» » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Segunta Division: Αλμερία - Σπόρτινγκ Χιχόν


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Segunta Division: Αλμερία - Σπόρτινγκ Χιχόν
18:00 ΑΛΜΕΡΙΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 7-1-0

ΑΛΜΕΡΙΑ: Προέρχεται από την βαριά ήττα στο μεγάλο ντέρμπι με την Κόρδοβα με 4-1, όπου την έριξε βαθμολογικά και ψυχολογικά. Η Αλμερία ήταν καλή μόνο στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, αλλά στο δεύτερο παραδόθηκε άνευ όρων στην ανωτερότητα της αντιπάλου και πλέον υποχώρησε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πλέον βρίσκεται στο -2 από την δεύτερη Άλκορκον και στο -8 από την πρωτοπόρο Έλτσε. Στο στρατόπεδό της επικρατεί ηρεμία μετά την ήττα από την Κόρδοβα, ενώ άπαντες είναι αποφασισμένοι να κάνουν την ανατροπή, και να πάρουν την δεύτερη θέση, ώστε να μην μπλέξουν σε περιπέτειες με τα μπαράζ ανόδου. Στόχος από την αρχή της σεζόν ήταν η απευθείας άνοδος και σήμερα η Αλμερία έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την δυνατή της έδρας και να επιστρέψει στις νίκες. Εντός έδρας φέτος μετράει οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Εκτός από το σημερινό ματς ο Σοριάνο, ενώ δύσκολα θα προλάβει ο Ζόνγκο.


ΕΝΤΟΣ: 8-4-3
ΓΚΟΛ: 53-37
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ: Πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική, όπου διέλυσε την Μπαρτσελόνα Β με 5-2 εντός έδρας και έφτασε έτσι τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και τις πέντε στα τελευταία έξι ματς. Απολαυστική σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, αφού φαινόταν ξεκάθαρα ότι ήταν η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη. Βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, αφού το θετικό σερί της ,την έχει φέρει στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +9 από την γραμμή του υποβιβασμού. Αμυντικά πάντως σε ακόμα ένα ματς αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, ειδικά από τις πτέρυγες, με τον τεχνικό της ομάδας να έχει και πάλι παράπονα από τα δύο μπακ του. Μακριά από την έδρα της η Σπόρτινγκ Χιχόν αποδυναμώνεται αισθητά, αφού έχει ρεκόρ 3-5-6, ενώ και η προϊστορία της στα ματς με την Αλμερία δεν είναι καθόλου καλή. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Ερνάντεθ και ο Μπόρχα.

ΕΚΤΟΣ: 3-5-6
ΓΚΟΛ: 43-39
TEΛEYTAIA 5: 4-0-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Η καλή φόρμα της Σπόρτινγκ δεν μας επιτρέπει να ποντάρουμε στον χαμηλό άσσο της Αλμερία, που είναι άγνωστο πως θα αντιδράσει μετά την δεύτερη σερί ήττα. Προτιμότερο το αμφίσκορο.Goal/Goal (1,95 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση