» » » » » Προγνωστικά Primera Division: Ακόμα χωρίς διπλό η Λα Κορούνια


Προγνωστικά Primera Division: Ακόμα χωρίς διπλό η Λα Κορούνια
19:00 ΧΕΤΑΦΕ  – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Προϊστορία (από 2004): 3-6-6
Α’ Γύρος: ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΧΕΤΑΦΕ 1-1

ΧΕΤΑΦΕ: Δε θα μπορούσε να έχει και πολλές απαιτήσεις κόντρα στη Ρεάλ στο Μπερναμπέου, αλλά και μόνο που κράτησε το μηδέν για ένα ημίχρονο θα πρέπει να της είναι αρκετό. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφτασαν εύκολα στην επικράτηση με 0-4. Έβδομη αγωνιστική χωρίς νίκη για τη Χετάφε (0-3-4), που κατηφόρισε κι άλλο στη βαθμολογία. Λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει άμεσα, αλλά η αλήθεια είναι ότι σαν να έχει ξεφουσκώσει. Ούτε η έδρα της αποτελεί κανένα φόβητρο, αφού δεν κερδίζει – ούτε όμως χάνει – εύκολα (2-5-2 σε κύπελλο και πρωτάθλημα). Τα 7 από τα 8  τελευταία κόντρα στη Λα Κορούνια ήταν γκολ-γκολ, ενώ είναι αήττητη στα 4 τελευταία (2-2-0). Δανεικός θα αγωνίζεται ο αμυντικός της Σάλκε Σέρχιο Εσκουδέρο. Τελείωσαν οι υποχρεώσεις από το Κόπα Άφρικα για τους μέσους Μπαράδα (16 συμμ./3 γκ./3 ασίστ), Λασέν (9 συμμ.), άγνωστο αν θα πάρουν ρεπό ή αν θα είναι διαθέσιμοι άμεσα. Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Μιγκέλ Τόρες (15 συμμ.), Λόπο (11 συμμ./1 γκ.). Τραυματίες ο αμυντικός Μανέ (7 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και ο μέσος Λαφίτα (15 συμμ./2 γκ.). Αμφίβολος ο μέσος Πέδρο Λεόν (15 συμμ./2 γκ./4 ασίστ). 


Εντός: 4-3-3
Γκολ: 13-15
Τελευταία 5: 0-2-3

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλένθια, δέχτηκε γκολ πριν να συμπληρωθεί καλά-καλά ένα λεπτό, αλλά αντεπιτέθηκε και κατάφερε να γυρίσει το ματς μέχρι το ημίχρονο με δύο γκολ του Ρίκι (32’, 45’). Στην επανάληψη ο αριστερός μπακ Σίλβιο δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε (52’), με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν τα ηνία του αγώνα και να ισοφαρίζουν στο 63’ και κάνοντας την ανατροπή στο 92’. Η Λα Κορούνια τελείωσε με 9 λόγω της αποβολής του μέσου Πάουλο Ασουνσάο. Ακόμα μια ήττα για τους Γαλιθιάνους, που παρέμειναν στη τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά τουλάχιστον η σωτηρία παρέμεινε στους 4. Από τη μέση και μπροστά είναι άκρως ανταγωνιστική, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τα μετόπισθεν. Είναι η μοναδική ομάδα χωρίς εκτός έδρας νίκη μετά από 11 εξόδους, ενώ έχει και τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (45). Τιμωρημένοι ο αμυντικός Σίλβιο (3 συμμ.) και ο μέσος Ασουνσάο (3 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Λαουρέ (11 συμμ./1 γκ.), Μαρσένα (15 συμμ.) και Εβάλντο (11 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 0-5-6
Γκολ: 13-29
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά: Δεν εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη η Χετάφε, ούτε και η Λα Κορούνια. Με τους φιλοξενούμενους όμως να έχουν να έχουν… το πιστόλι στον κρόταφο, αποκτά αρκετή αξία το διπλό (3.77 GoalBet).






21:00 ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΛΕΒΑΝΤΕ 

Προϊστορία (από 2004): 4-3-4
Α’ Γύρος: ΛΕΒΑΝΤΕ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 3-2

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σαραγόσα, αλλά ούτε και οι γηπεδούχοι και μοιράστηκα τελικά το βαθμό της ισοπαλίας, μένοντας στο 0-0. Η αγωνιστική ανάταση με τον Αγκίρε στον πάγκο συνεχίζεται και η Εσπανιόλ παραμένει εκτός επικίνδυνης ζώνης και πλέον 4 βαθμούς μακριά. Μετράει μόλις μία ήττα στα 8 τελευταία (3-4-1). Τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Λεβάντε ήταν γκολ-γκολ. Ήρθε δανεικός ο νεαρός ουρουγουανός επιθετικός Σόσα από την Παλέρμο, ενώ παραχωρήθηκε στη Μπενφίκα ο πορτογάλος επιθετικός Ρούι Φόντε (10 συμμ.). Στο Κόπα Άφρικα ο μέσος Μουμπάρακ (15 συμμ./1 γκ./3 ασίστ). Τιμωρημένοι οι μέσοι Χάβι Λόπεζ (17 συμμ./1 γκ.), Βίκτορ Σάντσες (19 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο τερματοφύλακας Άλβαρεζ (15 συμμ.).

Εντός: 4-3-4
Γκολ: 15-17
Τελευταία 5: 3-1-1

ΛΕΒΑΝΤΕ: Υποδέχθηκε τη Βαγιαδολίδ, από την οποία βρέθηκε να χάνει στο 8’. Χωρίς να κάνει καμιά εντυπωσιακή εμφάνιση ισοφάρισε το παιχνίδι λίγο πριν το ημίχρονο, μ απευθείας φάουλ του Μπαρκέρο, ενώ στάθηκε πολύ τυχερή στην επανάληψη με τον αμυντικό των φιλοξενούμενων να σημειώνει αυτογκόλ στις καθυστερήσεις και να της δίνει τη νίκη. Επιστροφή στις νίκες μετά από τρία συνεχόμενα εκτός έδρας 0-2 σε πρωτάθλημα και κύπελλο, συνεχίζοντας τα πολύ καλά αποτελέσματα στο Θιουδάδ ντε Βαλένθια, όπου έχει ηττηθεί μόνο από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Σε αυτό οφείλεται και η καλή θέση στη βαθμολογία, καθώς βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πίσω από την 6η Βαγιεκάνο. Δεν έχει σκοράρει στα 4 τελευταία επίσημα εκτός έδρας. Μετράει 4 σερί νίκες κόντρα στην Εσπανιόλ. Χωρίς απουσίες απόψε. Αποκτήθηκε, ως γνωστόν, ο Λουκάς Βύντρα από τον Παναθηναϊκό, που έμεινε ελεύθερος, ενώ ήρθε δανεικός από τη Μπολόνια ο επιθετικός Ακουαφρέσκα. 

Εκτός: 3-2-6
Γκολ: 6-17
Τελευταία 5: 2-0-3

Προγνωστικά: Δυσκολεύεται πολύ η Λεβάντε στα εντός, αλλά με την τύχη που την ακολουθεί φέτος όλα είναι πιθανά. Η Εσπανιόλ είναι αρκετά ανταγωνιστική στα τελευταία παιχνίδια της, ενώ και η Λεβάντε θα σκοράρει κάποια στιγμή μακριά από τη Βαλένθια. Γκολ-γκολ στο 1.80 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση