» » » » » » Πάμε Στοίχημα Ligue 1: Ντέρμπι Ευρώπης στη Βρετάνη

Πάμε Στοίχημα Ligue 1: Ντέρμπι Ευρώπης στη Βρετάνη
18:00 ΛΟΡΙΑΝ  – ΡΕΝ

Προϊστορία (από 1998): 5-4-12
Α’ Γύρος: ΡΕΝ-ΛΟΡΙΑΝ 1-2

ΛΟΡΙΑΝ: Δεν πρόσεξα τα λάθη στην άμυνα και την πλήρωσε για ακόμη μία φορά. Κόντρα στην παθιασμένη Νανσί που καιγόταν για τους βαθμούς, βρέθηκε να χάνει στο 36’. Στο 50’ ισοφάρισε ο Αλαντιέρ, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν και άλλη απάντηση, παίρνοντας τη νίκη με γκολ στο 71’. Δεν τα πηγαίνει τόσο καλά στα τελευταία παιχνίδια της, όπου έχει νικήσει μόνο την Τρουά και αυτή με τα χίλια ζόρια (3-2 εντός), ενώ έχει δεχτεί στο ίδιο διάστημα 8 γκολ. Έχει εκμεταλλευτεί πάντως στο έπακρο την έδρα της, όπου έχει μόνο μία ήττα φέτος σε 11 αγώνες (Μπορντό). Αυτό θα επιδιώξει και σήμερα κόντρα στην 4η  Ρεν, από την οποία βρίσκεται στο -2. Τα 7 από τα 8 τελευταία κόντρα στη Ρεν έληξαν στο 2-3 γκολ. Στο Κόπα Άφρικα με τη Μπουρκίνα Φάσο ο επιθετικός Αλέν Τραορέ (13 συμμ./6 γκ./5 ασίστ). Εκεί βρισκόταν και ο τογκολέζος μέσος Ρομάο (18 συμμ.), που πλέον όμως θα αγωνίζεται στη Μαρσέιγ (2 εκατ. €). Πήρε δανεικούς τους νεαρούς μέσους Αμπού (Μαν Σίτι/Ράγιο Βαγιεκάνο) και Μέισον (Τόττεναμ). Εκτός ο μεσοεπιθετικός Κορνιέ. Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Οντάρ (21 συμμ.) και ο αμυντικός χαφ Μπαρτέλμ (20 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 6-4-1
Γκολ: 21-15
Τελευταία 5: 2-1-2

ΡΕΝ: Η Μαρσέιγ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ (38’, 83’), με τον Τέοφιλ-Κατρίν να έχει ισοφαρίσει με κεφαλιά προσωρινά στο 59’. Στο 88’ πήρε τελικά την ισοπαλία με το γκολ του Αλεσαντρινί, που του ήρθε στο κεφάλι η μπάλα με αρκετή δόση τύχης. Αυτό βέβαια έχει λίγη σημασία για τη Ρεν, που συνέχισε να προηγείται των ομάδων που διεκδικούν την 4η θέση, αλλά πλέον έχει στο -1 Μπορντό και Νις. Έχει μαζέψει πιο πολλούς πόντους εκτός (19) παρά εντός έδρας (17). Δανεικός από τη Γουέστ Χαμ θα αγωνίζεται ο γάλλος διεθνής αμυντικός χαφ Αλού Ντιαρά, που δεν «έπιασε» στην Αγγλία και θα αντικαταστήσει τον Μ’Βιλά, που συνεχίζει στη Ρούμπιν. Έδωσε επίσης 2.2 εκατ. για τον 22χρονο νορβηγό μέσο της Στρόμσγκοντσετ, Άντερς Κόνραντσεν. Στο Κόπα Άφρικα με τη Μπουρκίνα Φάσο ο επιθετικός Πιτρόιπα (19 συμμ./6 γκ./3 ασίστ), με τη Γκάνα ο αμυντικός Μπογέ (14 συμμ.) και με το Μάλι ο επιθετικός Ντιαρά (6 συμμ./1 γκ.). Τιμωρημένος ο αμυντικός Μαβινγκά (15 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο μέσος Παζό (17 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μοντάνιο (6 συμμ.).

Εκτός: 6-1-4
Γκολ: 18-15
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Αναμέτρηση που φόντο την 4η θέση. Η Λοριάν δεν πείθει τελευταία και η εφτάψυχη Ρεν δείχνει ότι μπορεί τουλάχιστον να αποφύγει την ήττα. Χ2 στο 1.50 (MyBet)






21:00 ΜΠΑΣΤΙΑ  - ΕΒΙΑΝ

Προϊστορία: 1-0-1
Α’ Γύρος: ΕΒΙΑΝ-ΜΠΑΣΤΙΑ 3-0

ΜΠΑΣΤΙΑ: Αναμενόμενη ήττα και κακή εμφάνιση στο εκτός έδρας 0-3 από τη Σεντ Ετιέν. Με απανωτά λάθη στην άμυνα βρέθηκε να χάνει μόλις στο 8’, αλλά μέχρι το 15’ έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Αυτές ήταν και οι μόνες καλές φάσεις που δημιούργησε και προς το τέλος έπεσε η απόδοσή της με αποτέλεσμα να δεχτεί άλλα δύο τέρματα (79’, 85’). Δεύτερη συνεχόμενη νίκη χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, αλλά τουλάχιστον διατήρησε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο σημερινός αγώνας στο ουδέτερο Ζαν Λαβίλ της Γκενιόν είναι ο τρίτος και τελευταίος που δίνει εκεί (το Αρμάντ Σέζαρι είναι κλειστό λόγω εργασιών). Παραμένει η μόνη ομάδα στη Λιγκ 1 χωρίς εντός έδρας ισοπαλία μετά από 10 αγώνες. Έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (47), έχοντας κρατήσει το μηδέν στην άμυνα μόλις σε τρεις αγωνιστικές. Ο πολύ καλός μέσος Τοβέν πουλήθηκε στη Λιλ (3.5 εκατ €), αλλά θα παραμείνει ως δανεικός στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. Δανεικός θα συνεχίσει ο μέσος Κλαούντιο Μποβού από τη Σατορού. Στο Κόπα Άφρικα με το Μάλι ο μέσος Γιαταμπαρέ (17 συμμ./1 γκ.), από όπου επέστρεψε ο μεσοεπιθετικός Καζρί (17 συμμ./3 γκ./6 ασίστ). Εκτός ο μέσος Καουζάκ (13 συμμ.).

Εντός: 5-0-5
Γκολ: 17-21
Τελευταία 5: 2-0-3

ΕΒΙΑΝ: Αν και ξεκίνησε καλά το παιχνίδι με την Αζαξιό, βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από λάθος της άμυνας στο 36’. Ο Βας ισορρόπησε το παιχνίδι στο 54’ με κεφαλιά και η ομάδα του στο τελευταίο μισάωρο θα μπορούσε να έχει πάρει το παιχνίδι, έχοντας δοκάρι στο 63’ και χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Σαγκμπό στο 78’. Στις καθυστερήσεις πέτυχε πεντακάθαρο γκολ, αλλά ακυρώθηκε για χέρι παίχτη της Εβιάν, ενώ το ριπλέι έδειξε ξεκάθαρα ότι η μπάλα είχε βρει σε χέρι αμυντικού της Αζαξιό. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, μένοντας για 5η αγωνιστική χωρίς νίκη, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να σκοράρει μετά από δύο αγώνες. Οριακά πλέον πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού (+1 από Ρεμς), Ήρθε δανεικός από την Ατλέτικο Γκοϊανένσε ο επιθετικός Ντιόγκο Κάμπος. Στο Κόπα Άφρικα με τη Γκάνα ο αμυντικός Μενσά (6 συμμ.) και ο μέσος Ραμπιού (16 συμμ./1 γκ.) και με τη Μπουρκίνα Φάσο ο μέσος Τζακαρίτζα Κονέ (13 συμμ./2 ασίστ). Ο αμυντικός Μονγκονγκού (12 συμμ., Κονγκό), και ο επιθετικός Κλιφά (11 συμμ./6 γκ./1 ασίστ, Τυνησία) τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους, αλλά δεν είναι διαθέσιμοι σήμερα.

Εκτός: 3-1-7
Γκολ: 10-18
Τελευταία 5: 0-2-3

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων δεν πείθει. Αμφότερες βγάζουν άγχος ειδικά στο σκοράρισμα και είναι πολύ πιθανό να έρθει η πρώτη εντός έδρας ισοπαλία της Μπαστιά (3.20 BetShop).






21:00 ΛΙΛ  – ΤΡΟΥΑ

Προϊστορία (από 1997): 5-4-7
Α’ Γύρος: ΤΡΟΥΑ-ΛΙΛ 1-1

ΛΙΛ: Κάθε λόγο να θεωρείται αδικημένη έχει η Λιλ, η οποία έχασε στο Παρίσι από την ΠΣΖ με 0-1. Είχε καλές ευκαιρίες να προηγηθεί, ενώ στο 34’ τις ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Ροντελέν, με τον διαιτητή να ανακαλύπτει οφσάιντ. Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, που ήταν μόλις η δεύτερη καλή τους ευκαιρία και ενώ δεν απειλήθηκε στην επανάληψη, ο Σετζού σημείωσε αυτογκόλ στο 68’. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά για τη Λιλ, που έμεινε για τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη και με μόλις δύο τρίποντα στις 10 τελευταίες έπεσε στην 11η θέση, μένοντας 6 βαθμούς μακριά από τη 4η Ρεν. Αήττητη στα 4 τελευταία κόντρα στην Τρουά (2-2-0). Τα 8 από τα 10 τελευταία μεταξύ τους ήταν under. Απέκτησε τον πολύ καλό μέσο της Μπαστιά, Τοβέν (3.5 εκατ. €), αλλά θα συνεχίσει στην ομάδα του μέχρι το καλοκαίρι. Ήρθε επίσης ο 18χρονος μέσος Μεϊτέ (1.5 εκατ. €), ενώ ο Κλωναρίδης μαζί με άλλους τρεις νεαρούς από τη β’ ομάδα θα συνεχίσουν δανεικοί στη βελγική Μουσκρόν. Στο Κόπα Άφρικα λείπουν οι επιθετικοί Ράιαν Μέντες (9 συμμ./2 γκ./1 ασίστ, Πράσινο Ακρωτήρι), Καλού (13 συμμ./2 γκ./2 ασίστ, Ακτή Ελεφ.), Νταμεσί (Λιλ ΙΙ, Τόγκο). Εκτός ο μέσος Μαβουμπά (15 συμμ.)

Εντός: 5-3-2
Γκολ: 14-8
Τελευταία 5: 1-2-2

ΤΡΟΥΑ: Σε ένα ήρεμο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Μπρεστ, κατάφερε να προηγηθεί με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Καμούς στο 44’, ενώ στην επανάληψη διπλασίασε νωρίς τα τέρματα της με το ωραίο σουτ του Νταρμπιόν (54’). Δέχτηκε τη μείωση στο 61’, αλλά δεν ένιωσε να απειλείται ιδιαίτερα και προς το τέλος της ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Μπαεμπέκ ως οφσάιντ. Σημαντική η νίκη για την Τρουά, που παραμένει πάντως εντός επικίνδυνης ζώνης και 5 βαθμούς μακριά από τη σωτηρία. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 10 εξόδους. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (43). Ο επιθετικός Μπετιόλ (4 συμμ.) θα συνεχίσει στη Κλερμόν. Εκτός ο επιθετικός Γκραξ (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 0-2-8
Γκολ: 8-24
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Κάτι της χρωστάει η τύχη της Λιλ και μάλλον σήμερα θα της το ξεπληρώσει (1.40 ο άσος GoalBet). Με την εκτός έδρας εικόνα της Τρουά, πιθανό να το καταφέρει και χωρίς να δεχτεί γκολ (1.80 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση