» » » » » » Πάμε Στοίχημα Serie A: Επιστροφή στις νίκες για τη Ρόμα


Πάμε  Στοίχημα Serie A: Επιστροφή στις νίκες για τη Ρόμα
21:45 ΡΟΜΑ  – ΚΑΛΙΑΡΙ

Προϊστορία (από 1993): 13-8-8
Α’ Γύρος: ΚΑΛΙΑΡΙ-ΡΟΜΑ 0-3

ΡΟΜΑ: Το παιχνίδι με τη Μπολόνια πήρε από νωρίς γρήγορο ρυθμό και η Ρόμα άνοιξε το σκορ με τον Φλορέντσι (9’), αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 17’. Ο Οσβάλντο έκανε με κεφαλιά το 2-1 ένα λεπτό αργότερα, αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 27’, ενώ στην αρχή της επανάληψης πήραν προβάδισμα μετά από ακόμα ένα λάθος στην άμυνα των «ρωμαίων». Ο Ταχτσίδης με ωραίο κεφαλιά από φάουλ του Τόττι ισορρόπησε την κατάσταση για την ομάδα του, η οποία γλίτωσε την ήττα με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρια στο 87’ και 93’. Στο 73’ έκανε το ντεμπούτο του ο Τοροσίδης, που δεν είχε την ευκαιρία να δείξει πολλά. Μόνο στο κύπελλο έχει πετύχει νίκες στα τελευταία παιχνίδια της (Φιορεντίνα, Ίντερ), έχοντας μείνει χωρίς τρίποντο στα 4 τελευταία για το πρωτάθλημα (0-2-2), που την έχουν ρίξει στην 8η θέση. Πλέον οι ισορροπίες για μια θέση στην πεντάδα είναι λεπτές και η νίκη είναι μονόδρομος, πριν απομακρυνθεί κι άλλο. Έχει την καλύτερη επίθεση στη Σέριε Α (47) και, μαζί με την Κάλιαρι, τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (38), έχοντας δεχτεί γκολ στις 18 από τις 22 αγωνιστικές. Επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Λαμέλα (17 συμμ./10 γκ./1 ασίστ). Εκτός αμυντικός Μαρκίνιος, ο μέσος Ντε Ρόσι (13 συμμ./2 ασίστ) και επιθετικοί Ντέστρο (16 συμμ./4 γκ./1 ασίστ), Λόπεζ (2 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 5-3-2
Γκολ: 24-15
Τελευταία 5: 1-2-2


ΚΑΛΙΑΡΙ: Είχε ευκαιρίες να προηγηθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Παλέρμο, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30’. Άργησε να ανεβάσει την απόδοσή της, αλλά μετά το 70’ είχε και αυτή καλές φάσεις, με τον Τιάγκο Ριμπέιρο να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά στο 90’ και να χαρίζει τον πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του. Παρέμεινε αήττητη για τρίτη αγωνιστική (1-2-0), αλλά προερχόταν από ένα πολύ κακό σερί (0-2-7), που την έχει φέρει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και μόλις τρεις μακριά από την 18η Τζένοα. Έχοντας να επιδείξει μόλις μία νίκη στα 12 τελευταία βρίσκεται δίκαια τόσο χαμηλά, ενώ εκτός από τη σημερινή δύσκολη αναμέτρηση τα δύσκολα ματς έχουν και συνέχεια, με τη Μίλαν εντός και την Πεσκάρα, που επίσης κινδυνεύει, εκτός. Γκολ-γκολ τα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα. Επιστρέφει ο βασικός κεντρικός αμυντικός Αριαούντο (10 συμμ.). Εκτός ο επιθετικός Νενέ (15 συμμ./3 γκ./3 ασίστ).

Εκτός: 2-3-6
Γκολ: 10-22
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Κάλιαρι είναι χαμηλής δυναμικότητας και θα συνεχίσει να το παλεύει μέχρι τέλους. Σήμερα πάντως δύσκολα να πάρει κάτι στη Ρώμη. Οριακά αποδεκτός ο άσος (1.50 BetShop), καλή εναλλακτική το γκολ-γκολ με τα προβλήματα που βγάζουν αμφότερες στην άμυνα (1.50 BetShop). 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση