» » » » » Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Primera Division:Το μεγάλο ντέρμπι τη Γαλικίας


Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Primera Division:Το μεγάλο ντέρμπι τη Γαλικίας
22:45 ΛΑ  ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΘΕΛΤΑ ΒΙΓΚΟ

Προϊστορία (από 1993): 12-9-8
Α’ Γύρος: ΘΕΛΤΑ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 1-1

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Με τη Μπαρτσελόνα να έχει το μυαλό της στον επαναληπτικό με τη Μίλαν και να παίζει με πολλές αλλαγές, η Λα Κορούνια απέφυγε τη συντριβή στο Καμπ Νου, αλλά όχι και την ήττα, χάνοντας δίκαια με 0-2 (38’, 88’). Δεν κατάφερε μάλιστα κανένα σουτ εντός εστίας. Ήταν το τέταρτο παιχνίδι του Φερνάντο Βάσκεζ, με τον οποίο η Λα Κορούνια δεν έχει ακόμα νίκη (0-1-3), αλλά δικαιολογείται αφού αντιμετώπισε, εκτός από τη Μπάρτσα, τη Ρεάλ, τη Σεβίλλη εκτός ενώ ο μοναδικός βαθμός ήρθε από το εντός έδρας 0-0  με τη Ράγιο. Έχει τη χειρότερη άμυνα στην Πριμέρα (58). Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει, έχοντας συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς τα 9 τελευταία (0-2-7), παραμένοντας τελευταία στη βαθμολογία και 9 βαθμούς μακριά από τη σωτηρία. Πλέον ελπίζει σε ένα θαύμα, αλλά πάντα ένα ντέρμπι δίνει αφορμή για αλλαγές (μπορεί και όχι). Αήττητη στα 3 τελευταία κόντρα στη Θέλτα. Και τα τρία ήταν γκολ-γκολ. Έντονη η αντιπαλότητα των δύο ομάδων, αφού πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι στο κοινότητας της Γαλικίας. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Ζε Κάστρο (15 συμμ.), Κακά (3 συμμ.) και ο δεξιός μπακ Λαουρέ (11 συμμ./1 ασίστ).


Εντός: 3-3-7
Γκολ: 14-21
Τελευταία 5: 0-1-4


ΘΕΛΤΑ ΒΙΓΚΟ: Πολύ καλή κόντρα στη Ρεάλ, κυνήγησε μέχρι το τέλος το παιχνίδι, αλλά δε μπόρεσε να αποφύγει την ήττα εντός έδρας (1-2). Η Ρεάλ πήρε κεφάλι στο 61’, αλλά η απάντηση ήρθε γρήγορα με το μεγάλο αστέρι της Θέλτα, Ιάγκο Άσπας (63’). Το δεύτερο γκολ της «βασίλισσας» στο 72’ με πέναλτι. Από 11 σουτ εντός εστίας είχαν και οι δύο ομάδες. Με πέντε ήττες στα 6 τελευταία συνεχίζει να κινδυνεύει, έχοντας 3 βαθμούς διαφορά από τη σωτηρία. με το υλικό που έχει αντικειμενικά ήταν για κάπως καλύτερα πράγματα, αλλά πληρώνει τις απροσεξίες στον ανασταλτικό τομέα. Εκτός έδρας έχει τη μικρότερη συγκομιδή βαθμών στην Πριμέρα, με μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία σε 14 εξόδους, ενώ έχει και τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση. Εκτός οι αμυντικοί Μάγιο (17 συμμ.), Λόρκα (1 συμμ.) και οι μέσοι Άλεξ Λόπεζ (25 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Ίνσα (10 συμμ.).

Εκτός: 1-1-12
Γκολ: 10-26
Τελευταία 5: 1-0-4

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Γρίφος το ντέρμπι της Γαλικίας. Θα ρισκάρουμε με τον άσο της Λα Κορούνια, που σε άλλη περίπτωση ουσιαστικά αποχαιρετάει την κατηγορία. Ευνοείται και από την πολύ κακή επίδοση των φιλοξενούμενων μακριά από την έδρα της. Άσος στο 2.30 (BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση