» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Η καλύτερη πελάτισσα της Ρεάλ


Προγνωστικά στοιχήματος: Η καλύτερη πελάτισσα της Ρεάλ
Χόνκα - Γιβάσκιλα: Μόλις μια νίκη στο ενεργητικό της η Χόνκα (1-2-3). Ακόμη χειρότερα για την ουραγό Γιβάσκιλα, των τριών σερί ηττών (0-2-3).


Ίντερ Τούρκου - Βάασα: Η Ίντερ Τούρκου γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και αυτή ήταν από την Τούρκου με 2-1. 2/2 εκτός έδρας για την Βάασα και γκολ 2-0!

Ελσίνκι - Τούρκου: Η Ελσίνκι οδηγεί την κούρσα με απολογισμό (4-2-0). Απογοητευτική η εκτός έδρας εικόνα της Τούρκο με δύο ήττες σε δύο εξόδους της με γκολ 5-1.



Μιλικόσκι - Λάχτι: Από επιβλητική εκτός έδρας νίκη προέρχεται η Μιλικόσκι με 4-0 απέναντι στην Μάριεχαμν. Μόλις δύο γκολ έχει σημειώσει σε πέντε αναμετρήσεις η Λάχτι.

Μάριεχαμν - Γιάρο: Τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη η Μάριεχαμν, που στον πρόσφατο αγώνα με αντίπαλο την Μιλικόσκι δέχτηκε τέσσερα γκολ. Στα πέντε παιχνίδια που έδωσε η Γιάρο τα τέσσερα έληξαν over.

Κουόπιο - Ροβανιέμι: Το αρνητικό ξεκίνημα ανήκει στο παρελθόν για την Κουόπιο, που απάντησε με δύο σερί τρίποντα. Δεν τα καταφέρνει πολύ καλά μακριά από το γήπεδο της η Ροβανιέμι (0-0-2).

Μιάλμπι - Μάλμε: Εκπληκτική πορεία για την Μιάλμπι (5-0-3) και τρεις σερί νίκες μπροστά στο κοινό της. Τρεις αγωνιστικές δίχως επιτυχία για την Μάλμε.


Μερσίν - Γκαζιάντεπσπορ: Τα έχει παρατήσει εδώ και καιρό η ουραγός Μερσίν. Έχει σωθεί η Γκαζιάντεπσπορ και θα αγωνιστεί σήμερα χωρίς άγχος.

Γκαζελέκ - Γκινγκάμπ: Παρότι έχει υποβιβαστεί η Γκαζελέκ παλεύει όλα της τα παιχνίδια και κάνει ζημιές. Πάντως η Γκινγκάμπ έχει κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια και βρίσκεται ένα βήμα από την άνοδο στο Σαμπιονά.

Χάβρη - Λαβάλ: Η Χάβρη παρέα με τη Λαβάλ είναι οι ομάδες με τα περισσότερα over (20/36) στη κατηγορία.

Λανς - Ίστρ: Η έλλειψη κινήτρου δικαιολογεί το αρνητικό σερί της Λανς των εφτά αγωνιστικών χωρίς νίκη. Θέλει ακόμη βαθμούς για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η Ίστρ.

Μονακό - Λε Μαν: Με νίκη η Μονακό κατακτά την πρώτη θέση της Ligue 2. Παίζει την ύπαρξη της η Λε Μαν, η οποία είναι στο +1 από την γραμμή του υποβιβασμού.

Ναντ - Σεντάν: Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Καέν για τη Ναντ, που της δίνει κατά μεγάλο ποσοστό το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία. Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη η Σεντάν, κάτι που την οδήγησαν στον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι είναι ξεκάθαρα το μεγάλο φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.

Νιόρ - Νιμ: Στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού η Νιόρ. Το ματς με την αδιάφορη βαθμολογικά Νιμ είναι η ευκαιρία για τους γηπεδούχους να κάνουν το μεγάλο άλμα σωτηρίας.

Ανζέ - Τουρ: H Ανζέ έχει ακόμα ελπίδες για άνοδο και αυτές θέλει να εξαντλήσει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. 2-7-9 με γκολ 14-32 ο εκτός έδρας απολογισμός της Τουρ.

Οσέρ - Κλερμόν: Περιμένει την λήξη του πρωταθλήματος η αδιάφορη Οσέρ. Στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού η Κλερμόν με πάρα πολλές ισοπαλίες (9-14-13)

Σατορού - Καέν: Ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της η Σατορού, όμως ενδεχομένως με έναν πόντο να κάνει την δουλειά της. Ένα θαύμα χρειάζεται η Καέν για να ανέβει κατηγορία μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ναντ με 1-0.


Ντιζόν - Αρλ: Θεωρητικές μόνο οι ελπίδες της Ντιζόν για άνοδο. Την δεύτερη χειρότερη επίθεση διαθέτει η Αρλ με 32 γκολ ενεργητικό.


Τουν - Σεν Γκάλεν: Δεν έχασε τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της η Τουν. 7/9 over μετρά το τελευταίο χρονικό διάστημα η Σεν Γκάλεν.

Ρεάλ Μ. - Ατλέτικο Μ.: Τελικός κυπέλλου Ισπανίας. Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται εδώ και καιρό για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με την Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίζει μέσα-έξω εδώ και πολλά χρόνια την Ατλέτικο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση