» » » » » Στοίχημα Jupiler Pro League: Κλαμπ Μπριζ – Ζούλτε Βάρεγκεμ


Στοίχημα Jupiler Pro League: Κλαμπ Μπριζ – Ζούλτε Βάρεγκεμ
21:30 ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Πραγματοποίησε καλή εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική απέναντι στην Άντερλεχτ, στο μίνι-πρωτάθλημα που θα κρίνει τις ευρωπαϊκές θέσεις της νέας περιόδου και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος, όπου ήταν εμφανώς ανώτερη της αντιπάλου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα κέρδισε και αποβολή. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δέχθηκε την ισοφάριση, ενώ και η ίδια στο 83’ έμεινε με δέκα παίκτες. Πλέον οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση της ειδικής βαθμολογίας και βρίσκεται ουσιαστικά εκτός Ευρώπης, αφού μόνο η 4η θέση στέλνει στα προκριματικά του Europa League. Έχει τρεις βαθμούς λιγότερους από την σημερινή της αντίπαλο και το μόνο αποτέλεσμα σήμερα είναι η νίκη, ώστε να μπει και πάλι σε ευρωπαϊκή τροχιά. Στην κανονική περίοδο η έδρα της ήταν η τρίτη καλύτερη στο πρωτάθλημα, όπου συνολικά μετρούσε οκτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.



ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ: Δεν έχει ξεκινήσει με καλό τρόπο στο μίνι πρωτάθλημα, αφού στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετράει δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Την περασμένη αγωνιστική σε ένα χορταστικό ματς γνώρισε εντός έδρας την ήττα από την Σταντάρ Λιέγης με 4-3. Στο πρώτο μέρος κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 2-1, ενώ με την αρχή του δεύτερους μέρους πέτυχε και τρίτο γκολ. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, αφού δύο γρήγορα γκολ της αντιπάλου(61’, 64’) έφερε το ματς στα ίσια, ενώ δέχθηκε την ολική ανατροπή στο 78’. Σαν να μην έφτανε αυτό ο σκόρερ του πρώτου της γκολ, Λέγιε, δέχθηκε την κόκκινη κάρτα και θα λείψει από την σημερινή αναμέτρηση. Πάντως παρά το κακό της ξεκίνημα, η Ζούλτε Βάρεγκεμ συνεχίζει να βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από την σημερινή της αντίπαλο, ενώ απέχει μόλις δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Άντερλεχτ. Εκτός έδρας στην κανονική διάρκεια ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα, μετρώντας συνολικά έντεκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Μπορεί η Ζούλτε Βάρεγκεμ να μην είναι σε καλό φεγγάρι, αλλά έχει την δυνατότητα να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ, που συνεχίζει να έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Ισοπαλία (3,20 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση