» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Με κεκτημένη ταχύτητα η Βιγιαρεάλ


Προγνωστικά στοιχήματος: Με κεκτημένη ταχύτητα η Βιγιαρεάλ
Ρεάλ Μαδρίτης Β΄ - Κόρδοβα: 11/15 εντός έδρας over έχει η Ρεάλ Β’, που συνηθίζει να παίζει επιθετικά και να δημιουργεί ευκαιρίες. Κλασικά αποδυναμώνεται μπροστά στο κοινό της η Κόρδοβα (3-5-6).

Σπέτσια - Προ Βερτσέλι: Από τρία σερί 0-0 προέρχεται η Σπέτσια και έμπλεξε για τα καλά με τις τελευταίες θέσεις. Η Προ Βερτσέλι ότι «έχτισε» με το πρώτο διπλό της σεζόν στην Πάντοβα, το γκρέμισε με το μεσοβδόμαδο 2-3 από τη Μπρέσια. Δύσκολα τα προγνωστικά στοιχήματος.



Βερόνα - Κροτόνε: Έστω και δύσκολα η Βερόνα ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Αδύναμη εκτός έδρας η Κροτόνε (2-5-9).

Βιτσέντζα - Βαρέζε: Η Βιτσέντζα ηττήθηκε και στα πέντε πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια. Η Βαρέζε έχει βγάλει δύο διπλά στις 12 τελευταίες της εξόδους.

Λιβόρνο - Βίρτους Λαντσιάνο: Τρεις σερί ισοπαλίες για την Λιβόρνο, επιτρέποντας την Βερόνα να την... πιάσει βαθμολογικά. Παρότι η Βίρτους Λαντσιάνο είναι αήττητη τις 10/12 αγωνιστικές, ωστόσο βρίσκεται μόλις στο +2 από τα πλέι άουτ.

Μπρέσια - Τσιταντέλα: Η Μπρέσια δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο «Μάριο Ριγκαμόντι». Μόλις ένα τρίποντο στις 12 πιο πρόσφατες αγωνιστικές η Τσιταντέλα.

Νοβάρα - Άσκολι: Μια ανάσα από τα πλέι οφ η Ναβάρα, καθώς παραμείνει αήττητη εδώ και οχτώ αγωνιστικές. Με νέο προπονητή η ντεφορμέ Άσκολι, που δεν θα έχει κατά πάσα πιθανότητα τον πρώτο σκόρερ Ζάζα (18 γκολ).

Ρετζίνα - Γιούβε Στάμπια: Επιτυχημένο το ντεμπούτο του Πιλόν στον πάγκο της Ρετζίνα μετά το 3-0 στην έδρα της Άσκολι. Η Γιούβε Στάμπια έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία οχτώ.

Σασσουόλο - Τερνάνα: Περίπατο πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα η Σασσουόλο, η οποία βρίσκεται στο +11 από τις δεύτερες Βερoνα και Λιβόρνο. Εννιά διαδοχικά under μετρά η Τερνάνα.

Τρανμίρ - Στίβενεϊτζ: Η Τρανμίρ «καίγεται» για το τρίποντο ώστε να παραμείνει στην πρώτη εξάδα. Με υπηρεσιακό προπονητή η Στίβενεϊτζ, μετά το πρόσφατο ντεφορμάρισμα.

Αλμερία - Σπόρτινγκ Χιχόν: Δύο κολλητές ήττες για την Αλμερία, που την έφεραν εκτός προνομιούχας δυάδας. 10/14 goal/goal εκτός έδρας φέρνει η Σπόρτινγκ Χιχόν.

Γουαδαλαχάρα - Χέρκουλες: Εννιά ματς έχει να ηττηθεί εντός έδρας η Γουαδαλαχάρα (4-5-0). Σε δεινή θέση η Χέρκουλες, όπου έχει και πρόβλημα μακριά από το «σπίτι» της (2-4-8).

Βιγιαρεάλ - Ουέλβα: H Βιγαρεάλ τρέχει σερί οκτώ αήττητων αγωνιστικών (5-3-0, γκολ 13-2) και πλησίασε στο -4 από την δεύτερη θέση. Τέσσερις διαδοχικές ήττες μετράει η Ουέλβα.

Σαμπαντέλ - Λας Πάλμας: Σε εννιά ματς έχει δεχτεί 19 γκολ η Σαμπαντέλ, αποτέλεσμα της επιθετικής της φιλοσοφίας. Το αήττητο της Λας Πάλμας αυξήθηκε στις πέντε αγωνιστικές, ενώ ο στόχος των πλέι οφ μοιάζει εφικτός.

Έλτσε - Μούρθια: Για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν η Έλτσε γνώρισε δύο συνεχόμενες ήττες. Μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη η ακίνδυνη εκτός έδρας Μούρθια.

Καέν - Ιστρ: Με νίκη επί της Ιστρ θα ξαναβρεθεί και πάλι εντός της πρώτης τριάδας η Καέν. Στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια έχει φέρει ισάριθμα no/goal η Ιστρ.


Έμπολι - Μπάρι: Η Έμπολι δεν έχασε στα 21 από τα 23 τελευταία της παιχνίδια. Σε φόρμα η Μπάρι την τελευταία τετράδα αγώνων (3-1-0).

Αλκορκόν - Νουμάνθια: Πανίσχυρη μπροστά στον κόσμο της η Αλκορκόν (11-2-1). Η Νουμάνθια παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία (3-3-0), όμως εκτός έδρας έχει βγάλει μόνο δύο διπλά (2-7-6).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση