» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Με φόρα η Βόλφσμπουργκ


Προγνωστικά στοιχήματος: Με φόρα η Βόλφσμπουργκ
Ουνιόν Β. - Σεν Πάουλι: Από τις καλύτερες εντός έδρας ομάδες η Ουνιόν Βερολίνου (7-3-3). Κάπως αργά βρήκε να φορμαριστεί η Σεν Πάουλι, η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες.

Πάντερμπορν - ΦΣΒ Φρανκφούρτης: Δύο διαδοχικές ήττες για την Πάντερμπορν. Στο -4 από την τρίτη θέση η ΦΣΒ Φρανκφούρτης.


Ντούισμπουργκ - Κότμπους: Η δεύτερη χειρότερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας είναι η Ντούισμπουργκ (3-3-6). Με δύο σερί νίκες η Κότμπους πλησίασε στο -3 από την τρίτη θέση της βαθμολογίας.


Ρετζίνα - Τσεζένα: Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες για την Ρετζίνα, που θέλει πάση θυσία την νίκη. Τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς η Τσεζένα. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.

Μπούρσασπορ - Τραμπζονσπόρ: Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Μπούρσασπορ στην καλή της έδρα (6-5-2). Πέντε συνεχόμενα no goal για την Τραμπζονσπόρ.

Εσκισεχίρσπορ - Ελαζίγκσπορ: Τρεις κολλητές ισοπαλίες για την Εσκισεχίρσπορ και 11 συνολικά στην σεζόν (8-11-6). Αντιθέτως η Ελαζίγκσπορ προέρχεται για πρώτη φορά στην χρονιά από τρεις σερί νίκες.

Τσβόλε - Ρόντα: 4/5 goal/goal μετρούν Τσβόλε και Ρόντα εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Μαρσέιγ - Αζαξιό: Θετική η παράδοση της Μαρσέιγ απέναντι στην Αζαξιό τα τελευταία χρόνια (8-2-1).

Βόλφσμπουργκ - Φορτούνα Ντ.: Με ρεκόρ 2-4-6 (9/12 under), η Βόλφσμπουργκ διαθέτει τον δεύτερο χειρότερο εντός έδρας απολογισμό. Έχει ωστόσο την ευκαιρία να πάρει μια νίκη μπροστά στο κοινό της, καθώς η Φορτούνα Ντίσελντορφ στις εννιά τελευταίες της εξόδους στο πρωτάθλημα πήρε μόλις έναν βαθμό (0-1-8).

Μάδεργουελ - Χιμπέρνιαν: Δεύτερη αλλά με αρκετές γκέλες εντός έδρας η Μάδεργουελ (6-5-4). Τρεις σερί ισοπαλίες για την Χιμπέρνιαν.

Βερόνα - Λιβόρνο: Πάντα δυνατή στην έδρα της η Βερόνα (9-3-2). Εκπληκτική όμως μακριά από το «σπίτι» της η Λιβόρνο (8-4-2).


Ζιλ Βιθέντε - Μπράγκα: Τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Επανήλθε στην τρίτη θέση της βαθμολογίες με τις τρεις κολλητές νίκες η Μπράγκα.

Λα Κορούνια - Θέλτα: Μεγάλο μίσος ανάμεσα στις δυο ομάδες, που «καίγονται» για βαθμούς. Την χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή της κατηγορίας έχει η Λα Κορούνια (3-3-7). Τον χειρότερο απολογισμό εκτός έδρας έχει η Θέλτα (1-1-12).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση