» » » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Κύπελλο Ελλάδος: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Κύπελλο Ελλάδος: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης
20:00 ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΟΚ: Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, αλλά και με πολλές αλλαγές στο βασικό του σχήμα ο ΠΑΟΚ κατάφερε νε περάσει την περασμένη αγωνιστική από την έδρα του Λεβαδειακού με 1-0. Ο "δικέφαλος" έχει αρχίζει να έχει ταυτότητα στο φετινό πρωτάθλημα και μπορεί να καταφέρνει να παίρνει και τα παιχνίδια στα οποία δεν είναι και τόσο καλός. Εκμεταλλεύτηκε την γκέλα του Αστέρα στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη και πλέον είναι και επίσημα δεύτερος στο φετινό πρωτάθλημα, περιμένοντας με ανυπομονησία τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν σε πλέϊ οφ και Κύπελλο Ελλάδας, που θα κρίνουν και την πορεία του "δικεφάλου". Πάντως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, αφού τρέχει αήττητο σερί δέκα αγώνων και σήμερα θα ψάξει τη νίκη με σκορ ασφαλείας, εν' όψει του επαναληπτικού στην Τρίπολη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Σταφυλίδης, Ολίσε, Βούκιτς, Πέλκας και Χακόμπο.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κάκιστος στην Θεσσαλονίκη την περασμένη αγωνιστική ο Αστέρας Τρίπολης που γνώρισε βαριά ήττα από τον Άρη στο πρωτάθλημα με 5-1. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Αστέρας έδειχνε να μην πατάει καλά στα πόδια του και ειδικά μετά το 3-0 στις αρχές του δευτέρου μέρους έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη, που είναι πλέον οριστικά τρίτος στην βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ και προσανατολίζεται και αυτός στις αναμετρήσεις Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά και σε αυτές που ακολουθούν στα πλέϊ οφ. Στόχος για τους Αρκάδες είναι να υπάρχουν ένα καλό αποτέλεσμα στην "Τούμπα" σήμερα, ώστε να εκμεταλλευτούν τον επαναληπτικό που γίνεται εντός έδρας και να είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Για να τα καταφέρει όμως θα πρέπει να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει στα τελευταία, αφού προβλημάτισε τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και σε αυτό της δημιουργίας. Σχεδόν πλήρης κόντρα στον ΠΑΟΚ με μοναδικό απόντα τον Φούλοπ.

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Σε καλύτερη κατάσταση ο ΠΑΟΚ και η χαλάρωση του Αστέρα δεν μου φαίνεται φυσιολογική. Ο "δικέφαλος" θα παίζει μπροστά σε πολύ κόσμο, που θα τους δώσει ώθηση να πάρει εύκολα ή δύσκολα την νίκη και προβάδισμα για την πρόκριση. Άσσος  (1.80 Goalbet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση