» » » » » » » Στοίχημα Ligue 1: Διατηρούν ελπίδες οι «Μασσαλοί»

Στοίχημα Ligue 1: Διατηρούν ελπίδες οι «Μασσαλοί»
21:30 ΜΑΡΣΕΪΓ  – ΑΖΑΞΙΟ

Προϊστορία (από 2002): 7-1-4
Α’ Γύρος: ΑΖΑΞΙΟ-ΜΑΡΣΕΪΓ 0-2

ΜΑΡΣΕΪΓ: Το ντέρμπι με τη Λυόν είχε έντονο ρυθμό, αλλά όχι πολλές τελικές από τις δύο πλευρές. Ελαφρώς καλύτερη η Λυόν, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν δίκαιο το 0-0. Πολύ καλή και η εμφάνιση του Μανταντά, ειδικά στην επανάληψη, όταν οι γηπεδούχοι είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες. Μένοντας για 2ο συνεχόμενο αήττητη η Μαρσέιγ, δε μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά από τη Λυόν, απομακρύνθηκε 7 από την κορυφή, ενώ απέκτησε και δεύτερη ουρά στο -2 με την Νις (και η Σεντ Ετιέν είναι με 48 βαθμούς). Διατηρείται στη τριάδα και είναι στο χέρι της πάντως να συνεχίσει εκεί και να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα με τις φορμαρισμένες Λιλ και Νις εκτός, ενώ θα υποδεχτεί την πάντα υπολογίσιμη Μπορντό. Under τα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, όπως και τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Αζαξιό. Μοναδική απουσία ο μέσος Αμαλφιτανό (21 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 8-2-3
Γκολ: 19-16
Τελευταία 5: 2-2-1


ΑΖΑΞΙΟ: Καλή εμφάνιση και επιστροφή στις νίκες για την Αζαξιό, που κέρδισε 1-0 εντός έδρας της Λοριάν, με (τυχερό) γκολ του Ζουμπάρ στο 75’. Ο κεντρικός αμυντικός των Κορσικανών πήρε τη μπάλα από το κέντρο, δοκίμασε μακρινό σουτ και με τη μπάλα να βρίσκει σε πόδι αμυντικού και να αλλάζει πορεία, σημειώθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Σιγκαμαρί Ντιαρά να αστοχεί με κοντινή κεφαλιά. Προερχόταν από αρνητικό σερί 3 αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-1-2), αλλά πήρε και πάλι διαφορά ασφαλείας από την τελευταία τριάδα (+5). Πολύ αδύναμη στα εκτός έδρας, όπου έχει κερδίσει μόνο την Τουλούζ στις 13 τελευταίες εξόδους τις (1-6-6). Under τα 8 από τα 10 τελευταία επίσημα. Παραμένουν τιμωρημένοι ο μέσος Αντρέ (19 συμμ.) και ο βασικός επιθετικός Όλιετς (6 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο τερματοφύλακας Ομπεροζέ (1 συμμ.), ο δεξιός μπακ Ντιαβαρά (15 συμμ./1 γκ.) και ο αμυντικός μέσος Πιεράτσι (16 συμμ./1 ασίστ). Επιστρέφει από τιμωρία ο δεξιός αμυντικός Σαλμέ (6 συμμ., βασικός από τότε που ήρθε - δανεικός από Μπορντό, 1 συμμ.).

Εκτός: 2-6-6
Γκολ: 16-25
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση στοίχημα: Μοναδικός στόχος για τη Μαρσέιγ η 2η θέση και δεν έχει περιθώρια να αφήσει τέτοιο παιχνίδι. Αξιόμαχοι οι φιλοξενούμενοι, αλλά δεν έχουν τύχη κόντρα στη Μαρσέιγ που μας πείθει να την εμπιστευτούμε περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Άσος στο 1.50 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση