» » » » » » Πάμε στοίχημα Super League: Ντέρμπι... γοήτρου στο "Καραϊσκάκη"


Πάμε στοίχημα Super League: Ντέρμπι... γοήτρου στο "Καραϊσκάκη"
15:00 ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 5-0-1

ΞΑΝΘΗ: Πήρε μεγάλη νίκη στο τοπικό ντέρμπι επί του Πανθρακικού με 2-0 την περασμένη αγωνιστική και πραγματικά τρελαίνει κόσμο με τα κατορθώματά της το τελευταίο διάστημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, παρουσιάστηκε πολύ ανώτερη του Πανθρακικό και δίκαια πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, που έχει φέρει την ομάδα στο -4 από την 5η θέση, που οδηγεί στα πλέϊ οφ. Στα έξι τελευταία παιχνίδια της, έχει πάρει τρεις εκτός έδρας νίκες, ενώ έχει γνωρίσει και τρεις εντός έδρας ήττες. Ικανοποιημένος ο Ουζουνίδης, που τόνισε πως η ομάδα του έχει πετάξει πολλούς σημαντικούς βαθμούς στα εντός έδρας παιχνίδια της. Στόχος της ομάδας πάντως παραμένει η είσοδος στα πλεϊ οφ, αν και το πρόγραμμα που ακολουθεί δεν είναι εύκολο για τους Αρκάδες. Συνολικά η ομάδα της Ξάνθης στα εντός έδρας ματς έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και μετράει πέντε νίκες, πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Μαρέν , Γκλέϊσον και Βασιλακάκης.


ΕΝΤΟΣ: 5-3-5
ΓΚΟΛ: 24-23
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

AΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κακός στο τελευταίο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας, που δεν κατάφερε ν γλιτώσει την ήττα με 2-0. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και αν εξαιρέσει κανείς το διάστημα 45'-55' που έχασε πέντε κλασικές ευκαιρίες, ο Ατρόμητος ήταν κακός και δίκαια γνώρισε την ήττα. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για τον Έλληνας τεχνικό, που υποσχέθηκε πολύ καλύτερη εικόνα στα πλέϊ οφ. Οι Περιστεριώτες πάντως κρατούν σταθερά (ακόμα) την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχουν απόσταση τριών βαθμών από τον 5ο ΠΑΣ Γιάννινα και έξι από τον 6ο Παναθηναϊκό. Πάντως το σερί της ομάδας μόνο καλό δεν είναι τα τελευταία ματς, όπου έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι, όπου έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις μία φορά. Εκτός έδρας αγωνίζεται πάντα κλειστά, με στόχο τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας και φέτος είχαν χαρακτηριστικό ότι έχει οκτώ ισοπαλίες στις 13 εξόδους της. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει μόνο ο Ταυλαρίδης.

ΕΚΤΟΣ: 3-8-2
ΓΚΟΛ: 23-19
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Δύσκολο ματς για προγνωστικά, αφού ούτε η Ξάνθη, αλλά ούτε και ο Ατρόμητος είναι ομάδες άξιες εμπιστοσύνης. Θα ποντάρω στην ισοπαλία στο ημίχρονο, που θα είναι και ο αρχικός στόχος του Αναστόπουλου. (Χ ημ, 1.85 Mybet).






17:15 ΒΕΡΟΙΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-0-0

ΒΕΡΟΙΑ: Θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1 και έμεινε χαμηλά στα στρώματα της βαθμολογίας. Δέχθηκε πολύ νωρίς το γκολ και σε γενικές γραμμές η απόδοσή της στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλή. Ανέβασε όμως στροφές στην επανάληψη και έφτασε στην ισοφάριση, αλλά δέχθηκε το μοιραίο γκολ στο 84' και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από την Αθήνα. Παραμένει η διαφορά των δύο βαθμών από τον Άρη, που βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, ενώ σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τους Θεσσαλονικείς υπερτερεί. Δύο βατά εντός έδρας παιχνίδια(Κέρκυρα και Πλατανιάς) απομένουν στην ομάδα και δύο δύσκολα εκτός(ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός), αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει. Η Βέροια δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί σωστά την έδρα της φέτος, όπου μετράει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Εκτός σήμερα οι Καλί, Σνάουτσερ και Μπαργκάν.

ΕΝΤΟΣ: 4-4-5
ΓΚΟΛ: 21-30
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΚΕΡΚΥΡΑ: Θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική, αλλά ήταν άστοχη στις ευκαιρίες που δημιούργησε και τελικά γνώρισε την ήττα με 1-0. Κατάφερε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα να εξουδετερώσει τα ατού των πρωταθλητών, αλλά στο 79' δέχθηκε το μοιραίο γκολ. Συνεχίζει με αυτό το τρόπο να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 20 βαθμούς και πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ. Ακολουθούν τέσσερις τελικοί για την Κέρκυρα (Βέροια εκτός, Λεβαδειακός εντός, ΠΑΣ Γιάννινα εκτός και Πανθρακικός εκτός) και άπαντες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τελικής πτώσης αφού ακόμα υπάρχουν οι μαθηματικές ελπίδες. Η ομάδα έχει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, αφού έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις 14 τέρματα, ενώ εκτός έδρας η απόδοσή της πέφτει δραματικά ,αφού μετράει μόλις μία νίκη σε δώδεκα αναμετρήσεις. Εκτός σήμερα οι Αθανασίου και Γιάντσης, ενώ αμφίβολος είναι ο Ζουμπουλάκης.

ΕΚΤΟΣ: 1-3-8
ΓΚΟΛ: 14-34
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Πολύ χαμηλά έχουν βάλει τον άσσο της Βέροιας οι μπουκ, που ναι μεν είναι φαβορί, αλλά όχι για 1,45. Η Κέρκυρα γνώρισε άδικες ήττες από τους "αιώνιους" και σήμερα παίζει το τελευταία της χαρτί. Πάμε με το πιο λογικό εύρος γκολ. 2-3 γκολ (1,85 GoalBet).






17:15 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 0-2-3

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: To τελικό 1-1 στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική έμελλε να είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου Παράσου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αφού αντικαταστάτης του μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο Γιάσμινκο Βέλιτς, που στην συνέχεια θα αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του και τελικά ισοφαρίστηκε, με το σκορ να μένει έτσι μέχρι το τέλος. Η ομάδα της Βοιωτίας έφτασε πλέον τις οκτώ συνεχόμενες αναμετρήσεις χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά συνεχίζει να έχει διαφορά ασφαλείας πέντε βαθμών από τον Άρη, που βρίσκεται εντός της ζώνης, αλλά υστερεί στην μεταξύ τους ισοβαθμία. Στο σημερινό ματς, ο Γιάσμινκο Βέλιτς θα προσπάθησε να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδα, που έχει δεχθεί 13 τέρματα τις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα.

ΕΝΤΟΣ: 4-5-4
ΓΚΟΛ: 19-31
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

AEK: Πήρε πολύ σημαντική νίκη την περασμένη αγωνιστική η ΑΕΚ, αφού επικράτησε της Βέροιας στο ΟΑΚΑ με 2-1, με τον Γιώργο Κατίδη να γίνεται το πρόσωπο της αναμέτρησης, αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ και πανηγύρισε με ναζιστικό τρόπο. Η ΑΕΚ στάθηκε τυχερή σε πολλές φάσεις στο τελευταίο της ματς, αλλά ήταν αποτελεσματική και πήρε το σημαντικό τρίποντο, που την απομάκρυνε τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Σίγουρα η ΑΕΚ έχει μία σχετική ασφάλεια, αλλά ο Έβαντ Λίνεν επέστησε την προσοχή των παικτών του για τα ματς που ακολουθούν, ώστε να μην βρεθεί η ομάδα σε δύσκολη θέση. Στα διοικητικά της ομάδας, συνελήφθη ο πρόεδρος της "Ένωσης", Ανδρέας Δημητρέλος, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μία ημέρα μετά. Στο αγωνιστικό μέρος, θα μείνει εκτός ο Κατίδης μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ εκτός θα παραμείνουν οι Κορδέρο, Παυλής και Αρκούδας.

ΕΚΤΟΣ: 2-1-9
ΓΚΟΛ: 21-30
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Η ανάληψη από τον Βέλιτς θα αλλάξει το κλίμα στον Λεβαδειακό, που όμως εν θα πάρει πολλά επιθετικά ρίσκα. Ούτε ο Έβαντ Λίνεν έχει την πολυτέλεια να παίξει πολύ επιθετικά και θεωρώ ότι ίσως οι δύο ομάδες βολευτούν με το βαθμό της ισοπαλίας. (3,05 Betshop).






19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 7-0-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πραγματοποίησε την χειρότερή του εμφάνιση από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Ισπανός Μίτσελ, αλλά ακόμα κι έτσι κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην ουραγό Κέρκυρα την περασμένη αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός εγκλωβίστηκε επιθετικά από την πολυάριθμη άμυνα των Φαιάκων, ενώ στάθηκε και τυχερός σε δύο-τρεις καλές προσπάθειες που έβγαλε η Κέρκυρα. Δεν θέλει χαλαρότητα ο Μίτσελ από τους παίκτες του, αφού ακόμα και αν έχει παρθεί το πρωτάθλημα, έρχονται σημαντικές αναμετρήσεις, με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και στην συνέχεια και ο τελικός του Κυπέλλου. Το γήπεδο θα έχει πολύ κόσμο και ο Ολυμπιακός καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα του, που μετράει έντεκα νίκες την φετινή σεζόν και μόλις μία ήττα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός υπολογίζει κανονικά στους Ιμπαγάσα, Χολέμπας και Γκρέκο, ενώ εκτός παραμένει ο Κολομβιανός Πίνο.

ΕΝΤΟΣ: 11-1-0
ΓΚΟΛ: 57-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τη νίκη του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με 2-0 την περασμένη αγωνιστική, όπου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη για τον "δικέφαλο" και η πέμπτη στα τελευταία έξι ματς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Θεσσαλονικείς πίεσαν πολύ τον Παναθηναϊκός και τον εγκλώβισαν επιθετικά, ενώ μετά το 39', που είχαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα , κατάφεραν να πετύχουν και τα δύο γκολ και να πάρουν το σημαντικό τρίποντο. Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Πάμπλο Γκαρσία, με τον Γιώργο Δώνη να δέχεται αποδοκιμασίες, αλλά να απολαμβάνει την στήριξη του Ιβάν Σαββίδη, μέχρι νεοτέρας. Εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται και συνολικά μετράει πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Βρίσκεται πάντως σε καλή αγωνιστική κατάσταση και η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη. Έπεσε η ποινή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που παίζει κανονικά, όπως και οι Λαζάρ και Κατσικάς. Απόντες οι Κωσταντινίδης, Χακόμπο και Πέλκας.

ΕΚΤΟΣ: 5-5-3
ΓΚΟΛ: 41-19
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Το "Καραϊσκάκης" θα είναι καζάνι και ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Δυσκολεύεται πολύ ο ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Άσσος. (1,65 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση