» » » » » » Προβλέψεις πάμε στοίχημα Κύπελλο Ελλάδος: Ολυμπιακός – Πανθρακικός


Προβλέψεις πάμε στοίχημα Κύπελλο Ελλάδος: Ολυμπιακός – Πανθρακικός
20:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Απογοητευτικός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 και αποδοκιμάστηκε έντονα από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς. Δυσκολεύτηκε πολύ στο κομμάτι της δημιουργίας, αφού έλειψε πολύ από το παιχνίδι του η φαντασία και αμυντικά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από ατομικά λάθη. Γλίτωσε δύο φορές σε τετ-α-τετ παικτών του Παναθηναϊκού, ενώ επιθετικά δεν βρήκε λύσεις απέναντι στην διπλή άμυνα των «πρασίνων». Πλέον για τον Ολυμπιακό μένει μόνο η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και σήμερα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα απέναντι στον Πανθρακικό. Εντός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» είναι πού δυνατοί και θέλουν από σήμερα να πάρουν σκορ πρόκρισης, ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεως στον επαναληπτικό. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, αναμένεται να δώσει ευκαιρίες και σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή φέτος, στα πλαίσια και των δοκιμών εν’ όψει της νέας περιόδου. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπολογίζονται οι Πάντελιτς, Πίνο και Ντιακιτέ. Εκτός αποστολής για αυτή την αναμέτρηση έμειναν οι Τζιμπούρ και Αμπντούν που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.


Αποστολή Ολυμπιακού: Κάρολ, Μέγιερι, Κοντρέρας, Φέισα, Φετφατζίδη, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Ιωαννίδη, Λυκογιάννη, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλο, Παπάζογλου, Σιόβα και Βλαχοδήμο.


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σε ένα επεισοδιακό ματς στο ΟΑΚΑ, που δεν τελείωσε ποτέ, έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Κατάφερε να προηγηθεί με αυτογκόλ του Μπουγαϊδη λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να «μπουκάρουν» στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι να μην τελειώνει ποτέ. Μετά και από αυτή τη νίκη οι φιλοξενούμενοι εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ, αφού το φύλλο αγώνα «καίει» τους «κιτρινόμαυρους», που θα υποβιβαστούν τελικά στην Φούτμπολ Λιγκ, μαζί με την Κέρκυρα. Πλέον το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη μπορεί να στρέψει το ενδιαφέρον του στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, όπου θα ψάξει ένα μεγάλο θαύμα, ώστε να «κλέψει» από τους πρωταθλητές την πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου. Μακριά από την έδρα του πάντως ο Πανθρακικός αποδυναμώνεται αισθητά, αφού φέτος στην Σούπερ Λιγκ μετράει συνολικά, δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει εκ νέου ο Κοντογουλίδης. Εκτός αποστολής οι Βαϊρουά και Χρήστου.

Αποστολή Πανθρακικού: Βρονταράς, Μπαϊκαρά, Σερφά, Λουσέρο, Μουνάφο, Λαδάκης, Παπαδόπουλος, Μελίσσης, Σαρακατσάνος, Κουτσόπουλος, Μακρυδημήτρης, Νουκ, Τζάνης, Ντιόγκο, Μίνγκας, Κάστσελαν, Στάθης, Σκλιοπίδης και Καθάριος.

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Περιμένω από τον Ολυμπιακό να πάρει μία εύκολη νίκη. Θα απειληθεί ελάχιστα από τον Πανθρακικό και μπορεί να τελειώσει το ματς χωρίς να δεχθεί κάποιο γκολ. No Goal (1.65 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση