» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Σε τοπ φόρμα η Λίβερπουλ


Προγνωστικά στοιχήματος: Σε τοπ φόρμα η Λίβερπουλ
Μπουγιουκσεχίρ - Μερσίν: Τέσσερις σερί ισοπαλίες για την Μπουγιουκσεχίρ, που βρίσκεται οριακά στην ζώνη του υποβιβασμού. Τελευταία και καταϊδρωμένη η Μερσίν, η οποία είναι πλέον στο -8 από την παραμονή.

Έβερτον - Μάντσεστερ Σ.: Από κάκιστη εμφάνιση προέρχεται η Έβερτον που γνώρισε βαριά ήττα για κύπελλο Αγγλίας από την Γουίγκαν με 3-0 μέσα στο «Γκούντισον Πάρκ». Όσο και να κερδίζει η Μάντσεστερ Σίτι βλέπει η διαφορά της από την Γιουνάιτεντ να παραμένει στο -12.

Γκεντσλερμπιρλίγκι - Καραμπούκσπορ: Από ανέλπιστη εκτός έδρας νίκη επί της Γαλατάσαραϊ μ 1-0 προέρχεται η Γκεντσλερμπιρλίγκι. Αντιθέτως η Καραμπούκσπορ έχει να πανηγυρίσει τρίποντο εφτά αγωνιστικές.



Νυρεμβέργη - Σάλκε: Ισόπαλα έληξαν τα μισά από τα εντός έδρας παιχνίδια της Νυρεμβέργης (4-6-2). 7/8 over έχει φέρει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Μπουντεσλίγκα η Σάλκε. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει προβάδισμα στα προγνωστικά στοιχήματος.

Χόφενχαϊμ - Μάιντζ: Τη χειρότερη άμυνα (30-49 τα γκολ) του πρωταθλήματος έχει η Χόφενχαϊμ. Δεν κερδίζει, αλλά ούτε και χάνει εύκολα μετά την διακοπή η Μάιντζ (2-5-1).

Αμβούργο - Άουγκσμπουργκ: Σε πολύ καλή κατάσταση και στο -1 από την τετράδα το Αμβούργο. Η Άουγκσμπουργκ σκόραρε στα εφτά από τα οχτώ τελευταία της παιχνίδια.

Ντόρτμουντ - Φραϊμπουργκ: Αντίδραση για την ήττα στο ντέρμπι με τη Σάλκε ψάχνει η Ντόρτμουντ, που μπροστά στο κοινό της τελευταία δείχνει σαρωτική. Από την πιο βαριά ήττα της σεζόν έρχεται η Φραϊμπουργκ, χάνοντας με 5-2 από την Βόλφσμπουργκ.

Βέρντερ Βρέμης - Γκροϊτερ Φιρτ: Με 49 γκολ παθητικό η Βέρντερ Βρέμης έχει την χειρότερη άμυνα της Μπουντεσλίγκα. Μη αναστρέψιμη δείχνει η κατάσταση στην Γκροϊτερ Φιρτ, που σχεδιάζει ήδη την επιστροφή της στην δεύτερη κατηγορία.

Άστον Βίλα - ΚΠΡ: Απόσταση τριών βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη έχει πλέον η Άστον Βίλα. Με δύο σερί νίκες η ΚΠΡ μπήκε δυναμικά στην διεκδίκηση της παραμονής.

Σουόνσι - Άρσεναλ: Πέντε ματς χωρίς ήττα η Σουόνσι, που εντός έδρας μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες. Κουρασμένη, αλλά με «φτερά» στα πόδια μετά το 2-0 στο Μόναχο η Άρσεναλ.

Στόουκ - Γουέστ Μπρομ: Μία νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια για την Στόουκ (1-2-7). Τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για την Γουέστ Μπρομ.

Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ: Μια νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους έχουν οι γηπεδούχοι (1-4-3). Τρεις σερί νίκες για την Λίβερπουλ, που τρέχει να προλάβει την Ευρώπη.

Σοσιεδάδ - Βαγιαδολίδ: Η Σοσιεδάδ έγινε η πρώτη ομάδα στην Ισπανία που κέρδισε την Ατλέτικο Μαδρίτης και συνέχισε την ξέφρενη πορεία της. Μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία ματς (1-4-2) για την Βαγιαδολίδ, που αισθάνεται ωστόσο ασφαλής.

Λεβαδειακός - ΟΦΗ: 0-2-5 μετράει στους τελευταίους του αγώνες ο Λεβαδειακός. Τραγικός εκτός έδρας ο ΟΦΗ (1-2-9), που «καίγεται» για βαθμούς.

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης: Όνειρα για πλέι οφ κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το σπουδαίο διπλό στην Ξάνθη με 1-0. Ιδανικό το ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο του Άρη, διαλύοντας με 4-0 τον Λεβαδειακό.

Μπαστιά - Λιόν: Δύο μόλις γκολ έχει σκοράρει η Μπαστιά στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της. Την τρίτη καλύτερη συγκομιδή της κατηγορίας εκτός έδρας έχει η Λυών με απολογισμό (6-5-3).

Κατάνια - Ουντινέζε: Ισχυρή και φέτος στο «Μασιμίνο» η Κατάνια (9-2-3). Η Ουντινέζε μετράει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία εκτός, ενώ ταξίδεψε στην Σικελία με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Ολανένσε - Πάσος Φερεϊρα: Εννιά αγωνιστικές δίχως νίκη για την ντεφορμέ Ολανένσε. Έπεσε από την τρίτη θέση η Πάσος Φερεϊρα είναι όμως μονάχα στο -1 από αυτήν.



Χετάφε - Μπιλμπάο: Η Λεβάντε συμπλήρωσε έξι παιχνίδια με μόνο μία ήττα και αυτή είναι από την Μπαρτσελόνα (4-1-1). Η Μπιλμπάο ξέφυγε οχτώ βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού μετά τις δύο μεγάλες νίκες με Οσασούνα και Βαλένθια.

Μπεσίκτας - Κασίμπασα: Την καλύτερη επιθετική γραμμή της Τουρκίας διαθέτει η Μπεσίκτας με 51 γκολ ενεργητικό. Αντιθέτως η Κασίμπασα είναι η καλύτερη στην άμυνα, έχοντας δεχτεί 27 γκολ και γενικώς είναι μια ομάδα με πολλές δυνατότητες.

Μάντσεστερ Γ. - Ρέντινγκ: Απαλλαγμένη από τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει ξεφύγει 12 βαθμούς από την δεύτερη Σίτι. Με υπηρεσιακό προπονητή η απογοητευτική Ρέντινγκ.

Λεβερκούζεν - Μπάγερν Μ.: Η Λεβερκούζεν είναι η μοναδική ομάδα από την Γερμανία που έχει κερδίσει φέτος την Μπάγερν Μονάχου, όμως την δεδομένη χρονική στιγμή. Οχτώ βαθμούς ακόμη χρειάζεται η Μπάγερν Μονάχου για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

ΑΕΚ - Βέροια: Παιχνίδι-τελικός για τις δύο ομάδες. Μόλις έναν βαθμό από την ζώνη του υποβιβασμού η ΑΕΚ. Δυσκολεύεται εκτός έδρας η Βέροια.

Ναϊμέγκεν - Χέρενφεν: Δύο διαδοχικές ήττες και 6/7 over για την Ναϊμέγκεν. Από πέντε σερί over προέρχεται η Χέρενφεν, η οποία μετρά και τρεις κολλητές νίκες.

Αϊντχόφεν - Βάαλβαϊκ: Οι δύο ήττες στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έριξαν την Αϊντχόφεν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η πλέον ντεφορμέ ομάδα του πρωταθλήματος η Βάαλβαϊκ, καθώς έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη σε 10 αγωνιστικές.

Φένλο - Χέρακλες: Οι δύο σερί νίκες δεν είχαν συνέχεια για την Φένλο, που γνώρισε ισάριθμες ήττες. Η Χέρακλες θέλει πάντα να βάζει ένα περισσότερο γκολ από όσα δέχεται, ενώ προέρχεται από 7/8 goal/goal.

Κλαμπ Μπριζ - Λιρς: Πέντε παιχνίδια αήττητη συμπλήρωσε η Κλαμπ Μπριζ, η οποία προέρχεται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Βάρεγκεμ με 2-1. Δύο διαδοχικές νίκες επέτρεψαν στην Λιρς να γλιτώσει τα μπαράζ υποβιβασμού.

Σταντάρ Λ. - Λόκερεν: Τέσσερα σερί no goal για την Σταντάρ Λιέγης. Δεν μπορεί να ξεφύγει από τις ισοπαλίες η Λόκερεν, φτάνοντας τις πέντε κολλητές.

Γάνδη - Άντερλεχτ: Όχι και τόσο αξιόπιστη μπροστά στο κοινό της η Γάνδη. Την καλύτερη επίθεση, αλλά και άμυνα για την πρωτοπόρο Άντερλεχτ.

Γκερμινάλ - Σερκλ Μπριζ: Έχει ξεχάσει πως είναι να κερδίζει η Γκερμινάλ, αφού συμπλήρωσε 14 αγωνιστικές δίχως νίκη. Σε ακόμη χειρότερη κατάσταση βρίσκεται η ουραγός Σερκλ Μπριζ.

Σαρλερουά - Μπέβερεν: Την χειρότερη επιθετική γραμμή της κατηγορίας διαθέτει η Σαρλερουά (26 γκολ). Λίγα πράγματα μακριά από το γήπεδο της η Μπέβερεν (3-3-8).

Κορτραϊκ - Λέουβεν: Τρεις διαδοχικές ήττες για την Κορτραϊκ. Συνήθως ανοίγουν τα ματς της Λέουβεν, η οποία προέρχεται από τρία over στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια της.

Μαλίν - Βάρεγκεμ: Δύο ήττες στην σειρά για την Μαλίν. Η Βάρεγκεμ έχασε από την Κλαμπ Μπριζ με 2-1 και αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από οχτώ αγωνιστικές.

Μονς - Γκενκ: Έχει φορμαριστεί τον τελευταίο μήνα η Μονς, έχοντας τέσσερις νίκες στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, διάστημα που μετρά και 4/5 no goal. Σε καλή κατάσταση και η Γκενκ με (4-1-0) απολογισμό.

Λοριάν - Μπρεστ: Εφτά goal/goal έχει φέρει η Λοριάν στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές. Στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη η Μπρεστ, μετρώντας 3-2-9 εκτός έδρας.

Λιλ - Εβιάν: Από πέντε σερί νίκες προέρχεται η φορμαρισμένη Λιλ. Η Εβιάν αγνοεί το διπλό στα εφτά τελευταία μακριά από το γήπεδό της (0-3-4).

Μονπελιέ - Τρουά: Η Μονπελιέ στο γήπεδο της μετράει οχτώ συνεχόμενες επιτυχίες όντας αήττητη στα 10 τελευταία (8-2-0). Σε καλή κατάσταση η Τρουά, όμως χωρίς διπλό στις 23 πιο πρόσφατες εξόδους της (0-7-16).

Σοσό - Βαλενσιέν: Η Σοσό μετράει 11/14 goal/goal, κρατώντας το μηδέν παθητικό μόνο μια φορά σε αυτό το διάστημα. Από τον Νοέμβριο έχει να κερδίσει μακριά από την έδρα της η Βαλενσιέν.

Ρεμς - Ρεν: Πέντε ισοπαλίες στα εφτά πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της Ρεμς (1-5-1). Δυσκολεύεται μακριά από το γήπεδο της το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ρεν (1-4-2).  

Ρεάλ Μ. - Μαγιόρκα: Αήττητη εντός έδρας η Ρεάλ με απολογισμό (11-2-0). Η Μαγιόρκα «καίγεται» περισσότερο για βαθμούς, όμως μακριά από το γήπεδο της δείχνει αδύναμη (2-3-9).

Σπόρτινγκ Λ. - Σετουμπάλ: Μόλις πέντε νίκες στο πρωτάθλημα για την Σπόρτινγκ (5-9-8). Από δύο διαδοχικές ήττες προέρχεται η Σετουμπάλ.


Ντεν Χάαγκ - Φίτεσε: Πέντε διαδοχικά goal/goal μετράει η Ντεν Χάαγκ, διάστημα που παραμένει αήττητη. Ο πρωταθλητισμός για την Φίτεσε συνεχίζεται, προερχόμενη από τέσσερις συνεχόμενες νίκες που την έφεραν στο -3 από την κορυφή.

Μπολόνια - Γιουβέντους: Η Γιουβέντους δεν χάνει στην συγκεκριμένη έδρα τα 10 τελευταία χρόνια.

Βαλένθια - Μπέτις: «Μάχη» για την τέταρτη θέση της Πριμέρα. Χωρίς νίκη παρέμεινε τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η Βαλένθια. Δεν κερδίζει στις 18 πρόσφατες εξόδους της στο «Μεστάγια» η Μπέτις (0-3-15).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση