» » » » » » Στοίχημα Football League: Εκτός έδρας αναμετρήσεις για τα φαβορί


Στοίχημα Football League: Εκτός έδρας αναμετρήσεις για τα φαβορί
15:00 ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-2-0

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Γνώρισε νέα ήττα από τον Φωκικό την περασμένη αγωνιστική με 1-0 και αυτό ήταν το τελευταίο ματς για τον Στάθη Σταθόπουλο στον πάγκο της ομάδας, αφού η διοίκηση τον απέλυσε θεωρώντας τον υπεύθυνο για την κατρακύλα της ομάδας. Ο Θρασύβουλος έχει συμφωνήσει ήδη με τον Βασίλη Βούζα για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν και στοχεύει στην παραμονή στην κατηγορία. Στο τελευταίο ματς ο Θρασύβουλος ήταν σε ακόμα ένα ματς επιθετικά ακίνδυνος, ενώ αμυντικά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις μία φορά τις τελευταίες έξι αγωνιστικές, στην μοναδική νίκη της ομάδας σε αυτά τα ματς, στο 1-0 επί της Καβάλας. Εντός έδρας η ομάδα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και δεν είναι άξια εμπιστοσύνης ,αφού μετράει τέσσερις νίκες πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός για το ματς με τους «βυσσινί» τέθηκε ο Αγκόλι που είναι τραυματίας και ο Αρκουμάνης που συνεχίζει τις θεραπείες με τη συμμετοχή του να είναι αμφίβολη, με τις πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή να είναι υπέρ του.


ΕΝΤΟΣ: 4-5-4
ΓΚΟΛ: 10-27
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΛΑΡΙΣΑ: Βρέθηκε πολύ κοντά σε οδυνηρή ήττα την περασμένη αγωνιστική, αλλά τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει την Παναχαϊκή στο 87' με τον Γούρτσα και πήρε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Κακή απόδοση στο μεγαλύτερος μέρος της αναμέτρησης από τους "βυσσινί", που δυσκολεύτηκαν πολύ να διασπάσουν την πολυάριθμη αμυντική γραμμή των Πατρινών. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί ισοπαλία για το συγκρότημα του Τίμου Καβακά και πλέον η ομάδα έχει βρεθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας, στο -3 από τις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό στο ματς της Φυλής υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα για τους Θεσσαλούς, αν θέλουν να μείνουν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και να κυνηγήσουν μέχρι τέλους ένα εισιτήριο για την απ’ ευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Το κλίμα δεν είναι ευχάριστο στην ομάδα, ωστόσο, άπαντες εμφανίζονται αποφασισμένοι να δουλέψουν για να αναστρέψουν την κατάσταση, να ξεπεράσουν την κούραση από τα συνεχόμενα ματς και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Εκτός έδρας η Λάρισα πάντως αποδυναμώνεται αισθητά, αφού μετράει τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός θα είναι οι Πόνσε, Φρανκού, Νεμπεγλέρα και Παγώνη.

ΕΚΤΟΣ: 4-5-4
ΓΚΟΛ: 28-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-4-0

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την Λάρισα στην Φυλή, αλλά η αλλαγή προπονητή στο Θρασύβουλο αλλάζει τα δεδομένα. Πιθανή μοιρασιά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ισοπαλία (3,20 BetShop).



15:00 KAΒΑΛΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-0-1

ΚΑΒΑΛΑ: Πήρε σημαντική νίκη την περασμένη αγωνιστική με 1-0 επί της Νίκη Βόλου και μπήκε και πάλι στο κόλπο της ανόδου. Η Καβάλα εκμεταλλεύτηκε το προβάδισμα που πήρε από το 24' με τέρμα που πέτυχε ο Πάτο και στην συνέχεια χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Βρίσκεται πλέον στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την 7η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Η ομάδα μετράει μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε ματς και δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένη. Το κλίμα πάντως στο στρατόπεδο της ομάδας δεν είναι καλό, αφού τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά και οι παίκτες μόλις την Τρίτη σταμάτησαν την απεργία. Οι "αργοναύτες" την φετινή σεζόν παρουσιάζουν πολύ καλύτερη εικόνα στα εντός έδρας παιχνίδια, όπου έχουν επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες. Το ματς με τον Εργοτέλη σήμερα είναι κομβικό, αφού οι Κρητικοί βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Κοτίτσας και Τάσιτς.

ΕNΤΟΣ: 7-4-2
ΓΚΟΛ: 23-18
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δεύτερο σερί ματς που ο Εργοτέλης απέτυχε να φτάσει στη νίκη, αφού την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με την Καλλονή. Οι Κρητικοί είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν. Αμυντικά τα πήγαν περίφημα, αφού δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν ευκαιρίες στα καρέ τους. Ο Εργοτέλης πλέον, μπορεί να συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά η απόσταση από τον δεύτερο Απόλλωνα έχει μειωθεί στον ένα βαθμό. Μακριά από της έδρα τους οι Κρητικοί πάντως χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους, αφού την φετινή σεζόν μετρούν πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Γκατιάγκα, Σαρρής, Βερπακόφσκις και Μπουχαλάκης.

ΕΚΤΟΣ: 5-4-4
ΓΚΟΛ: 26-17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ο Εργοτέλης στα τελευταία του παιχνίδια, αφού βγάζει σημάδια κόπωσης, ενώ έχει και απουσίες σημαντικών παικτών. Στην Καβάλα οι παίκτες την Τρίτη έκαναν προπόνηση, αφού μέχρι τότε ήταν σε απεργία. Θεωρώ ότι η ισοπαλία συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. (3,00 Goalbet).



15:00 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-0-0

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Θα μπορούσε να φύγει με κάτι καλύτερο από την έδρα της Λάρισας την περασμένη αγωνιστική, αφού το 1-1 την αδικεί. Οι Πατρινοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και ευτύχησαν να προηγηθούν. Στην συνέχεια όμως δέχθηκαν μεγάλη πίεση από τους "βυσσινί", που τελικά ισοφάρισαν λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Απρόσμενη εξέλιξη μεσοβδόμαδα με τον Σωτήρη Αντωνία να παραιτείται για οικογενειακούς λόγους, με την ομάδα να αλλάζει για 5η φορά την φετινή σεζόν τεχνικό. Φαβορί να τον αντικαταστήσει ο Νίκος Γκουλής. Σίγουρα η Παναχαϊκή δείχνει ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα και πολύ δύσκολα θα μπλέξει στα σενάρια του υποβιβασμού, αφού ήδη βρίσκεται στο +6 από τις τελευταίες θέσεις και το πρόγραμμα στην συνέχεια είναι βατό. Η νίκη πάντως στο σημερινό ματς θα σιγουρέψει ακόμα περισσότερο την παραμονή της και γι' αυτό είναι αυτοσκοπός. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα απουσιάσουν οι Κοκκίνης και Σαλαμαστράκης.

ΕNΤΟΣ: 4-7-1
ΓΚΟΛ: 20-26
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Βαθμολογικά άνετη η Καλλιθέα την φετινή σεζόν, αφού πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει την άνοδο, ενώ δεν κινδυνεύει και η παραμονή της. Ομάδα με αρκετά σκαμπανεβάσματα την φετινή σεζόν και προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί του Εθνικού Γαζώρου. Καλύτερη στα σημεία από τον αντίπαλό της και κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος, έπειτα από στημένη φάση. Βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με32 βαθμούς και απέχει 13 από την γραμμή του υποβιβασμού κι δέκα από την 7η θέση που οδηγεί στα πλέϊ οφ ανόδου. Ο τεχνικός της ομάδας πάντως ζήτησε από τους παίκτες του να μην χαλαρώσουν τώρα στα τελευταία παιχνίδια και τους ζήτησε να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Ρουσάκης, Μαρουκάκης και Ματσούκας.

ΕΚΤΟΣ: 1-6-6
ΓΚΟΛ: 28-28
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Πολύ περισσότερο χρειάζεται τη νίκη η Παναχαϊκή, που περιμένω να έχει μεγαλύτερο πάθος από τους φιλοξενούμενους και να πάρει τη νίκη. Άσσος. 1,95 (Mybet).



16:00 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΝ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003:-

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καλύτερος του Πανσερραϊκού την περασμένη αγωνιστική ήταν ο Παναιτωλικός, που έχασε σημαντική ευκαιρία να πιάσε τις θέσεις των πλέϊ οφ ανόδου. Το τελικό 0-0 σίγουρα δεν αφήνει ικανοποιημένους τους Αγρινιώτες, που έχασαν πολλές ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα, ακόμα και μετά το 57' όπου αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες. Στάθηκε τυχερός πάντως λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, αφού δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι εις βάρος του. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Αγρινίου, που τρέχει ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών. Πλέον βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς από την γραμμή των πλέι οφ ανόδου και σήμερα χρειάζεται πάση θυσία τους βαθμούς της νίκης. Εντός έδρας, αντλεί δύναμη από τον κόσμο του και την φετινή σεζόν έχει ρεκόρ 6-4-3. Εκτός σήμερα οι Μελισσάς, Σφακιανάκης, Κουτσοσπύρος, Πασσάς, Σίσιτς και Μπόγιοβιτς.

ΕΝΤΟΣ: 6-4-3
ΓΚΟΛ: 28-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

ΑΝ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα για την Αναγέννηση, αφού η ομάδα βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 14 βαθμούς και απλά περιμένει να τελειώσει αυτή η μαρτυρική σεζόν, όπου έχει μόλις δύο νίκες. Την περασμένη αγωνιστική πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, που εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία του κα πήρε την νίκη με 1-0. Η Αναγέννηση παραμένει χωρίς νίκη τις τελευταίες εννέα αγωνιστικές, όπου μετράει τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες και απέχει επτά βαθμούς από την έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη. Πολύ δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό η ομάδα της Επανομής, αφού και στα εκτός έδρα ματς παρουσιάζεται νωθρή και παραμένει μαζί με τον Θρασύβουλο οι μοναδικές ομάδες χωρίς εκτός έδρας νίκη. Στο αγωνιστικό μέρος, εκτός θα είναι οι Νταντάμης, Σίλβα και Τοπούζης.

ΕΚΤΟΣ: 0-2-10
ΓΚΟΛ: 14-43
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Εύκολα ή δύσκολα περιμένω ο Παναιτωλικός να πάρει τους τρεις βαθμούς. Μπορεί ο άσσος να είναι χαμηλός, αλλά συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες. Άσσος (1,35 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση