Προγνωστικά στοιχήματος: Βήμα τίτλου για Άντερλεχτ
Βαλερένγκα - Τρόμσο: Δύο διαδοχικές ήττες για την Βαλερένγκα που είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο. Η Τρόμσο διέσυρε με 5-0 την Σάρπσμποργκ και θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Βίκινγκ - Χόνεφος: Δύσκολα αφήνει βαθμούς στην έδρα της η Βίκινγκ (3-1-0). Η Χόνεφος κέρδισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όμως στην συνέχεια γνώρισε δύο ήττες και μια ισοπαλία.

Λίλεστρομ - Σάντνες: Να ξεπλύνει την ντροπή από το 7-1 με αντίπαλο την Άαλεσουντ θέλει η Λίλεστρομ. Τρία ματς χωρίς νίκη η Σάντνες.



Μόλντε - Χάουγκεσουντ: Δείχνει να «ξυπνά» πλέον η Μόλντε, αν και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τρία σερί no goal και under η Χάουγκεσουντ.

Μπραν - Άαλεσουντ: Εκπληκτική μπροστά στο κοινό της η Μπραν (5-0-0). Από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος η Άαλεσουντ, διέλυσε στην προηγούμενη αγωνιστική την Λίλεστρομ με 7-1.

Στρομσγκόντσετ - Σόγκνταλ: Η πρωτοπόρος Στρομσγκόντσετ έχει δεχτεί τα λιγότερα γκολ στο πρωτάθλημα (6). Απόλυτη ισορροπία στα παιχνίδια της Σόγκνταλ, έχοντας απολογισμό (3-3-3). λη

Γκρόνινγκεν - Τβέντε: Το παιχνίδι είναι πρώτος ημιτελικός των πλέι οφ. Πρόβλημα στο σκοράρισμα είχε σε όλη την διάρκεια της σεζόν η Γκρόνινγκεν. Η Τβέντε τερμάτισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και φέτος κέρδισε εύκολα την σημερινή της αντίπαλο με 4-1 και 0-3.

Άαρχους - Άαλμποργκ: Επιτέλους νίκη μετά από οκτώ παιχνίδια για την Άαρχους, η οποία κερδίζοντας με 2-1 τη Σοντέρισκε και με έναν βαθμό σήμερα εξασφαλίζει την σωτηρία της. Η Άαλμποργκ δεν θα έλεγε «όχι» στην ισοπαλία, καθώς με νίκη την τελευταία αγωνιστική με την αδιάφορη Ράντερς βγαίνει και μαθηματικά στην Ευρώπη.

Έσμπιεργκ - Οντένσε: Σε εκπληκτική κατάσταση η κυπελλούχος Έσμπιεργκ, που είναι ωστόσο αδιάφορη. Πέντε σερί ήττες συμπλήρωσε η Οντένσε και έμπλεξε για τα καλά σε σενάρια υποβιβασμού.

Μπρόντμπι - Νόρντζελαντ: Την ύπαρξη της παίζει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές η προτελευταία Μπρόντμπι. Πάντως πέρσι βοήθησε με τον τρόπο της την Νόρντζελαντ να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ράντερς - Κοπεγχάγη: Απογοητευμένη από τον χαμό του κυπέλλου η Ράντερς, που περιμένει πως και πως να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Η Κοπεγχάγη ηττήθηκε με 2-0 από την Έσμπιεργκ και δύσκολα να κάνει δεύτερη κολλητή ήττα.

Σίλκεμποργκ - Μίντιλαντ: Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη έφεραν την Σίλκεμποργκ ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό. Αντιθέτως η Μίντιλαντ έχει κερδίσει τα πέντε από τα έξι τελευταία της παιχνίδια.

Σοντερίσκε - Χόρσενς: 5/6 over μετράει προσφάτως η Σοντερίσκε, η οποία διαθέτει την δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη είναι η Χόρσενς, η οποία έχει σκοράρει τα λιγότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα (29).

Ρόζενμποργκ - Σπάρτα Σάρπσμποργκ: Δύο σερί νίκες για την Ρόζενμποργκ που μείωσε την διαφορά από την πρώτη θέση στους τρεις βαθμούς. Στα δύο τελευταία παιχνίδια της Σπάρτα Σάρπσμποργκ σημειώθηκαν από πέντε γκολ στο καθένα.

Βασιλεία - Λωζάννη: Η πρωτοπόρος Βασιλεία διατηρεί απόσταση έξι βαθμών από την δεύτερη Γκρασχόπερς. Χωρίς νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές η ντεφορμέ Λωζάννη.

Σιόν - Γκρασχόπερς: Πέντε γκολ δέχτηκε η Σιόν και ηττήθηκε δίκαια από την Σεν Γκάλεν με 5-0. Δύο κολλητές ήττες για την Γκρασχόπερς και με αυτήν την εικόνα δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από την Βασιλεία.


Οντ Γκρένλαντ - Σταρτ: Καθαρά στην έδρα της στηρίζεται η αδύναμη φέτος Οντ Γκρένλαντ. 0-1-3 μετράει μακριά από το γήπεδο της η Σταρτ και τρεις σερί ήττες.


Γκενκ - Σταντάρ Λιέγης: Η Γκενκ έδωσε αρκετά παιχνίδια τις τελευταίες μέρες και αξίζει να σημειωθεί ότι βγήκε στην Ευρώπη μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου. Δύο σερί ήττες δεν επιτρέπουν στην Σταντάρ Λιέγης να διεκδικήσει το θαύμα του πρωταθλήματος.

Βάρεγκεμ - Κλαμπ Μπριζ: Οι δύο ομάδες βρίσκονται μαζί στο -2 από την πρωτοπόρο Άντερλεχτ και μόνο με νίκη θα κυνηγήσουν με πολλές πιθανότητες την κορυφή. Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.

Λόκερεν - Άντερλεχτ: Αδιάφορη βαθμολογικά η Λόκερεν, όμως πρέπει να της αναγνωρίσουμε ότι παλεύει όλα της τα παιχνίδια. Σπουδαίο διπλό για την Άντερλεχτ την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Γκενκ με 2-1 και με δεύτερη κολλητή νίκη σήμερα θα την φέρει κατά μεγάλο ποσοστό κοντά στο πρωτάθλημα.

Χέρενφεν - Ουτρέχτη: Πρώτος ημιτελικός για τα πλέι οφ Ευρώπης. Σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή η Ουτρέχτη που κέρδισε δύο φορές ήδη φέτος την Χέρενφεν με 3-1 και 2-4.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση