» » » » » » Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Ligue 1: Με το μυαλό στη Βαλένθια η Παρί…


Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Ligue 1: Με το μυαλό στη Βαλένθια η Παρί…
21:30 ΠΣΖ  – ΜΠΑΣΤΙΑ

Προϊστορία (από 1994): 16-5-3
Α’ Γύρος: ΜΠΑΣΤΙΑ-ΠΣΖ 0-4

ΠΣΖ: Εύκολο βράδυ είχε η Παρί στην Τουλούζη, περνώντας πολύ εύκολα με 4-0. Ο Παστόρε άνοιξε το σκορ μόλις στο 4’, στο 36’ ο Ιμπραΐμοβιτς διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ όλα έγιναν ακόμα πιο εύκολα όταν η Τουλούζ έμεινε με 10 στο 40’. Στο 70’ το 3-0 ο Σακό με κεφαλιά και τρία λεπτά αργότερα ο φαν ντερ Βιλ έγραψε το τελικό σκορ, έχοντας περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα. Πολύ καλή η παρουσία και για το μέσο Λούκας Μόουρα, που μοίρασε δύο ασίστ (3η σε 4 παιχνίδια) και δείχνει για ποιό λόγο δαπανήθηκαν 40 εκατ. για να έρθει στο Παρίσι. Στο παιχνίδι ντεμπούταρε για την μεγάλη ομάδα και ο νεαρός σέντερ μπακ Κοντ. Το ευχάριστο για τον Αντσελότι, πέρα από την καλή εμφάνιση, είναι ότι Λυόν και Μαρσέιγ έχασαν στα δικά τους παιχνίδια και πλέον η Παρί πήρε 3 και 6 βαθμούς διαφορά αντίστοιχα. Πολύ σταθερή το τελευταίο δίμηνο, με 7 νίκες και 1 ισοπαλία στα 8 τελευταία, αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό ο μεγάλος φετινός στόχος στη Λιγκ 1 θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο. Αήττητη στα 11 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει την καλύτερη επίθεση (42) και άμυνα στο πρωτάθλημα (12), έχοντας κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα 8 τελευταία. Χαρακτηριστικό το ότι έχει σημειώσει 14 νίκες στο πρωτάθλημα, στις 13 δεν έχει δεχτεί γκολ. Την Τρίτη ταξιδεύει στο Μεστάγια για τον πρώτο αγώνα  με τη Βαλένθια και ίσως ο Αντσελότι ξεκουράσει κάποιους βασικούς. Αήττητη στα 6 τελευταία κόντρα στη Μπαστιά (5-1-0). Επέστρεψαν από τα Κόπα Άφρικα ο μπακ Τιενέ και ο μέσος Σισοκό (3 συμμ.), ο οποίος όμως θα συνεχίσει στη Φιορεντίνα δανεικός. Δανεικός δόθηκε και ο έμπειρος, και βασικός τις προηγούμενες χρονιές, μέσος Μποντμέρ (4 συμμ.). Τιμωρημένος ο αμυντικός χαφ Τιάγκο Μότα (10 συμμ./1 γκ.). Ανέτοιμος ο Μπέκαμ. Αμφίβολος ο σέντερ μπακ Άλεξ (15 συμμ.), εκτός το «έτερον ήμισυ» Τιάγκο Σίλβα (15 συμμ.).


Εντός: 7-3-2
Γκολ: 19-6
Τελευταία 5: 4-1-0


ΜΠΑΣΤΙΑ: Υποδέχτηκε στο ουδέτερο «Αμπέ Ντεσάμπ» (Οσέρ) την Εβιάν και μετά από ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν δίκαια το βαθμό της ισοπαλίας, μένοντας στο 0-0. Αυτός ήταν ο τρίτος και τελευταίος αγώνας της μακριά από το «Αρμάντ Τσέζαρι», οποίο ήταν κλειστό λόγω έργων. Τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη για τους Κορσικανούς, που παρέμειναν πάντως 13οι και στο +6 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Αρκετά τα προβλήματα στην επίθεση, έχοντας σκοράρει μόνα στα 2 από τα 7 τελευταία επίσημα, ακόμα περισσότερα όμως στην άμυνα όπου έχει δεχθεί τα περισσότερα τέρματα στη Λιγκ 1 (47), κρατώντας το μηδέν μόλις στις 4 από τις 23  αγωνιστικές. Παραμένουν εκτός ο αμυντικός Σανς (5 συμμ.) και ο μέσος Καουζάκ (13 συμμ.).

Εκτός: 2-4-6
Γκολ: 11-26
Τελευταία 5: 2-1-2

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Σε κανονικούς ρυθμούς πρωταθλήματος δεν θα υπήρχε καμιά αμφιβολία. Αλλά με την ΠΣΖ να ετοιμάζεται για το ματς στο Μεστάγια, τις ενδεχόμενες αλλαγές και το σερί με μηδέν στην άμυνα, αξίζει το ρίσκο στο γκολ (2.10 MyBet). Περισσότερο από διαίσθηση ας πούμε, γιατί αγωνιστικά δε δικαιολογείτε εύκολα…

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση