» » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Premier League: Λίγο πριν… το 20ο!


Προγνωστικά Στοίχημα Premier League: Λίγο πριν… το 20ο!
22:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ

Προϊστορία: 79-37-38
Α’ Γύρος: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ. 2-3

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Τα βρήκε δύσκολα απέναντι στη Γουέστ Χαμ και με δυσκολία κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας στο Λονδίνο. Τα σφυριά προηγήθηκαν στο 17’, ο Βαλέντσια ισοφάρισε στο 31’, ξανά πίσω στο 55’ και τελικά ο φαν Πέρσι ισοφάρισε στο τελικό 2-2 στο 77’, αν και ήταν ξεκάθαρα οφσάιντ. Έφτασε έτσι τους 81 βαθμούς και μετά τη χθεσινή ήττα της Σίτι, θέλει να πανηγυρίσει σήμερα την κατάκτηση του 20ου τίτλου της στην Πρέμιερ. Αρκεί να κερδίσει σήμερα φυσικά. Αήττητη από την Άστον Βίλλα στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις τους (4-3-0). Γκολ-γκολ και over οι 5 από αυτές. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (75). Εντός έδρας δεν έχει ακόμα Χ στην Πρέμιερ, εκεί όπου μετράει μόλις μία νίκη στα 4 τελευταία (1-0 τη Ρέντινγκ). Βέβαια αντιμετώπισε Ρεάλ (1-2), Τσέλσι (2-2 κύπελλο) και Σίτι (1-2 πρωτ.). No goal τα 7 από τα 9 τελευταία στο πρωτάθλημα. Μετά την Τσέλσι, μπήκε και αυτή στη διεκδίκηση του Φαλκάο, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως θα προταθεί και ο Χερνάντεζ ως αντάλλαγμα (μαζί με τουλάχιστον 40 εκατ. €). Ακόμα κυκλοφορούν φήμες για την αποχώρηση του Ρούνεϊ (προς Παρίσι), αλλά στην Αγγλία αναφέρουν ότι συζητάει για ανανέωση με την ομάδα. Εκτός οι μέσοι Γιάνγκ (19 συμμ./3 ασίστ), Σκόουλς (14 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Φλέτσερ (3 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Σμόλινγκ (15 συμμ.).


Εντός: 14-0-2
Γκολ: 40-17
Τελευταία 5: 3-1-1


ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Άξιζε τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φούλαμ, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, ενώ η ίδια είχε αρκετές ευκαιρίες, προηγήθηκε μάλιστα με τον Ν’Ζόγκμπια στο 55’, αλλά 11 λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκε με το αυτογκόλ του μέσου Ντελφ και δεν κατάφερε να βρει κι άλλη απάντηση ως το τέλος. Ευτυχώς η Γουίγκαν, που τη νοιάζει άμεσα, έχασε χθες και έτσι η διαφορά παρέμεινε στο +3. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την τελευταία αγωνιστική. Γκολ-γκολ τα 10 από τα 11 τελευταία στο πρωτάθλημα, over τα 9 από αυτά. Έχει κερδίσει μόλις μία φορά τη Γιουνάιτεντ στις 37 τελευταίες συναντήσεις τους (1-9-27). Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ (60). Παραμένουν εκτός οι μέσοι Χερντ (9 συμμ.), Ολμπράιτον (9 συμμ.), Γκάρντνερ (1 συμμ.).

Εκτός: 4-5-7
Γκολ: 20-35
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά στοίχημα: Βγάζει η κούραση η Γιουνάιτεντ, αλλά μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, δύσκολα οι Βίλατζερς να της χαλάσουν απόψε τη φιέστα τίτλου. Άσο από ημίχρονο (1.60 GoalBet), μεγάλη η πιθανότητα για Over, αν και κυκλοφορεί αρκετά χαμηλά (1.45 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση