» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Goal/goal στο Γιουνάιτεντ-Άστον Βίλα


Προγνωστικά στοιχήματος: Goal/goal στο Γιουνάιτεντ-Άστον Βίλα
Έσμπιεργκ – Μίντιλαντ: Τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές μετρά η Έσμπιεργκ. Σε καλή φόρμα βρίσκεται και η Μίντιλαντ με δύο διαδοχικά τρίποντα.

Άσκολι – Πάντοβα: Έμπλεξε για τα καλά σε περιπέτειες υποβιβασμού μετά από τέσσερις σερί ήττες η Άσκολι. Δεν ηττήθηκε τις τρεις πρόσφατες αγωνιστικές η Πάντοβα.


Γκέφλε – ΑΪΚ: Δύο νίκες και δύο ήττες μέχρι στιγμής στο ξεκίνημα η Γκέφλε. Απογοητεύει μέχρι στιγμής η ΑΪΚ Στοκχόλμης με ρεκόρ (0-2-2).

Μάλμε – Έστερ: Τρεις διαδοχικές νίκες για την Μάλμε. Αήττητη μέχρι στιγμής η νεοφώτιστη Έστερ (2-2-0).


Σιριάνσκα – Νόρκεπινγκ: Η Σιριάνσκα όχι μόνο αγνοεί τη νίκη τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, αλλά και το πρώτο της γκολ. Η Νόρκεπινγκ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο νίκες, όμως στη συνέχεια ακολούθησαν ισάριθμες ήττες.

Εσκισεχίρσπορ – Τραμπζονσπόρ: Μόλις δυο ήττες μπροστά στο κοινό της η Εσκισεχίρσπορ (6-6-2). Θέλει βαθμός η Τραμπζονσπόρ, καθώς ακόμη βρίσκεται μια ανάσα από την ζώνη του υποβιβασμού.

Έλφσμποργκ – Τζουργκάρντεν: Τέσσερις ισοπαλίες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές έχει στο πρωτάθλημα η Έλφσμποργκ. Ένας βαθμός σε τρία ματς για την Τζουργκάρντεν.

Ντούισμπουργκ – Κολωνία: Με 10 βαθμούς στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές η Ντούισμπουργκ αισθάνεται άνετη πλέον βαθμολογικά. Η Κολωνία δίνει μεγάλη μάχη με την Καϊζερσλάουτερν για την δεύτερη θέση και βάσει κινήτρου έχει ευκαιρία νίκης.

Μονακό – Κλερμόν: Οκτώ σερί goal/goal μετράει εντός έδρας η Μονακό. Δύσκολα κερδίζει η Κλερμόν, καθώς στα 12 τελευταία παιχνίδια έχει μόνο μία νίκη (1-8-3).

Χιμπέρνιαν – Αμπερντίν: Τρεις διαδοχικές ήττες για την Χιμπέρνιαν, που δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Εφτά under στην τελευταία οχτάδα αγώνων για την Αμπερντίν.

Μάντσεστερ Γ. – Άστον Βίλα: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοράρει ανελλιπώς εδώ και 21 παιχνίδια πρωταθλήματος. Η Άστον Βίλα κατάφερε να στείλει την μπάλα προς τα αντίπαλα δίχτυα και τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Το goal/goal έχει μεγάλη τύχη στα προγνωστικά στοιχήματος.

Βερόνα – Μπρέσια: Η Λιβόρνο κέρδισε προχθές και έτσι η νίκη σήμερα για τη Βερόνα αποτελεί μονόδρομος. Πάντως η Μπρέσια έχει χάσει μόλις μια φορά στην τελευταία 10αδα αγώνων.


Ολανένσε – Γκιμαράες: Την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας έχει η Ολανένσε με 24 γκολ ενεργητικό. Μέτριες οι εκτός έδρας επιδόσεις της Γκιμαράες (4-3-6).

Θέλτα – Σαραγόσα: Χωρίς περιθώρια οι δύο ομάδες που μοιράζονται τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Δεν κερδίζει εδώ και 14 αγωνιστικές η Σαραγόσα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση