» » » » » » Προγνωστικά ποδοσφαίρου Serie A: Στο «κόλπο» και η Κατάνια, προβλήματα στην άμυνα για τη Νάπολι


Προγνωστικά ποδοσφαίρου Serie A: Στο «κόλπο» και η Κατάνια, προβλήματα στην άμυνα για τη Νάπολι
21:45 ΝΑΠΟΛΙ - ΚΑΤΑΝΙΑ

Προϊστορία (από 2002): 6-4-5
Α’ Γύρος: ΚΑΤΑΝΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ 0-0

ΝΑΠΟΛΙ: Στη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πάρμα προηγήθηκε στο 20’ με τον Χάμσικ και στάθηκε τυχερή που οι γηπεδούχοι δεν την ισοφάρισαν. Η Πάρμα είχε τις καλύτερες φάσεις και στην επανάληψη, αλλά η ισοφάριση ήρθε με αυτογκόλ του Καναβάρο (74’). Ο Καβάνι 5 λεπτά πριν το τέλος, στην μοναδική καλή ευκαιρία της ομάδας του στο δεύτερο μέρος, έδωσε τη νίκη στη Νάπολι, σπάζοντας παράλληλα το αήττητο εντός έδρας σερί των γηπεδούχων. Ξεκίνησε αποφασισμένη το 2013 και με 10 πόντους στα 4 τελευταία, αλλά και με τις γκέλες της Γιουβέντους, έχει καταφέρει να βρεθεί μια ανάσα από την κορυφή (-3). Την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί το κρίσιμο ματς με τη Λάτσιο. Έχει την καλύτερη εντός έδρας επίθεση (28). Τιμωρημένοι οι κεντρικοί αμυντικοί Μπρίτος (11 συμμ.), Καμπανιάρο (19 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Ριναούντο. Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Γκαμπερίνι (18 συμμ./1 γκ.) και ο δεξιός μέσος Μάτζιο (20 συμμ./4 γκ./2 ασίστ).


Εντός: 8-2-1
Γκολ: 28-11
Τελευταία 5: 4-1-0


ΚΑΤΑΝΙΑ: Με νίκη συνέχισε την πορεία της η Κατάνια, που παρέμεινε αήττητη για 4η αγωνιστική και βαθμολογικά, τουλάχιστον, δείχνει πως μπαίνει και αυτή στο κόλπο για μια θέση στην πεντάδα. Το αν θα καταφέρει να τα βάλει με τα «θηρία» θα φανεί στην πορεία. Στο πρόσφατο με τη Φιορεντίνα, που είναι ένα από αυτά τα «θηρία», στάθηκε τυχερή και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 21’, ισοφάρισε νωρίς στην επανάληψη με την κεφαλιά του Λεγκροτάλιε (50’). Η Φιορεντίνα ήταν καλύτερη στη συνέχεια αλλά έμεινε με 10 στο 78’, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Κατάνια σκοράροντας στο 88’ με το Κάστρο. Αρκετά οργανωμένη αμυντικά έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα 4 τελευταία. Αήττητη στα 3 τελευταία κόντρα στη Νάπολι (1-2-0). Τιμωρημένοι ο αμυντικός Άλβαρεζ (17 συμμ.) και ο αναντικατάστατος μέσος Λούκας Κάστρο (22 συμμ./4 γκ./3 ασίστ). Εκτός ο μέσος Σκιάκα (2 συμμ.). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Μπελούσι (14 συμμ.), Λεγκροτάλιε (20 συμμ./2 γκ.), Ρολίν (4 συμμ.), ο μέσος Αλμιρόν (19 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικός Αλεχάντρο Γκόμεζ (20 συμμ./5 γκ./6 ασίστ).

Εκτός: 2-3-5
Γκολ: 11-18
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Πολύ σημαντικές οι απουσίες της Κατάνια, αν επιβεβαιωθούν όλες φυσικά. Και αυτοί να μην έλειπαν δε βλέπω να συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό η Κατάνια κόντρα στη σοβαρή Νάπολι και ας έχει προβλήματα στην άμυνα. Άσος στο 1.50 (BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση