» » » » » Προβλέψεις στοίχημα Super League: Τα βλέμματα στραμμένα στην Τρίπολη


Προβλέψεις στοίχημα Super League: Τα βλέμματα στραμμένα στην Τρίπολη
17:15 AEK - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003:

AEK: Πήρε πολύ σημαντική νίκη την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας επί του ΟΦΗ με 2-1 και κατάφερε να παραμείνει για τρίτο σερί ματς αήττητη. Η "Ένωση" δεν πτοήθηκε από το γεγονός του ότι δέχθηκε πρώτη γκολ στο 40' και βγήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει το τρίποντο. Πειστική εμφάνιση, με κατοχή της μπάλας και επιθετικό ποδόσφαιρο από την ΑΕΚ, που τελικά κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή με γκολ των Πετρόπουλου και Παυλή. Πλέον η ΑΕΚ απομακρύνθηκε τρεις βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού και τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει, αφού βλέπουν πως η ομάδα σιγά-σιγα έχει αρχίσει να ρολάρει. Το σημερινό ματς είναι πολύ κομβικό για την "Ένωση", που καλείται γι' ακόμα μία φορά να πάρει τη νίκη, ώστε να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την ουρά της βαθμολογίας. Εντός έδρας το συγκρότημα του Έβαντ Λινεν παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστικό και συγκεκριμένα μετράει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Με παρέμβαση Μελισσανίδη η ΑΕΚ πήρε μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού τον Ανάκογλου. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάζουν οι Καραλής, Βλάχος, Γιάγκο και Ρίκα.


ΕΝΤΟΣ: 4-3-3
ΓΚΟΛ: 16-22
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες την περασμένη αγωνιστική με την εντός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού, που έβαλε τέλος σε ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης αγνοούσε την χαρά της νίκης για επτά συνεχόμενες αγωνιστικές, πράγμα που την είχε φέρει αρκετά κοντά στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Οι "κυανέρυθροι" κατάφεραν να προηγηθούν στο 28', αλλά ισοφαρίστηκαν λίγο πριν το ημίχρονο, σε ένα συνολικά μοιρασμένο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ήταν όμως καλύτεροι και με γκολ του Γουνδουλάκη έφτασαν στην πολύτιμη νίκη. Αυτή η νίκη ανέβασε και πάλι βαθμολογικά τον Πανιώνιο, ενώ βοήθησε την ομάδα και στο ψυχολογικό κομμάτι, αφού ήταν φανερό ότι τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα είχαν ρίξει την ψυχολογία των παικτών. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πήρε ανάσα, αφού οι φήμες αποχώρησης του υποχώρησαν και ζήτησε από τους παίκτες του θετικό αποτέλεσμα και στο ΟΑΚΑ. Μακριά από την έδρα του ο Πανιώνιος πάντως αποδυναμώνεται, αφού μετράει τρεις νίκες και έξι ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Ανδράλας, Κλοβός, Αραβίδης, Λαμπρόπουλος, Κουλοχέρης και Κούρος.

ΕΚΤΟΣ: 3-0-6
ΓΚΟΛ: 22-26
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

Προβλέψεις στοίχημα: Προβάδισμα για τη νίκη έχει η ΑΕΚ, που έχει μεγαλύτερη ανάγκη για τους τρεις βαθμούς. Ο Πανιώνιος αποδυναμώνεται εκτός έδρας και δύσκολα θα καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ. Άσσος (1.75, BetShop).






17:15 ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003:

ΞΑΝΘΗ: Τεράστιο εκτός έδρας νίκη πέτυχε την περασμένη αγωνιστική το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αφού επικράτησε με 0-1 μέσα στην "Τούμπα" επί του ΠΑΟΚ. Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι στις καθυστερήσει του πρώτου μέρους, με την Ξάνθη, ουσιαστικά να μην έχει φανεί και πολύ επιθετικά. Στο δεύτερο μέρος οι Ακρίτες δεν πήραν επιθετικά ρίσκα, αρκέστηκαν σε κάποιες αντεπιθέσεις και αν και πέρασαν δύσκολες στιγμές στα καρέ τους, κατάφεραν να φύγουν από την Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς. Η Ξάνθη πλέον αποσπάστηκε έξι βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία. Μεσοβδόμαδα πάντως απογοήτευσε στην ρεβάνς Κυπέλλου με την Βέροια, αφού γνώρισε και δεύτερη ήττα, εντός έδρας με 2-0 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού. Στο σημερινό ματς θα προσπαθήσει να πάρει ακόμα μία νίκη, που θα την ανεβάσει βαθμολογικά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας είναι ότι δεν βρίσκεται διάρκεια στην απόδοσή της, αφού αυτή χαρακτηρίζεται από πολλά σκαμπανεβάσματα παιχνίδι με το παιχνίδι. Εκτός από την σημερινή αναμέτρηση οι Ντάνι και Φλίσκας.

ΕΝΤΟΣ: 4-3-2
ΓΚΟΛ: 15-17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Mετά την πανηγυρική πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας επί του Παναθηναϊκού, ήρθε η ανώμαλη προσγείωση για την ομάδα των Χανιών, που γνώρισε την ήττα με 3-0 την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης. Τραγική εμφάνιση από τον Πλατανιά, που έδειξε φανερά κουρασμένος από το ματς Κυπέλλου και αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Ο Αναστασιάδης δεν πήγε το ματς σε συντηρητικό ρυθμό και τελικά το πλήρωσε με τον Αστέρα να χτυπάει στις αντεπιθέσεις. Δέχθηκε και τα τρία γκολ στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη το μόνο που κατάφερε ήταν να απειλήσει από απόσταση. Πλέον οι Κρητικοί βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση, αφού είναι μόλις στο +2 από την Βέροια που είναι εντός της ζώνης και ταξιδεύουν σήμερα στην Ξάνθη, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Μακριά από τα "Περιβόλια" όμως το συγκρότημα του Άγγελου Αναστασιάδη έχει άσχημα αποτελέσματα και συγκεκριμένα μετράει μόλις μία νίκη ,δύο ισοπαλίες και επτά ήττες. Πλήρης η αποστολή σήμερα στην Ξάνθη.

ΕΚΤΟΣ: 1-2-7
ΓΚΟΛ: 15-24
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Κουρασμένη θα είναι η Ξάνθη από το μεσοβδόμαδο ματς για το Κύπελλο, ενώ και ο Πλατανιάς εκτός έδρας αγωνίζεται πάντα κλειστά. 0-1 γκολ (2.35, Mybet).




19:30 ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΤΟ 2003:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Πήρε πολύ μεγάλη νίκη εκτός έδρας με 3-0 την περασμένη αγωνιστική μέσα στην Κρήτη επί του Πλατανιά και εκμεταλλευόμενος την "γκέλα" του ΠΑΟΚ σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρόσθεσε ακόμα μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του ο Αστέρας, που στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστικός και πέτυχε και τα τρία γκολ της αναμέτρησης, Στο δεύτερο μέρος έκανε συντήρηση δυνάμεων και χωρίς να κινδυνεύει ιδιαίτερα πήρε ακόμα μία νίκη. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη για το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη, που εντυπωσιάζει και βρίσκεται πλέον μόνος στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πάντως ο Τσιώλης κρατάει χαμηλά τους τόνους τονίζοντας πως στόχος είναι η είσοδος στα πλέϊ οφ, όπου εκεί θα καθοριστεί αν η ομάδα μπορεί να πάρει τελικά την 2η θέση και να πάει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Φορμαρισμένη πολύ η ομάδα της Τρίπολης που δείχνει πλέον και εκτός Τρίπολης την δυναμική της. Πάντως εντός έδρας διατηρεί το αήττητό της με οκτώ νίκες και μόλις μία ισοπαλία σε εννέα αναμετρήσεις. Εκτός σήμερα οι Μπακασέτας και Καλαντζής.

ΕΝΤΟΣ: 8-1-0
ΓΚΟΛ: 27-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Επιτέλους νίκη για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος. Οι "πράσινοι" επικράτησαν του Ατρομήτου μέσα στο Περιστέρι την περασμένη αγωνιστική με 2-1 και η ηρεμία επανήλθε και πάλι στο "πράσινο" στρατόπεδο. Εμφανώς βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός, τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι και πήρε μία από τις πιο εύκολες νίκες την φετινή σεζόν. Προηγήθηκε στο 60' με τον Ζέκα και στο 78' ο Μπουμσόνγκ έκανε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό. Η μείωση από τον Ατρόμητο ήρθε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όπου όλα είχαν κριθεί. Πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται και πάλι σε απόσταση αναπνοής από την 5η θέση, που οδηγεί στα πλέϊ οφ, αφού είναι μόλις στο -2 από τον 5ο Λεβαδειακό. Παρελθόν αποτελούν από την ομάδα οι Σπυρόπουλος και Χριστοδουλόπουλος, που θα συνεχίσουν στο Καμπιονάτο, ενώ στην θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λουκάς Βύντρα. Απέκτησε τους Ντίνα, Κουίπερ και Εσπράθα, ενώ ψάχνεται την τελευταία στιγμή για επιθετικό Παναθηναϊκός. Εκτός σήμερα θα είναι οι Χουχούμης και Φροναρόλι.

ΕΚΤΟΣ: 4-3-3
ΓΚΟΛ: 20-19
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

Προβλέψεις στοίχημα: Δύσκολο ματς, αφού ο Παναθηναϊκός είναι πάντα επικίνδυνος εκτός έδρας.  Ο Αστέρας όμως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και παρουσιάζεται πολύ δυνατός εντός έδρας. Ισοπαλία (3.10, MyBet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση