Προγνωστικά στοιχήματος: Τα... ρέστα της η Χόφενχαϊμ
Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ: Πολύ καλή εντός έδρας η Μάντσεστερ Σίτι (12-3-1), όμως το μυαλό της είναι από τώρα στον τελικό κυπέλλου με την Γουίγκαν σε δύο βδομάδες. Σχετικά άνετη η Γουέστ Χαμ, με το +11 από την επικίνδυνη ζώνη.

Βόλφσμπουργκ - Γκλάντμπαχ: Η Βόλφσμπουργκ είναι η ομάδα με τα περισσότερες ισοπαλίες εντός έδρας και η Γκλάντμπαχ με τα περισσότερες εκτός έδρας.

Άουγκσμπουργκ - Στουτγάρδη: 3-5-7 το ρεκόρ της Άουγκσμπουργκ στο γήπεδο της. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στη Φράιμπουργκ πέτυχε την περασμένη Κυριακή η Στουτγάρδη, που έχει βγει ήδη στην Ευρώπη μέσω κυπέλλου.





Μπάγερν - Φράιμπουργκ: Διέλυσε και την Μπαρτσελόνα η Μπάγερν Μονάχου με 4-0 και η προσοχή όλων είναι σίγουρα στον επαναληπτικό της Βαρκελώνης, που διεξάγεται την Τετάρτη. Όσο επικίνδυνη και να είναι εκτός έδρας η Φράιμπουργκ (5-5-5), η έκβαση του αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά από τις διαθέσεις των Βαυαρών.

Λεβερκούζεν - Βέρντερ Βρέμης: Μετά από δύο σερί ισοπαλίες, η Λεβερκούζεν επέστρεψε στις νίκες με το ευρύ 5-0 επί της Χόφενχαϊμ. Τη χειρότερη άμυνα της Μπουντεσλίγκα έχει η Βέρντερ Βρέμης με γκολ 45-59! Δικαιολογημένο φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος η Λεβερκούζεν.

Χόφενχαϊμ - Νυρεμβέργη: Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, με τη Χόφενχαϊμ να «καίγεται» για τη νίκη. Τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση έχει η Νυρεμβέργη (12-25 γκολ σε 15 ματς).

Στόουκ - Νόριτς: Από νίκη προέρχονται και οι δύο ομάδες και πήραν βαθιά ανάσα στον στόχο της παραμονής.

Έβερτον - Φούλαμ: Στο «Γκούντισον Παρκ» η Έβερτον είναι πανίσχυρη (10-6-1), ενώ κόντρα στην Φούλαμ μετράει 19 σερί εντός έδρας νίκες!

Σαουθάμπτον - Γουέστ Μπρομ: Έξι σερί ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Σαουθάμπτον (3-3-0) που ψάχνει λίγους ακόμα βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή της. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο η Γουέστ Μπρομ, και το μοναδικό στο οποίο στοχεύει είναι να πάρει άλλους τρεις στα εναπομείναντα πέντε ματς ώστε να κάνει ρεκόρ πόντων στην Πρέμιερ Λιγκ.

Γουίγκαν - Τότεναμ: 12/16 over εντός έδρας μετράει η Γουίγκαν, 13/16 η Τότεναμ μακριά από το γήπεδο της.

Λεβάντε - Θέλτα: Τέσσερα σερί no goal μετράει εντός έδρας η Λεβάντε, που δυσκολεύεται στο γκολ, μετά την φυγή του Ομπαφέμι Μάρτινς. Με έξι αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος, η Θέλτα βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού αλλά πλέον στο -2 από τη σωτηρία και την 17η Γρανάδα.

Λοριάν - Μαρσέιγ: Η Λοριάν έχει υποστεί μόλις μία ήττα στην έδρα της (9-6-1). Η Μαρσέιγ δεν έχει δεχτεί τέρμα στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα.

Κάλιαρι - Ουντινέζε: Η Κάλιαρι είναι αήττητη στα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, παρότι αδιάφορη. Σε εξαιρετική κατάσταση η Ουντινέζε, η οποία είναι πλέον στο -2 από μια Ευρωπαϊκή θέση.

Αταλάντα - Μπολόνια: Με την ισοπαλία Αταλάντα και Μπολόνια φτάνουν στους 39 και 40 βαθμούς αντίστοιχα, εξασφαλίζοντας την παραμονή τους στην κατηγορία. Ήδη το συγκεκριμένο σημείο δέχεται πιέσεις στις εταιρίες στοιχημάτων.

Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα: Στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού η Μπιλμπάο ελέγχει την κατάσταση. Δύσκολο να ξεπεραστεί μέσα σε λίγες ημέρες η βαριά ήττα με 4-0 από την Μπάγερν Μπάγερν Μονάχου για την Μπαρτσελόνα.

Νιούκαστλ - Λίβερπουλ: Η Νιούκαστλ βρίσκεται στο +6 από την 18η Γουίγκαν, που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Εκτός στόχων και χωρίς τον καλύτερο παίχτη της Λουίς Σουάρεζ η Λίβερπουλ.

Φορτούνα Ντ. - Ντόρτμουντ: Δεν κερδίζει εδώ και οκτώ αγωνιστικές (0-3-5) η Φορτούνα Ντίσελντορφ. Εντυπωσιακή η Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα, σκόρπισε με 4-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης και με δεδομένο ότι ακολουθεί ο επαναληπτικός στην Ισπανία, ο Γιούργκεν Κλοπ θα προβεί σε αλλαγές.

Αϊντχόφεν - Γκρόνινγκεν: Η Αϊντχόφεν πέρασε και πάλι στην δεύτερη θέση, όμως η κορυφή απέχει τέσσερις βαθμούς. Τέσσερις σερί νίκες για την Γκρόνινγκεν και μια ανάσα από τα πλέι οφ.

Αστέρας Τρ. - ΠΑΟΚ: Ο μεγάλος στόχος της χρονιάς και για τις δύο ομάδες είναι η συμμετοχή τους στον τελικό του κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα μετά το 2-1 του πρώτου παιχνιδιού. Αναμένεται μια αναμέτρηση πολύ «κλειστή» με λίγα γκολ.

Μπεσίκτας - Ορντούσπορ: Από διασυρμό προέρχεται η Μπεσίκτας με 4-1 από την Ακισάρσπορ. Παρά την αλλαγή προπονητή, η Ορντούσπορ παραμένει στο... χείλος του γκρεμού και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ελαζίγκσπορ - Καραμπούκσπορ: Την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας έχει η Ελαζίγκσπορ με 27 γκολ ενεργητικό. Πάντα επικίνδυνη εκτός έδρας η Καραμπούκσπορ (5-3-7).




Μπούρσασπορ - Ακισάρσπορ: Τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ η Μπούρσασπορ. Τρία διαδοχικά τρίποντα για την Ακισάρσπορ του Γκέκα, με αποκορύφωμα το 4-1 επί της Μπεσίκτας.

Τραμπζονσπόρ - Γκεντσλερμπιρλίγκι: Σε καλή κατάσταση η Τραμπζονσπόρ και τέσσερα απανωτά no goal. Η Γκεντσλερμπιρλίγκι έχει μόλις μια ήττα στα εννιά τελευταία ματς και ελπίζει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Σίβασπορ - Μπουγιουκσεχίρ: Έξι συνεχόμενα goal/goal μετράει η Σίβασπορ. Η Μπουγιουκσεχίρ στα 11 τελευταία της παιχνίδια έχει χάσει μόνο μια φορά (8-1-1).

Ντεν Χάαγκ - Φένλο: Πέντε διαδοχικές ήττες συμπλήρωσε η Ντεν Χάαγκ, διάστημα που σκόραρε μόλις δύο γκολ. Σε τραγική κατάσταση και η Φένλο, η οποία το μόνο που της μένει είναι να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.

Ρόντα - Βάαλβαϊκ: 4/5 over εμφάνισε τελευταία η Ρόντα. Δύσκολο πρόγραμμα περιμένει την Βάαλβαϊκ.

Αζαξιό - Μονπελιέ: Μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία εννιά παιχνίδια για την Αζαξιό και φυσιολογικά έχει υποχωρήσει στη βαθμολογία. Με το πρόσφατο ντεφορμάρισμα η πρωταθλήτρια Μονπελιέ δείχνει να χάνει το «τρένο» της Ευρώπης.

Μπορντό - Ρεμς: Η Μπορντό δίνει βάση στο κύπελλο και έχει κερδίσει δύο φορές στα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος. Μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει η Ρεμς που έχει και το κίνητρο.

Μπαστιά - Τουλούζ: Πέντε συνεχόμενα over φέρνει η Μπαστιά, τα 4/5 και over 3,5. Μετά από τις τρεις συνεχόμενες ήττες της η Τουλούζ έχει υποχωρήσει αρκετά στον βαθμολογικό πίνακα και θέλει ακόμη κάποιους βαθμούς για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά.

Μπρεστ - Ρεν: Έξι σερί ήττες για την Μπρεστ, που οδεύει προς την δεύτερη κατηγορία. Και η Ρεν πάντως δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση έχοντας πέντε σερί ήττες και εννέα ματς χωρίς νίκη.

Βαλενσιέν - Νανσί: Η Βαλενσιέν δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός (0-2-2). Πέντε ματς αήττητη είναι η Νανσί (4-1-0) και έχει κάθε λόγο να ελπίζει.

Ατλέτικο Μ. - Ρεάλ Μ.: Αήττητη η Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης εδώ και 15 χρόνια. Πάντως οι «μερένχες» σκέφτονται τον επαναληπτικό με την Ντόρτμουντ, από την οποία ηττήθηκαν με 4-1.

Μπρέντα - Άγιαξ: Το όνειρο των πλέι οφ έπαψε να υπάρχει στις τάξεις της Μπρέντα, μετά την ήττα από την Ουτρέχτη με 3-0. Στο +4 από την δεύτερη ο Άγιαξ και με αήττητο 11 αγωνιστικών, μόνο με θαύμα θα χάσει το πρωτάθλημα.

Πεσκάρα - Νάπολι: Βαθμός μετά από εννιά αγωνιστικές για την Πεσκάρα στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ρόμα (1-1). Η Νάπολι έχει κερδίσει μόλις ένα από τα πέντε πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της.




Πόρτο - Σετουμπάλ: Όσο και να κερδίζει η Πόρτο, βλέπει συνεχώς την... πλάτη της Μπενφίκα με τέσσερις βαθμούς διαφορά. Εύκολος αντίπαλος φαντάζει η Σετουμπάλ, καθώς εκτός έδρας έχει απολογισμό (1-4-8).

Σαραγόσα - Μαγιόρκα: Τελικός παραμονής. Η Σαραγόσα είναι χωρίς νίκη εδώ και 15 αγωνιστικές. Η Μαγιόρκα μάζεψε τέσσερις βαθμούς στα δύο πρόσφατα παιχνίδια της, αλλά παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση