡ: Η Σίτι έκανε ότι ήθελε στο Λόφτους Ρόουντ, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Ρέντναπ, η ομάδα του πήρε «πόντο-μπόνους», σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να δεχτεί πολλά. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 72% κατοχή και είχαν δοκάρι στο πρώτο μέρος, ενώ μοναδικός διασωθείς από την ΚΠΡ ήταν και πάλι ο Τααράμπτ. Ο Ρεμί άφαντος. Το παιχνίδι με τη Σίτι ήταν το τελευταίο για τον νεοζηλανδό κεντρικό αμυντικό Ράιαν Νέλσεν (21 συμμ./1 γκ.), ο οποίος θα συνεχίσει ως προπονητής στο Τορόντο. Η διοίκηση κινήθηκε γρήγορα και πλήρωσε 13 εκατ. € στην Ανζί για να πάρει τον Κογκολέζο Κρίστοφερ Σαμπά (πρώην Μπλάκμπερν) για να καλύψει το κενό του. Γενικά είναι αρκετά θετική η παρουσία της στα τελευταία παιχνίδια, έχοντας πάρει ισοπαλίες εκτός από τη Σίτι, με Τόττεναμ και Γουέστ Χαμ, ενώ προηγουμένως είχε κερδίσει (με αρκετή δόση τύχης) και την Τσέλσι. Ο Ρέντναπ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά από τότε που ανέλαβε και σήμερα θέλει να επεκτείνει το αήττητο των τεσσάρων αγωνιστικών, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να φανεί ακόμα πιο ανταγωνιστική στο Λόφτους, όπου η ομάδα του έχει πετύχει μόλις μία νίκη σε 12 αγώνες. Επιπλέον θέλει βελτίωση και επιθετικά έχοντας ως τώρα τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (18) και σκοράροντας μόλις 2 γκολ στα 5 τελευταία για το πρωτάθλημα. Παρέμεινε τελευταία και 4 πόντους πίσω από τη 17η Ρέντινγκ, αλλά πλέον η σωτηρία μοιάζει πιο κοντά από ποτέ. Τα 4 τελευταία στην Πρέμιερ ήταν under. Εκτός από τον Σαμπά, ήρθαν επίσης δανεικοί οι μέσοι Ζερμαίν Ζένας, Άντρος Τάουνσεντ από την Τόττεναμ και ο κορεάτης ακραίος μπακ Γιουν Σουκ-Γιάνγκ από την Τσουνάμ Ντράγκονς. Τεράστια γκάφα έκανε ο επιθετικός της Γουέστ Μπρομ Οντεμγουίγκι, ο οποίος πίστεψε ότι είχε κλείσει η συμφωνία με την ΚΠΡ και εμφανίστηκε έξω από τα γραφεία της «νέας» του ομάδας, κάνοντας μάλιστα και δηλώσεις. Τελικά όμως η μεταγραφή δεν έγινε! Δανεικός στη Μπούρσασπορ συνεχίζει ο αμυντικός Άντον Φέρντιναντ (13 συμμ.), στην Παλέρμο ο μέσος Φάουρλιν (11 συμμ.), ενώ ο μεσοεπιθετικός Κίερον Ντάιερ έμεινε ελεύθερος και θα συνεχίσει στη Μίντλεσμπρο. Αμφίβολος ο εξτρέμ Ράιτ-Φίλιπς (17 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Μποσίνγκουα (13 συμμ.), ο εξτρέμ Χοϊλέ (15 συμμ./1 γκ.) και οι επιθετικοί Μακί (19 συμμ./2 γκ.), Τζόνσον (3 συμμ.). Συνεχίζει με το Μάλι στο Κόπα Άφρικα ο μέσος Ντιακιτέ (13 συμμ./1 ασίστ).


Εντός: 1-6-5
Γκολ: 8-19
Τελευταία 5: 1-3-1

ΝΟΡΙΤΣ: Μοιρασμένο το παιχνίδι με την Τόττεναμ, οι δύο ομάδες πήραν δίκαια από ένα βαθμό. Η Νόριτς άνοιξε το σκορ από κοντά με τον Χούλαχαν (33’), ενώ ισοφαρίστηκε στο 80’ μετά από το «σλάλομ» του Μπέιλ. Καλύτερη η εικόνα από τα τελευταία παιχνίδια της, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς, συμπληρώνοντας 7 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Στα 9 τελευταία παιχνίδια της έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο την Πιτέρμπορο στο κύπελλο. Αήττητη στα 6 τελευταία κόντρα στην ΚΠΡ (4-2-0). Έφερε τον επιθετικό Καμαρά από το Κάνσας, ενώ αντάλλαξε τον επιθετικό Μόρισον (19 συμμ./1 γκ.), με τον αργεντινό επιθετικό της Λιντς Μπέκιο (16 γκολ φέτος). Παραμένει εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Ρούντι (14 συμμ.).

Εκτός: 1-5-6
Γκολ: 11-26
Τελευταία 5: 0-2-3

Πρόταση στοίχημα: Κάποια στιγμή η ΚΠΡ πρέπει να αρχίσει να κερδίζει και εντός έδρας, και η κακή κατάσταση που βρίσκεται η Νόριτς της δίνει μια πολύ καλή ευκαιρία. Άσος στο 1.95 (Mybet).






17:00 ΕΒΕΡΤΟΝ  – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ

Προϊστορία: 58-48-64
Α’ Γύρος: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1-3

ΕΒΕΡΤΟΝ: Έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο με τη Γουέστ Μπρομ και με πρωταγωνιστή τον Μπέινς που σκόραρε δύο τέρματα πήρε δίκαια το προβάδισμα (29’, 45’). Στο δεύτερο μέρος της έλειψε το καθαρό μυαλό, δίνοντας χώρους στους γηπεδούχους, οι οποίοι μείωσαν στο 65’ και παρά την έντονη πίεση στα τελευταία λεπτά δεν είχαν τη μεγάλη φάση και έτσι το σκορ έμεινε ως το τέλος. Επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα, μετά από δύο απανωτά 0-0, παραμένοντας αήττητη για 4η αγωνιστική και σταθερά στην 5η θέση, 3 πάνω από Άρσεναλ, στο -1 από Τόττεναμ. Τα 20 από τα 22 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις ήταν γκολ-γκολ. Αήττητη στα 4 τελευταία κόντρα στην Άστον Βίλλα (1-3-0), ενώ πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια (7 στα 9). Δε μπλέχτηκε πολύ στο μεταγραφικό παζάρι, αν και υπήρξαν φήμες ότι θα κάνει το «μπαμ» με τον Βίγια της Μπαρτσελόνα, κάτι που φυσικά δεν προχώρησε. Την Τετάρτη ακυρώθηκε και η μεταγραφή του αμυντικού μέσου Φερ από την Τβέντε, που δεν πέρασε τι ιατρικές εξετάσεις. Εκτός οι αμυντικοί Κόλμαν (14 συμμ./2 ασίστ), Χίμπερτ (5 συμμ.).

Εντός: 6-5-1
Γκολ: 19-13
Τελευταία 5: 2-2-1

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Η Νιούκαστλ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 0-2 στο Βίλα Παρκ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με το πέναλτι του Μπεντεκέ στο 49’ και βελτίωσαν την απόδοση τους αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Ο Λαμπέρτ έχει επισημάνει πολλές φορές φέτος ότι το νεαρό των ποδοσφαιριστών του οφείλεται κατά πολύ για την εικόνα της ομάδας. Πολλοί περίμεναν ότι η Βίλλα θα κινούνταν αρκετά στο μεταγραφικό παζάρι, αφού η ενίσχυση βάση της μέχρι τώρα εικόνας της ομάδας ήταν παραπάνω από επιτακτική, αλλά η διοίκηση αποφάσισε να μη βάλει το χέρι στην τσέπη, κλείνοντας στην τελευταία μέρα των μεταγραφών μόνο τον αμυντικό μέσο Σιλά από τη Κλερμόν (Β’ Γαλλίας) και τον επιθετικό Ντόκινς από το Σαν Χοσέ, που ανήκει στην Τόττεναμ. Αν δεν έρθουν γρήγορα θετικά αποτελέσματα πάντως, η κριτική και η γκρίνια δε θα αργήσουν να εμφανιστούν! Έπεσε πλέον εντός επικίνδυνης ζώνης, ισοβαθμώντας με Ρέντινγκ και Γουίγκαν στους 20 βαθμούς. Τα στατιστικά στο πρωτάθλημα αναδεικνύουν με το παραπάνω την κακή κατάσταση της Βίλλα φέτος: χειρότερη άμυνα (46) και δεύτερη χειρότερη επίθεση (20). Τα 7 από τα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις ήταν γκολ-γκολ, ενώ και τα 10 από τα 11 τελευταία κόντρα στην Έβερτον ήταν γκολ-γκολ. Οι έμπειροι αμυντικοί Γουάρνοκ και Χάτον θα συνεχίσουν δανεικοί σε Λιντς και Μαγιόρκα αντίστοιχα (ήταν ήδη δανεικοί σε Μπόλτον και Νόττινχαμ). Αμφίβολος ο μέσος Ντελφ (13 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Νταν και οι μέσοι Χερντ (9 συμμ.), Ολμπράιτον (9 συμμ.), Γκάρντνερ (1 συμμ.). Τελείωσαν οι υποχρεώσεις με το Μαρόκο για το μέσο Ελ Αχμαντί (15 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 2-4-6
Γκολ: 11-28
Τελευταία 5: 0-2-3

Πρόταση: Η κακή κατάσταση της Βίλλα δεν εμπνέει με τίποτα την κόντρα στους γηπεδούχους. Τα στατιστικά και η παράδοση θέλουν γκολ-γκολ και εμείς θα το τιμήσουμε (1.91 GoalBet).


17:00 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  – ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία: 42-34-52
Α’ Γύρος: ΤΣΕΛΣΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2-0

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Το πρώτο διπλό για φέτος σε όλες τις διοργανώσεις μετά από 17 εξόδους είναι γεγονός.  Έδειξε από νωρίς ότι ήθελε πολύ το παιχνίδι με την Άστον Βίλλα και προηγήθηκε 2-0 με τους Σισέ (19’), Καμπάιγ (31’). Πιο ισορροπημένη η επανάληψη, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 49’ με πέναλτι, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην ομάδα, που δεν είχε νίκη στις τελευταίες 12 αγωνιστικές, αλλά οι επενδύσεις που έχει κάνει μέσα στο Γενάρη δεν δείχνουν ότι απλά το έκανε για να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Προς το παρόν όμως μόνος αυτός είναι ο στόχος, αφού ακόμα βρίσκεται μόλις 4 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει κερδίσει την Τσέλσι στις 6 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε (0-2-4). Πέρα από τους 5 Γάλλους, την τελευταία μέρα έδωσε 1 εκατ. στη Σερβέτ για έναν 17χρονο αμυντικό, ονόματι Μμπαμπού. Εκτός οι αμυντικοί Σίμπσον (16 συμμ.), Τέιλορ (1 συμμ.) και οι μέσοι Μπεν Αρφά (13 συμμ./3 γκ./2 ασίστ), Μαρβό (14 συμμ./1 γκ./3 ασίστ). Συνεχίζει στο Κόπα Άφρικα με την Ακτή Ελεφ. ο μέσος Τιοτέ (14 συμμ./1 ασίστ)

Εντός: 5-1-6
Γκολ: 14-16
Τελευταία 5: 1-1-3

ΤΣΕΛΣΙ: Της έπαιξε περίεργα κόλπα η τύχη και έμεινε στο 2-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρέντινγκ. Το πρώτο σουτ στην εστία το πραγματοποίησε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά ήταν αρκετό για να πάρει το προβάδισμα με τον Μάτα, ύστερα από ωραία ασίστ του Τόρρες. Στην επανάληψη ο Λάμπαρντ με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα με δύο τέρματα στους μπλε, αλλά η Ρέντινγκ δεν το έβαλε κάτω και η πίεση στα τελευταία λεπτά της επέτρεψε αρχικά να μειώσει (87’) και να ισοφαρίσει το παιχνίδι δευτερόλεπτα πριν τη λήξη (94’). Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη γκέλα της Σίτι και παρέμεινε στο 4 μακριά από τη 2η θέση, όσους ακριβώς είναι πάνω από την 4η Τόττεναμ. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (24) και επίθεση στην Πρέμιερ (49). Τα 8 από τα 10 τελευταία εκτός στο πρωτάθλημα ήταν γκολ-γκολ και over. Δεν ενισχύθηκε περαιτέρω εκτός του Μπα, αν και ακούστηκε την τελευταία μέρα ότι θα ξόδευε 20 εκατ. για να φέρει τον Φελαϊνί από την Έβερτον. Πρόσωπο του αγώνα θα είναι σίγουρα ο Μπα, ο οποίος επιστρέφει μετά από ένα μήνα ως αντίπαλος της ομάδας που τον ανέδειξε. Στο Κόπα Άφρικα με τη Νιγηρία οι μέσοι Όμπι Μίκελ (15 συμμ.), Μόζες (13 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο τερματοφύλακας Τσεχ (22 συμμ.), ο αμυντικός Νταβίντ Λουίζ (18 συμμ./1 γκ.) και οι μέσοι Μάτα (21 συμμ./8 γκ./8 ασίστ), Ρομέου (6 συμμ.).

Εκτός: 7-3-2
Γκολ: 23-13
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση στοίχημα: Ασχέτως με το πώς θα είναι το κλίμα στο Σεντ Τζέιμς, το ματς ενδείκνυται για γκολ. Over και γκολ-γκολ οι επιλογές μας (1.70 και 1.55 αντίστοιχα στη MyBet). Εναλλακτικά με αρκετό ρίσκο αξίζει και το Χ.






17:00 ΓΟΥΕΣΤ  ΧΑΜ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Προϊστορία: 3-1-1
Α’ Γύρος: ΣΟΥΟΝΣΙ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 3-0

ΓΟΥΕΣΤ  ΧΑΜ: Δεν ήταν τόσο κακή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φούλαμ όσο δείχνει το τελικό 1-3, αλλά δεν είχε την ευστοχία των γηπεδούχων και υποχρεώθηκε σε ακόμα μία ήττα. Βρέθηκε πίσω στο 10’, αλλά στην επανάληψη κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Νόλαν στο 48’. Πριν καλά-καλά πανηγυρίσει το γκολ, βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ και χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα δεν άλλαξαν πολλά μέχρι το τέλος, δεχόμενη και τρίτο στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ του Ο’Μπράιεν. Δέχεται ανελλιπώς γκολ στις 13 τελευταίες αγωνιστικές (25 συνολικά), όπου μετράει μόλις δύο νίκες (2-3-8), κάτι που σίγουρα θα έχει ανησυχήσει τον Άλαρνταϊς που βλέπει την ομάδα του να κατηφορίζει στη βαθμολογία. Δεν έχει κερδίσει στα 4 τελευταία (0-1-3), όπου έχει βγάλει πολλά προβλήματα στην άμυνα, δεχόμενη συνολικά 12 γκολ. Ο διεθνής γάλλος αμυντικός μέσος Αλού Ντιαρά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και δόθηκε δανεικός στη Ρεν, ενώ ήρθε στη Γουέστ Χαμ ο αυστριακός έμπειρος κεντρικός αμυντικός Πόγκατετς, δανεικός από τη Βόλφσμπουργκ. Στο Κόπα Άφρικα με το Μάλι ο μέσος Μαϊγκά (16 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Κόλινς (17 συμμ.), ΜακΚάρτνεϊ (11 συμμ./2 ασίστ), Ποτς (1 συμμ.).

Εντός: 5-4-3
Γκολ: 20-14
Τελευταία 5: 1-1-3

ΣΟΥΟΝΣΙ: Θα μπορούσε να έχει πάρει το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Σάντερλαντ, αλλά έμεινε τελικά στο 0-0, αν και είχε πολλές ευκαιρίες να προηγηθεί. Πολύ καλή και αμυντικά, δεχόμενη συνολικά 4 σουτ από τους γηπεδούχους. Δεύτερο συνεχόμενο 0-0 για τους Ουαλούς μετά την επική πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Τσέλσι και 5η ισοπαλία στα 7 τελευταία για το πρωτάθλημα, στα οποία έχουν παραμείνει αήττητοι (2-5-0), διατηρώντας τους σταθερά στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Μετράει μόλις δύο ήττες στις 15 τελευταίες αγωνιστικές. Τα 5 από τα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις ήταν under. Η νίκη της κόντρα στα «σφυριά» στον πρώτο γύρο ήταν η πρώτη της στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Η Σουόνσι κατάφερε να μην έχει απώλειες στη μεταγραφική περίοδο, αφού πολλοί ευρωπαϊκή σύλλογοι βολιδοσκοπούσαν τους ποδοσφαιριστές της μετά την πολύ καλή φετινή πορεία. Μοναδική απώλεια ο επιθετικός Γκρέιχαμ (18 συμμ./3 γκ.), ο οποίος θα συνεχίσει στη Σάντερλαντ (6 εκατ. €). Εκτός ο τερματοφύλακας Φορμ (14 συμμ.), ο αμυντικός Νιλ Τέιλορ (3 συμμ.) και ο μέσος Αγκουστιέρι (12 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 4-4-4
Γκολ: 12-9
Τελευταία 5: 2-3-0

Πρόταση στοίχημα: Όσο η Σουόνσι περιμένει τον τελικό του Λιγκ Καπ είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς με τι κίνητρο θα παίξει. Πάντως, το ότι παίζει χωρίς άγχος, σε συνδυασμό με τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων είναι αρκετά για να έχουμε γκολ στην αναμέτρηση. Over στο 1.85 (GoalBet).






19:30 ΦΟΥΛΑΜ  – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 7-10-32
Α’ Γύρος: ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.-ΦΟΥΛΑΜ 3-2
Κύπελλο (26/01/13): ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.-ΦΟΥΛΑΜ 4-1

ΦΟΥΛΑΜ: Καθαρή νίκη για τη Γουέστ Χαμ, που επικράτησε δίκαια της Γουέστ Χαμ με 3-1. Το σκορ άνοιξε ο Μπερμπάτοφ στο 10’, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 48’, αν και ο Ροδαλέγα τους έσβησε τα χαμόγελα ένα λεπτό αργότερα, με τη Φούλαμ να σφραγίζει τη νίκη στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ της Γουέστ Χαμ. Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο απανωτές ήττες από τις ομάδες του Μάντσεστερ (0-2 από Σίτι). Συναντήθηκε με τη Γιουνάιτεντ για το κύπελλο προ ολίγων ημερών και έχασε εύκολα στο Ολντ Τράφορντ με 1-4. Ο Μάρτιν Γιόλ πριν δύο εβδομάδες είχε «χτυπήσει» το καμπανάκι για του ποδοσφαιριστές λέγοντας πως η ομάδα του θα παλέψει φέτος για την παραμονή και μάλλον το κόλπο έπιασε, αφού η Φούλαμ ξέφυγε 8 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Δύσκολα πάντως να κινδυνεύσει στη συνέχεια. Τα 10 από τα 12 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις ήταν γκολ-γκολ, τα 9 από αυτά over. Ήρθαν στην ομάδα, εκτός από τον αμυντικό μέσο Φριμπόνγκ της Άρσεναλ, ο μεσοεπιθετικός Εμάνουελσον της Μίλαν, ο δεξιός μπακ Μανόλεφ από την PSV και ο αμυντικός μέσος Ένο από τον Άγιαξ, όλοι τους δανεικοί. Στο Λονδίνο βρέθηκε και ο τερματοφύλακας της Ρόμα Στεκέλενμπουργκ, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε αφού η Ρόμα δεν βρήκε άξιο αντικαταστάτη του και έτσι ο ολλανδός γύρισε στη Ρώμη. Εντός έδρας τα 8 από τα 9 ήταν γκολ-γκολ. Αμφίβολος ο ακραίος μέσος Ρίτσαρντσον (9 συμμ./1 γκ.). Εκτός οι μέσοι Φρέι (5 συμμ.), Ντιαρά (8 συμμ.), Ντέιβις και ο επιθετικός Μπερμπάτοφ (19 συμμ./7 γκ./3 ασίστ).

Εντός: 5-3-4
Γκολ: 21-16
Τελευταία 5: 2-1-2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Είχε πολύ δύσκολο έργο κόντρα στη Σαουθάμπτον και τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με νύχια και με δόντια. Από λάθος της άμυνας βρέθηκε να χάνει με στο 3’, αλλά στη συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και πήρε προβάδισμα με δύο γκολ του Ρούνεϊ (8’, 27’). Αδιάφορη στην επανάληψη, έδωσε χώρους στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν πήγαν ανεκμετάλλευτοι και ανάγκασαν τη Μάντσεστερ να παίξει στο τελευταίο 20λεπτο άμυνα για να μην ισοφαριστεί. Καθόλου καλή εμφάνιση, ειδικά σε μια αρκετά πιο αδύναμη από αυτήν ομάδα, αλλά τουλάχιστον πήρε το τρίποντο που τη βοήθησε να αυξήσει τη διαφορά από τη Σίτι στους 7. Χιλιοειπωμένο πράγμα, αλλά φέτος την άμυνα της Μάντσεστερ μπορεί να τη διασπάσει ο οποιοδήποτε και αν δεν υπήρχαν οι φαν Πέρσι, Ρούνεϊ, Χερνάντεζ, πραγματικά δε θα μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Έχει την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (59). Μετράει 5 σερί νίκες και 7 παιχνίδια αήττητη κόντρα στη Φούλαμ (6-1-0) σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολοι ο αμυντικός Έβανς (15 συμμ./3 γκ.) και ο μεσοεπιθετικός Γιάνγκ (15 συμμ./3 ασίστ). Εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν ο μέσος Φλέτσερ (3 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 8-2-2
Γκολ: 27-16
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση στοίχημα: Ενισχυμένη η Φούλαμ, δεν πάει όμως για τίποτα φέτος. Η φετινή νοοτροπία της Μάντσεστερ - όσα φάμε και όσα βάλουμε - μας οδηγεί σε ένα ακόμα over και γκολ-γκολ (1.60 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση