» » » » » » Πάμε στοίχημα Champions League: Μπαρτσελόνα - Μίλαν


Πάμε στοίχημα Champions League: Μπαρτσελόνα - Μίλαν
21:45 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΙΛΑΝ

Σκορ α' αγώνα: Μίλαν - Μπαρτσελόνα 2-0

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Χωρίς να πατήσει στο τέρμα το γκάζι η Μπαρτσελόνα πήρε άνετη νίκη με 2-0 επί της Λα Κορούνια την περασμένη αγωνιστική και ετοιμάζεται για το σημερινό ματς, που είναι και το κρισιμότερο της σεζόν για τους "μπλαουγκράνα" έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Οι Καταλανοί μετά την ήττα στην Ιταλία, αλλά και τις δύο σερί ήττες από την Ρεάλ Μαδρίτης σε Κύπελλο και πρωτάθλημα έχουν αμφισβητηθεί έντονα και σήμερα είναι η ευκαιρία τους για να δώσουν απαντήσεις. Ο τεχνικός της ομάδας, Τίτο Βιλανόβα, συνεχίζει την θεραπεία του με την επάρατο νόσο στην Αμερική και σίγουρα το γεγονός αυτό έχει επηρεάσει άμεσα την Μπαρτσελόνα, που δείχνει "ακέφαλη" στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Το κλίμα πάντως στο "Καμπ Νου" σήμερα θα είναι εξαιρετικό, με την Μπαρτσελόνα να έχει στο πλευρό της 90.000 κόσμο που θα προσπαθήσουν να την σπρώξουν στην πρόκριση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρόουρα θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Τσάβι, με τις πιθανότητες να αγωνιστεί να είναι υπέρ του.



ΜΙΛΑΝ: Έχει καταφέρει να βρει την φόρμα της η Μίλαν, που επικράτησε την περασμένη αγωνιστική με 2-0 της Τζένοα για το πρωτάθλημα και δηλώνει έτοιμη για την σημερινή μάχη στην Ισπανία. Οι "ροσονέρι" έχουν το 2-0 από το πρώτο ματς, αλλά γνωρίζουν πως το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι σήμερα, αφού πετυχαίνουν την Μπαρτσελόνα σε στιγμή αμφισβήτησης και σίγουρα αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της. Οι παίκτες πάντως δεν επηρεάζονται από τα όσα ακούγονται και σήμερα θα ταξιδέψουν στην Βαρκελώνη για μία μάχη που θα τους δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. όπως και στο πρώτο ματς, έτσι θα αγωνιστεί και σήμερα. Κλειστά και σφικτά σε όλες της τις γραμμές και θα προσπαθήσει να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Άπαντες όμως στην ομάδα και πρώτος και καλύτερος ο Αλέγκρι, γνωρίζουν καλά ότι θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια και στον επαναληπτικό, για να σταθούν όρθιοι, σε ένα γήπεδο που συνήθως κατηφορίζει. Σε ένα ενδιαφέρον στατιστικό, η Μίλαν έχει καταφέρει να περάσει τις επτά από τις οκτώ φορές που είχε κερδίσει με σκορ 2-0 στην έδρα της. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεδομένα εκτός είναι ο Μπαλοτέλι, που δεν έχει δικαίωμα να παίξει, όπως και ο Πατσίνι, που είναι τραυματίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Δύσκολο ματς για προγνωστικά, αφού η Μπαρτσελόαν είναι το φαβορί, αλλά το ποσοστό για νίκη της δεν αξίζει το κόπο. Η Μίλαν θα παίξει πολύ κλειστά και σίγουρα η "Μπάρτσα" θα τα βρει σκούρα στο σκοράρισμα. Θεωρώ ότι το No Goal (2.30, BetShop) έχει καλές πιθανότητες.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση