» » » » » Προβλέψεις Στοίχημα Premier League: Μπλεξίματα για τους τελευταίους…


Προβλέψεις Στοίχημα Premier League: Μπλεξίματα για τους τελευταίους…
14:00 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Προϊστορία: 44-35-34
Α’ Γύρος: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1-1

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Με γκολ του Σισέ στο 93’ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εντός έδρας της Φούλαμ (4η συνεχόμενη εντός). Δεν τα κατάφερε όμως στον επαναληπτικό με τη Μπενφίκα και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, μένοντας στο εντός έδρας 1-1 (1-3 ο α’ αγώνας). Έδειξε ορεξάτη, αλλά και πολύ ευάλωτη αμυντικά και παρότι σκόραρε στο 71’, δέχτηκε την ισοφάριση στο 92’. Δεν άξιζε πάντως και για πολλά παραπάνω. Στη βαθμολογία δε μπορεί να είναι ήσυχη, με το +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Δε είναι για παρακάτω, αλλά σίγουρα δεν είναι 100% εξασφαλισμένη. Under τα 7 από τα 9 τελευταία κόντρα στη Σάντερλαντ, αλλά γκολ-γκολ τα 9 από τα 11 τελευταία. Εκτός οι αμυντικοί Σαντόν (31 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Κολοτσίνι (19 συμμ./1 ασίστ) και ο μέσος Βούκσιτς. Αμφίβολοι ο αμυντικοί Ντεμπουσί (9 συμμ.), Στίβεν Τέιλορ (20 συμμ.), Ράιαν Τέιλορ (1 συμμ.) και ο μέσος Τιοτέ (19 συμμ./1 ασίστ).


Εντός: 9-1-6
Γκολ: 24-21
Τελευταία 5: 2-0-3

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Ούτε με τον Ντι Κάνιο στον πάγκο κατάφερε να αναστηθεί, χάνοντας δίκαια από την Τσέλσι με 1-2 εκτός έδρας. Προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το αυτογκόλ του Αθπιλικουέτα, αλλά το «ξεπλήρωσε» επίσης με αυτογκόλ ο Κίλγκαλον στο 47’ και λίγο αργότερα δέχτηκε και το δεύτερο. Έτσι κι αλλιώς λαμβάνεται ως ήττα εντός προγράμματος, αλλά και πάλι, αυτό που έχει σημασία για τη Σάντερλαντ είναι ότι έμεινε χωρίς νίκη για 9η αγωνιστική (0-3-6) και ισοβαθμεί με τη Γουίγκαν στους 31, με παιχνίδια περισσότερο. Πιθανή μεγάλη υποψήφια για αποχώρηση δηλαδή και οι ευκαιρίες για να ανακάμψει δεν είναι πολλές από δω και πέρα. Τιμωρημένος ο μέσος Γκάρντνερ (31 συμμ./6 γκ./2 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Μπράουν, ο μέσος Κάτερμολ (10 συμμ.) και ο επιθετικός Φλέτσερ (28 συμμ./11 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο αμυντικός Κουέγιαρ (20 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και οι επιθετικοί Γουίκαμ (10 συμμ.), Γκρέιχαμ (7 συμμ.).

Εκτός: 3-4-9
Γκολ: 17-28
Τελευταία 5: 0-2-3

Προβλέψεις στοίχημα: Θα υπάρχει απογοήτευση και κούραση στη Νιούκαστλ, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτεί η Σάντερλαντ στην προσπάθεια της για παραμονή. Με λίγη τύχη (και αρκετό ρίσκο από μας) μπορεί να αποφύγει την ήττα στο Σεντ Τζέιμς. Χ2 στο 1.77 (MeridianBet).



16:05 ΣΤΟΟΥΚ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 15-21-31
Α’ Γύρος: ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΣΤΟΟΥΚ 4-2

ΣΤΟΟΥΚ: Υποδέχθηκε την αποφασισμένη Άστον Βίλλα, η οποία πήρε δίκαια το διπλό στο Μπριτάνια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς (9’), η Στόουκ είχε ελάχιστες ευκαιρίες για ακόμα ένα παιχνίδι, αλλά ισοφάριση με τον Κάιτλι στο 80’, δεν ήταν όμως αρκετό για να πάρει κάτι από το παιχνίδι και δέχτηκε δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο. Η παρουσία της τους τελευταίους μήνες, την κάνει μια από τις βασικές υποψήφιες για υποβιβασμό, τόσο γιατί δεν έχει κερδίσει στα τελευταία (0-1-5), όσο και για το +3 που απέχει πλέον από την επικίνδυνη ζώνη. Επιπλέον, έχει και τον «νταλκά» της αφλογιστίας και τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (28, έχει σκοράρει στα 2 από τα 7 τελευταία). Τραγική και στα εντός, όπου έχει κερδίσει μόνο τη Ρέντινγκ στα 7 τελευταία. Αμφίβολοι ο αμυντικός Γουίλσον (15 συμμ.) και ο μέσος Εθέρινγκτον (27 συμμ.).

Εντός: 6-7-3
Γκολ: 19-18
Τελευταία 5: 0-1-4

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Σε μέτρια επίπεδα κινήθηκε η εμφάνιση της στο ντέρμπι με τη Σίτι και έτσι δεν απέφυγε την ήττα στο Ολντ Τράφορντ με 1-2. Είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Ράφαελ, αλλά δέχτηκε νωρίς το γκολ στην επανάληψη (52’). Από λάθος του Κομπανί κατάφερε να ισοφαρίσει 7 λεπτά αργότερα, αλλά στο 78’ δέχτηκε και το δεύτερο, χωρίς να αντιδράσει μέχρι το τέλος. Δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι και δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Γιουνάιτεντ (αποκλείστηκε από την Τσέλσι στο κύπελλο), που πλέον της έχει μείνει μόνο το πρωτάθλημα και είναι λογικό να θέλει να το πανηγυρίσει μια ώρα αρχύτερα. Στο +12 για την ώρα μπροστά από τη Σίτι. Έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (71) και, μαζί με την Τσέλσι, τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (33). Αήττητη στα 10 τελευταία με τη Στόουκ (9-1-0), Over τα 6 από αυτά, ενώ σε άλλα τόσα κράτησε ανέπαφη την εστία της. Εκτός οι αμυντικοί Σμόλινγκ (15 συμμ.), Βίντιτς (15 συμμ./1 γκ.) και οι μέσοι Σκόουλς (14 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Φλέτσερ (3 συμμ./1 γκ.), Γιάνγκ (19 συμμ./3 ασίστ). Αμφίβολος ο αμυντικός Έβανς (19 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 11-2-2
Γκολ: 31-16
Τελευταία 5: 4-0-1

Προβλέψεις στοίχημα: Σε καμιά περίπτωση η Στόουκ δε δείχνει ικανή να σταθεί αντάξια απέναντι στη Γιουνάιτεντ. Μάλλον εύκολα θα έρθει η νίκη για τους μπέμπηδες. Καλή περίπτωση το 1.55 στο διπλό (BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση