» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Διασκεδάζει τις εντυπώσεις ο Ολυμπιακός

Προγνωστικά στοιχήματος: Διασκεδάζει τις εντυπώσεις ο Ολυμπιακός
Ολυμπιακός - Πανθρακικός: Απογοητεύει ο Ολυμπιακός στα ντέρμπι, όμως τέτοιου είδους ματς ξέρει να τα κατακτά. Μετά την εξασφάλιση της παραμονής του ο Πανθρακικός έχει την ευκαιρία μα γράψει ιστορία στο κύπελλο, διεκδικώντας την πρόκριση στον τελικό του θεσμού. Σίγουρα οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.

Γκέτεμποργκ – Σιριάνσκα: Δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ η Γκέτεμποργκ σε τρία παιχνίδια, αντίστοιχα η Συριάνσκα δεν έχει σκοράρει κάποιο τέρμα έχοντας δεχθεί παράλληλα τέσσερα.


Κάλμαρ – Έλφσμποργκ: Επτά σερί over και goal/goal έχουν φέρει Κάλμαρ και Έλφσμποργκ στην έδρα της πρώτης.


Μιάλμπι – Γκέφλε: Μία νίκη και μία ισοπαλία έχει στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Μιάλμπι. Θετικά ξεκίνησε η Γκέφλε, μετρώντας έξι βαθμούς στις τρεις πρώτες αναμετρήσεις.

Τζουργκάρντεν – Μπρομαποϊκάρνα: Δύο ήττες ως τώρα με τέρματα 0-7 για την Τζουργκάρντεν και εκκρεμεί η τρίτη, μιας και το παιχνίδι της με τη Μιάλμπι διεκόπη και ενώ οι αντίπαλοι ήταν μπροστά με 0-1. Η Μπρομαποϊκάρνα την τελευταία δεκαετία έχει επισκεφθεί τρεις φορές την συγκεκριμένη έδρα και έχει κάνει δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Νόρκεπινγκ – Χέλσινμποργκ: Πάντα δυνατή στο γήπεδο της η Νόρκεπινγκ. Όμως η Χέλσινμποργκ θα πουλήσει πολύ ακριβά το... τομάρι της (1-1-1).

Ντέγκερφος – Γιόνσεπινγκ: Το απόλυτο των ηττών η Ντέγκερφορς, το απόλυτο των νικών η Γιόνσεπινγκ στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Κλαμπ Μπριζ – Βάρεγκεμ: Πριν το φετινό 0-1 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η Κλαμπ Μπριζ μετρούσε οχτώ σερί εντός έδρας νίκες κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση