» » » » » » Στοίχημα Champions League: Σάλκε - Γαλατασαράϊ


Στοίχημα Champions League: Σάλκε - Γαλατασαράϊ
21:45 ΣΑΛΚΕ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Σκορ α' αγώνα: Γαλατασαράϊ - Σάλκε 1-1

ΣΑΛΚΕ: Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία έρχεται στην σημερινή αναμέτρηση η Σάλκε, αφού την περασμένη αγωνιστική στο εγχώριο πρωτάθλημα επικράτησε στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ επί της Ντόρτμουντ με 2-1. Οι "μπλε" ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και αν ήταν πιο εύστοχοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει νίκη με ακόμα μεγαλύτερη διαφορά γκολ. Έφτασε έτσι και πάλι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 'έστω και σε ισοβαθμία με την Άϊντραχτ. Μπορεί το ξεκίνημά της το 2013 να μην ήταν καλό, αλλά η Σάλκε δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της στην κρισιμότερη καμπή της σεζόν και σήμερα θα βάλει πλώρη για πρόκριση στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον καταφέρει να περάσει το εμπόδιο της Γαλατά. Το 1-1 από το πρώτο ματς αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς σίγουρα, αλλά το εκτός έδρας γκολ δίνει το πλεονέκτημα στους Γερμανούς. Σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα οι Μπάστος και Φαρφάν, ενώ πρόβλημα πρόεκυψε με τον Χούντελααρ, που τελικά θα μείνει εκτός. Σημαντικές απουσίες για την Σάλκε, αφού θα απουσιάσουν και οι Τζόουνς, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αφελάϊ, Μαρικά, Μόριτζ και Ομπάσι.



ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Από την απρόσμενη εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Γκεντσλεμπιρλιγκί προέρχεται η Γαλατασαράϊ, που ήταν η τέταρτη την φετινή σεζόν(όλες ημέρα Παρασκευή). Πλέον η Γαλατά έδωσε το δικαίωμα σε Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας να την πλησιάσουν στους τέσσερις βαθμούς την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σίγουρα οι παίκτες του Τερίμ είχαν στο μυαλό τους και την σημερινή αναμέτρηση και λογικό είναι το εγχώριο πρωτάθλημα να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) από το πρώτο ματς έχει αφήσει ανοιχτούς τους λογαριασμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά οι Τούρκοι σήμερα είναι αποφασισμένοι να κάνουν την διαφορά. Η έλευση των Σνάϊντερ και Ντρογκμπά έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδο στην Γαλατά, ενώ και οι προσδοκίες πλέον είναι πολύ μεγαλύτερες. Ο Τερίμ εμφανίστηκε πάντως σίγουρος για την ομάδα του και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς. Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα σήμερα, αφού όλοι οι παίκτες της ομάδας είναι ετοιμοπόλεμοι.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Μεγάλη μάχη αναμένεται και στην Γερμανία. Η Σάλκε είναι φορμαρισμένη, αλλά έχει πολλές απουσίες και αν οι παίκτες της Γαλατά πιάσουν καλή απόδοση τότε έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Θα ρισκάρω στο "διπλό" draw no bet. (3,75 Μybet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση