» » » » » Προβλέψεις στοίχημα Serie B: Έμπολι - Μπάρι

Προβλέψεις στοίχημα Serie B: Έμπολι - Μπάρι
21:45 ΕΜΠΟΛΙ - ΜΠΑΡΙ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003:2-1-0

ΕΜΠΟΛΙ: Ακόμα ένα βήμα για να σιγουρέψει την θέση της στα μπαράζ ανόδου έκανε την περασμένη αγωνιστική η Έμπολι, που πέρασε με 3-2 από την έδρα της Μόντενα. Δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην μαχητική Μόντενα, αλλά έδειξε στην επανάληψη ότι είναι πιο ποιητική ομάδα και πήρε τελικά τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζει να βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και αύξησε την διαφορά της από την 6ηθέση στους οκτώ βαθμούς. Πολύ δύσκολα θα βγει εκτός της ζώνης των πλέϊ οφ ανόδου, αλλά επίσης είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο, αφού βρίσκεται στο -7 από την 2η Βερόνα. Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο το αήττητο σερί της, αλλά σήμερα επιστρέφει στην έδρα τη, όπου δεν τα πάει τόσο καλά, όσο στα εκτός έδρας. Συγκεκριμένα μετράει έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες και η συγκομιδή της στα παιχνίδια μακριά από την έδρα της είναι πολύ καλύτερη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν από το σημερινό ματς οι Σαπονάρα, Χισάϊ, Ρετζίνι, Πρατάλι και ακόμα τρεις μακροχρόνιοι που δεν επηρεάζουν.


ΕNΤΟΣ: 6-6-4
ΓΚΟΛ: 55-46
TEΛEYTAIA 5: 4-1-0


ΜΠΑΡΙ: Πήρε πολύ σημαντική νίκη στην μάχη που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, αφού την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εύκολα της Πάντοβα με 3-0. Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα αμυντικά κενά της αντιπάλου και κατάφερε να σκοράρει ,ενώ με το πάθος που έδειξε δεν επέτρεψε στην αντίπαλο να φανταστεί ότι μπορεί να πάρει κάτι από το ματς. Με αυτόν τον τρόπο διεύρυνε το αήττητο σερί στα τέσσερα σερί ματς, γεγονός που έχει φέρει την ομάδα στους 36 βαθμούς, να ισοβαθμεί με την Σπέτσια, που είναι εντός της ζώνης των μπαράζ υποβιβασμού. Καθοριστική νίκη για την μάχη που δίνει η ομάδα, αφού το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι βατό και πλέον εξαρτάται από την ίδια. Μακριά από της έδρα της αγωνίζεται πάντα κλειστά, και αυτός είναι και ο λόγος που έχει επτά ισοπαλίες μακριά από την έδρας της ,σε 15 αναμετρήσεις. Από την σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσουν εκ νέου οι Ριστόβσκι, Πολέντα και Ρομίτσι, ενώ παίζεται η συμμετοχή του Τσεπιτέλι.

ΕΚΤΟΣ: 3-7-5
ΓΚΟΛ: 40-34
TEΛEYTAIA 5: 3-1-1

Προβλέψεις στοίχημα: Θεωρώ δύσκολο το ματς, αφού η Μπάρι θα παίξει για την επιβίωσή της σε ακόμα ένα ματς. Θεωρώ ότι το ματς μπορεί να ανοίξει και θα επιλέξω το over. (2.20 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση