» » » » » » Στοίχημα: Ψάχνει την σταθερότητα η Μονακό


Στοίχημα: Ψάχνει την σταθερότητα η Μονακό
Μπράουνσβαϊγκ - Άαλεν: Συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς την Μπουντεσλίγκα η Μπράουνσβαϊγκ, έχοντας ξεφύγει 10 πόντους από την τρίτη θέση. Σήμερα αντιμετωπίζει όμως μια από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες, την Άαλεν, η οποία έχει ρεκόρ (5-2-3).

Άουε - ΦΣΒ Φρανκφούρτης: Εφτά διαδοχικά over για την Άουε. 4/5 over και για την ΦΣΒ Φρανκφούρτης.

Οσέρ - Τουρ: Με τον προπονητή που έχει το τελευταίο δίμηνο η Οσέρ, έχει εμφανίσει 6/6 goal/goal και 5/6 over. Από έξι σερί over προέρχεται και η Τουρ. Το στοίχημα με τα πολλά γκολ θα προτιμηθεί αρκετά στο παιχνίδι αυτό.



Μονακό - Χάβρη: Δυσκολεύεται εντός η Μονακό, έχοντας κερδίσει μόλις τα 5/12 παιχνίδια της. Η Χάβρη είναι η ομάδα με τα περισσότερα over στο πρωτάθλημα (14/23).

Καέν - Σεντάν: Στο -2 από την πρώτη τριάδα η Καέν, που μπροστά στο κοινό της δεν έχει ακόμη ισοπαλία (7-0-4). Ουραγός στο πρωτάθλημα η Σεντάν, η οποία αν και προσπαθεί δυσκολεύεται να κερδίσει (3-7-11).

Σατορού - Γκινγκάμπ: Η μοναδική αήττητη ομάδα εντός έδρας είναι η Σατορού (4-7-0). Δεν έχει χάσει στα 14 τελευταία ματς η Γκινγκάμπ (8-6-0)

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαστιά: Εφτά σερί νίκες με μηδέν παθητικό έχει η Παρί Σεν Ζερμέν. Την χειρότερη άμυνα του Σαμπιονά διαθέτει η Μπαστιά (47 γκολ).

Καϊζερσλάουτερν - Ντιναμό Δρέσδης: Οι μεταγραφές έπιασαν τόπο και η Καϊζερσλάουτερν ξεκίνησε με νίκη το 2013, επικρατώντας με 1-0 στην έδρα της Μόναχο 1860. Χωρίς νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια η Ντιναμό Δρέσδης.


Τσεζένα - Τερνάνα: Δύο σερί νίκες για την Τσεζένα. Αήττητη τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές η Τερνάνα. Δύσκολο ματς για προγνωστικά.

Νταντί - Ρος Κάουντι: Την χειρότερη άμυνα και την χειρότερη επίθεση διαθέτει η ουραγός Νταντί (14-43). Πρώτη στις ισοπαλίες η Ρος Κάουντι (6-11-7)

Αλμερία - Σαμπαντέλ: Θέλει να βελτιώσει τις εντός έδρας επιδόσεις της η Αλμερία (6-4-2). Με άγνοια κινδύνου η Σαμπαντέλ, που εμφάνισε τέσσερα over στα πέντε τελευταία της ματς.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση