» » » » » Προγνωστικά Bundesliga: Χωρίς Ντιέγκο η Βόλφσμπουργκ


Προγνωστικά Bundesliga: Χωρίς Ντιέγκο η Βόλφσμπουργκ
21:30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ  – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

Προϊστορία (από 1994): 2-1-0
Α’ Γύρος: ΦΟΡΤΟΥΝΑ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1-4

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Με χαρακτηριστική ευστοχία στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Φράιμπουργκ (5 σουτ εντός εστίας), πήρε μεγάλο διπλό με 5-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις 2’, αλλά ο Μακιάντι με αυτογκόλ έφερε το παιχνίδι στα ίσια γρήγορα (7’). Με δύο ισάριθμες αντεπιθέσεις πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο (Βιεϊρίνια 16’, Όλιτς 22’), ενώ ο Κροάτης σημείωσε και δεύτερο στον 49’. Οι γηπεδούχοι που είχαν περισσότερες ευκαιρίες μείωσαν στο 65’, αλλά ο Ντιέγκο έγραψε το τελικό σκορ στο 93’. Εκτός έδρας μοιάζουν οι επιδόσεις της στο «Βολφσβάγκεν Αρένα», όπου έχει μαζέψει μόλις 12 από τους 30 βαθμούς της – 2 νίκες εντός, 6 εκτός – έχοντας κερδίσει μόνο τη Στουτγάρδη στα 7 τελευταία εκεί. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα για τους «λύκους», βάση του υλικού που έχει, αν δεν είχε το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όσο στον πάγκο ήταν ο Μάγκατ. Έχει μάλιστα και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση εντός έδρας (10). Είναι στο +9 από τη θέση των μπαράζ, στο -8 από την εξάδα, αποκλείεται να κινδυνεύσει πάλι, αλλά δύσκολα να κάνει και άλμα προς τα πάνω όσο δεν παίρνει συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Αήττητη από τη Φορτούνα στις 3 συναντήσεις τους (2-1-0). Ο Κυργιάκος πήρε και πάλι ευκαιρία, με τον βασικό σέντερ μπακ Νάλντο να είναι τραυματίας και τον Μάντλουνγκ να είναι τιμωρημένος, αλλά ο η αλλαγή του στο 70’ κάνει αμφίβολη τη συμμετοχή του στο βασικό σχήμα για σήμερα. Στα 129 λεπτά που έπαιξε συνολικά στα 2 τελευταία, που ήταν και οι μόνες φετινές του συμμετοχές, η ομάδα έχει δεχτεί 6 γκολ. Εκτός ο Νάλντο (23 συμμ./4 γκ.) και οι αριστεροί εξτρέμ Πέρισιτς (8 συμμ.), Πίλαρ. Επιστρέφει ο σέντερ μπακ Μάντλουνγκ (10 συμμ./2 γκ.). Σημαντική η απουσία του ηγετικού χαφ Ντιέγκο (24 συμμ./6 γκ./5 ασίστ), ο οποίος είναι τιμωρημένος.   


Εντός: 2-4-6
Γκολ: 10-21
Τελευταία 5: 2-1-2


ΦΟΡΤΟΥΝΑ  ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ: Πήγε να κάνει τη ζημιά μέσα στο Μόναχο, αλλά δεν άντεξε στο σφυροκόπημα της Μπάγερν και τελικά γνώρισε την ήττα με 2-3. Πήρε προβάδισμα με τον Μπόλι στο 16’, αλλά οι βαυαροί ισοφάρισαν στο 45’. Στο 71’ ο Λάμπερτς μετά από αντεπίθεση έδωσε και πάλι το προβάδισμα στη Φορτούνα, αλλά δεν το κράτησε για πολύ, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν δύο λεπτά αργότερα και να παίρνουν τελικά τη νίκη με γκολ στο 86’. Με μόλις δύο σουτ στην εστία (4 συνολικά), δεν τα πήγε και άσχημα. Παρέμεινε πάντως χωρίς νίκη για 3η αγωνιστική, αλλά διατήρησε το +7 από τη θέση των μπαράζ και με λίγη προσοχή στη συνέχεια δεν έχει λόγο να ανησυχεί. Γκολ-γκολ τα 7 από τα 9 τελευταία, όπως γκολ-γκολ ήταν και οι μοναδικές τρεις αναμετρήσεις της με τη Βόλφσμπουργκ. Εκτός ο τερματοφύλακας Άλμερ (1 συμμ.), οι κεντρικοί αμυντικοί Χουανάν (14 συμμ.), Μπρούνο Σοάρες, ο δεξιός χαφ Γκαρμπουστσέφσκι (7 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Βορονίν (9 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-2-8
Γκολ: 12-17
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά: Η Φορτούνα παίζει χωρίς άγχος και χτυπάει στην κόντρα. Καλή σε αυτό και η επιστροφή του Ραϊζίνγκερ (5 γκολ). Η Βόλφσμπουργκ είναι πιο ποιοτική ομάδα και μπορεί να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Γκολ-γκολ στο 1.80 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση