Στοίχημα: Ευκαιρία διπλού η Νάπολι
Μπουγιουκσεχίρ - Ακίσασπορ: Αφερέγγυα εντός έδρας η Μπουγιουκσεχίρ (3-3-3). Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, με αρκετές όμως ζημιές εκτός έδρας (2-2-5), η Ακίσασπορ του Φάνη Γκέκα.

Τότεναμ - Νιούκαστλ: Η Τότεναμ μετρά 8/12 goal/goal εντός έδρας. 9/12 εκτός η Νιούκαστλ.

Γκεντσλερμπιρλίγκι - Εσκισεχίρσπορ: Ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές για την Γκεντσλερμπιρλίγκι που έχασε με 2-1 από την Ορντούσπορ. Χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της εκτός έδρας η Εσκισεχίρσπορ.



Γκλάντμπαχ - Λεβερκούζεν: Η ισοπαλία κυριαρχεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι παραδοσιακά, ενώ η Γκλάντμπαχ κέρδισε για τελευταία φορά εντός έδρας την Λεβερκούζεν το 1989 (0-15-5).

Αϊντραχτ Φρ. - Νυρεμβέργη: Ασταμάτητη η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, που πέρασε και από το Αμβούργο με 2-0. Αδύναμη εκτός έδρας η Νυρεμβέργη (2-2-6).

Αννόβερο - Χόφενχαϊμ: Το Αννόβερο διαθέτει την δεύτερη χειρότερη άμυνα της Μπουντεσλίγκα με 39 γκολ παθητικό, ενώ η Χόφενχαϊμ την πρώτη χειρότερη, έχοντας δεχτεί 44 γκολ.

Γκροϊτερ Φιρτ - Βόλφσμπουργκ: Η Γκροϊτερ Φιρτ προέρχεται από την απίστευτη νίκη μέσα στην Σάλκε με 2-1 στο τελευταίο δευτερόλεπτο, όμως εντός έδρας μετρά (0-3-7).

Στουτγάρδη - Βέρντερ Βρέμης: Τέσσερις ήττες σερί μετράει η Στουτγάρδη. Ανέκαθεν προβληματική εκτός έδρας η Βέρντερ Βρέμης (2-2-6).

Ντόρτμουντ - Αμβούργο: 3/3 νίκες μετρά μετά την χειμερινή διακοπή η Ντόρτμουντ. Την δεύτερη χειρότερη επίθεση διαθέτει εκτός έδρας το Αμβούργο.

Νόριτς - Φούλαμ: Οχτώ ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Νόριτς (0-3-5) αλλά στα δύο πιο πρόσφατα απέσπασε ισοπαλίες. 2-4-6 το εκτός έδρας ρεκόρ της Φούλαμ.

Στόουκ - Ρέντινγκ: Η Στόουκ δέχτηκε γκολ και στα εφτά τελευταία της παιχνίδια. Το χειρότερο εκτός έδρας ρεκόρ έχει η Ρέντινγκ (1-2-9).

Σάντερλαντ - Άρσεναλ: Σκληροτράχηλη εντός έδρας η Σάντερλαντ, όπου μετράει (3-1-1) στα πέντε τελευταία. Εφτά βαθμούς μάζεψε στα τρία πιο πρόσφατα ματς η Άρσεναλ.

Σουόνσι - ΚΠΡ: Όλοι στην Σουόνσι ζουν και αναπνέουν για τον τελικό του Λιγκ Καπ με την Μπράντφορντ στις 24 του μηνός. Δεν χάνει, αλλά δεν κερδίζει εδώ και καιρό η ΚΠΡ, η οποία παραμένει πέντε αγωνιστικές αήττητη (1-4-0).

Τσέλσι - Γουίγκαν: Δεν αφήνει περιθώρια κόντρα στην Γουίγκαν η Τσέλσι, έχοντας συνολική παράδοση (13-2-1). Δύσκολα πάς με την έδρα στο στοίχημα.

Μαγιόρκα - Οσασούνα: Με νέο προπονητή η Μαγιόρκα τον Γκρεγκόριο Μανθάνο, που δεν κερδίζει τις εφτά τελευταίες αγωνιστικές (0-2-5). Η Οσασούνα διαθέτει τη χειρότερη επίθεση (18-26 τα γκολ), ενώ εκτός έδρας μετράει μόλις (1-2-7).

Ατρόμητος - Βέροια: Η ψυχολογία στα ύψη για τον Ατρόμητο, που έσπασε το φετινό αήττητο του Ολυμπιακού και μάλιστα εκτός έδρας με 3-2. Βαθμολογική ανάσα πήρε και η Βέροια στο πρωτάθλημα χάρη στη νίκη-εξάποντο με τον Πανθρακικό (2-0).

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ: Τέσσερα ματς έχει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, όμως οι μεταγραφές τον δίνουν μεγάλη ώθηση για την συνέχεια. Ο ΟΦΗ ηττήθηκε στα 7/9 εκτός έδρας του παιχνίδια (1-1-7).

Σεντ Ετιέν - Μονπελιέ: Την καλύτερη επίθεση του Σαμπιονά μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν διαθέτει η Σεντ Ετιέν (38 γκολ). Η Μονπελιέ σκόραρε στα 21/23 φετινά της παιχνίδια.


Γκερμινάλ - Γκενκ: Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Γκερμινάλ, καθώς συμπλήρωσε 10 αγωνιστικές χωρίς νίκη, ενώ διαθέτει και την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με 51 γκολ παθητικό. Αρκετές ισοπαλίες εκτός έδρας για την Γκενκ (3-6-3).

Θέλτα - Βαλένθια: Χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία για την Θέλτα, πέφτοντας στην ζώνη του υποβιβασμού. (5-0-1) μετράει με την έλευση του Ερνέστο Βαλβέρδε η Βαλένθια εκτός έδρας.

Ελαζίγκσπορ - Μπεσίκτας: Αήττητη τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η Ελαζίγκσπορ και θέλει λίγο ακόμη για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Δείχνει να ντεφορμαρίζεται η Μπεσίκτας, η οποία αγνοεί την νίκη μέσα στο 2013.

Καραμπούκ - Μπούρσασπορ: Ακόμη και θέση στην Ευρώπη διεκδικεί η Καραμπούκ, η οποία έχει υποστεί μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Πρώτη στις ισοπαλίες η Μπούρσασπορ, έχοντας φτάσει τις 10 σε 20 αγωνιστικές (6-10-4).

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι: Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της η Σαουθάμπτον, γνωρίζοντας την ισοφάριση από την Γουίγκαν στις καθυστερήσεις (2-2). Φορμαρισμένη η Μάντσεστερ Σίτι στα έξι τελευταία παιχνίδια (4-2-0).

Μπάγερν Μ. - Σάλκε: «Τρένο» πάει η Μπάγερν Μονάχου, έχοντας συνολικό απολογισμό (16-3-1). Στις πέντε τελευταίες τους εξόδους πήραν 0-0 από την Άουγκσμπουργκ κι έχασαν στις άλλες τέσσερις.

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Αήττητος εντός έδρας ο Αστέρας Τρίπολης (8-2-0). «Πέταξε» το αήττητο του Ολυμπιακού, χάνοντας την περασμένη Κυριακή από τον Ατρόμητο με 3-2.

Ντεν Χάαγκ - Μπρέντα: Άγνωστο το πως θα αντιδράσει, μετά την εφτάρα που δέχτηκε η Ντεν Χάαγκ από την Αϊντχόφεν. Τρεις σερί νίκες μετράει η ανεβασμένη Μπρέντα.

Γκρόνινγκεν - Βάαλβαϊκ: Σπουδαία νίκη μέσα στο Άλκμααρ για την Γκρόνινγκεν, όμως στο γήπεδο της δεν είναι φέτος τόσο αποτελεσματική (2-4-4). Η έκπληξη του πρώτου γύρου Βάαλβαϊκ παίρνει την κάτω βόλτα, αφού προέρχεται από δύο σερί ήττες και πέντε αγωνιστικές συνολικά χωρίς νίκη.

Χέρακλες - Βίλεμ: Η χαρά όσων παίζουν πολλά γκολ είναι η Χέρακλες, καθώς απολογισμός της μέχρι στιγμής είναι (40-43). Αντιθέτως η ουραγός Βίλεμ έχει την χειρότερη επίθεση με 19 γκολ.

Χέρενφεν - Φένλο: Αναζητείται η σταθερότητα στην Χέρενφεν, που έβγαλε ωστόσο σημαντικό διπλό στην έδρα της υπολογίσιμης Βάαλβαϊκ με 1-0. Τέσσερις σερί ήττες για την Φένλο, που πρέπει να διορθώσει την κάκιστη άμυνα (46 γκολ παθητικό), χειρότερη επίδοση του πρωταθλήματος.

Κορτραϊκ - Γάνδη: Δύο σερί νίκες εντός έδρας μετράει η Κορτραϊκ και πάει για την τρίτη. Η Γάνδη κέρδισε μετά από 12 αγωνιστικές, νικώντας με 2-1 την Γκέρμιναλ.

Μαλίν - Σερκλ Μπριζ: Ασταθής μπροστά στο κοινό της η Μαλίν (6-1-5). Χωρίς νίκη πάντως εκτός έδρας η ουραγός Σερκλ Μπριζ (0-2-9).

Κλαμπ Μπριζ - Λέουβεν: Μίνι ντεφορμάρισμα για την Κλαμπ Μπριζ, η οποία αγνοεί την νίκη για τρεις αγωνιστικές. Η Λέουβεν έχει δεχτεί οχτώ γκολ στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Σαρλερουά - Λιρς: Τρεις διαδοχικές ήττες μετρά η Σαρλερουά, με την ομάδα του Μιχάλη Σηφάκη να διαθέτει την χειρότερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος (23 γκολ). Η Λιρς έχει σημειώσει ένα τέρμα παραπάνω, όμως δεν κερδίζει τις εννιά τελευταίες αγωνιστικές.

Λόκερεν - Βάρεγκεμ: Σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας η Λόκερεν, αν και απέτυχε να κερδίσει τους δύο τελευταίους της αγώνες. Ικανή να χτυπήσει ακόμη και πρωτάθλημα είναι η Βάρεγκεμ, φτάνοντας στο -6 από την πρωτοπόρο Άντερλεχτ.

Αζαξιό - Μπορντό: Μόλις εννιά τέρματα έχει δεχτεί στην Κορσική η Αζαξιό. Πέντε διαδοχικά under και no goal για την Μπορντό.

Νανσί - Ρεμς: Το μπαμ της αγωνιστικής έκανε η Νανσί με τη σπουδαία νίκη της στο «Βελοντρόμ» επί της Μαρσέιγ (0-1). Χειρότερη εκτός έδρας ομάδας της κατηγορίας είναι η Ρεμς (0-3-8) που αγνοεί τη νίκη 15 αγώνες.

Νις - Λοριάν: Δύο ήττες σε 13 αγώνες (9-2-2) για την σοβαρή φέτος Νις. Από τις καλύτερες επιθέσεις αυτή της Λοριάν με 37 γκολ.

Τρουά - Σοσό: Παραμένει ουραγός η Τρουά, παρότι μάζεψε τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Από τα 11 εκτός έδρας μόνο σε δύο κράτησε το μηδέν η Σοσό.

Βαλενσιέν - Μπρεστ: Δεν κερδίζει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια η Βαλενσιέν και σε αυτό το διάστημα σκόραρε μονάχα μια φορά. Τρεις διαδοχικές ήττες έχει η Μπρεστ.

Λεβάντε - Μάλαγα: Έξι σερί over εντός έδρας μετράει η Λεβάντε. Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία ματς η Μάλαγα.

Φίτεσε - Αϊντχόφεν: Μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια για την Φίτεσε. Η Αϊντχόφεν προπορεύεται στον πίνακα της βαθμολογίας και πως να μην το κάνει, έχοντας σημειώσει σε 21 αγωνιστικές... 73 γκολ.


Λάτσιο - Νάπολι: Χωρίς τον Κλόζε και πιθανόν και τον Ερνάνες, η Λάτσιο θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Στο κυνήγι της Γιουβέντους βρίσκεται η Νάπολι, ενώ έχει τέσσερα διπλά στις έξι τελευταίες αγωνιστικές.

Εστορίλ - Γκιμαράες: Μόλις μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς για την Εστορίλ. Μόλις 18 γκολ σε 17 αναμετρήσεις έχει σημειώσει η Γκιμαράες, έχοντας μια από τις χειρότερες επιδόσεις στο πρωτάθλημα.

Λα Κορούνια - Γρανάδα: Μόλις μία νίκη έχει στα τελευταία 10 ματς η Λα Κορούνια, από μεγάλη νίκη επί τη Ρεάλ και δύο νίκες στα τελευταία τρία έρχεται η Γρανάδα.

Ρεάλ Μ. - Σεβίλλη: Με το μυαλό στο παιχνίδι για το Champions League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Ρεάλ Μαδρίτης. Τραγική πάντως εκτός έδρας η Σεβίλλη (1-4-6).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση