Προγνωστικά στοιχήματος: Ματσάρα στο Φράιμπουργκ
Αϊντραχτ Φ. - Βόλφσμπουργκ: Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης είναι η μοναδική ενδιαφερόμενη στο ζευγάρι, όμως η Βόλφσμπουργκ μετράει 3-6-0 στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές.

Γκλάντμπαχ - Μπάγερν Μ.: H Γκλάντμπαχ έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την έκτη θέση. 14-2-0 με γκολ 38-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της Μπάγερν Μονάχου, που προετοιμάζεται για τον τελικό του Champions League στις 25 του μηνός.

Στουτγάρδη - Μαϊντζ: Η Στουτγάρδη θέλει να παραμείνει σε εγρήγορση ενόψει του τελικού. 1-8-5 το ρεκόρ της Μάιντζ στα 14 τελευταία παιχνίδια της.



Αννόβερο - Φορτούνα Ντ.: Δυνατό εντός έδρας το Αννόβερο (8-5-3). Η Φορτούνα δεν έχει νίκη στα 11 τελευταία της παιχνίδια (0-3-8).

Νυρεμβέργη - Βέρντερ Βρέμης: Να κλείσει θετικά την χρονιά θέλει η σοβαρή Νυρεμβέργη. Μόλις σε τρία ματς κράτησε το μηδέν πίσω στην φετινή Μπουντεσλίγκα η Βέρντερ Βρέμης.


Ντόρτμουντ - Χόφενχαϊμ: Ντόρτμουντ και Χόφενχαϊμ είναι οι ομάδες με τα περισσότερα over στο πρωτάθλημα (24/33).

Φράιμπουργκ - Σάλκε: Ντέρμπι για την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Η Φράιμπουργκ θέλει μονάχα νίκη για να προσπεράσει την σημερινή της αντίπαλο και η Σάλκε εξυπηρετείται ακόμη και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.

Άουγκσμπουργκ - Γκρόιτερ Φιρτ: Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Άουγκσμπουργκ, καθώς με νίκη επί της ουραγό και υποβιβασμένης Γκρόιτερ Φιρτ ενδέχεται να παραμείνει και απευθείας στην Μπουντεσλίγκα.

Αμβούργο - Λεβερκούζεν:. Το Αμβούργο χρειάζεται μόνο νίκη και ήττα της Άιντραχτ για να βγει στην Ευρώπη. Αδιάφορη η Λεβερκούζεν που εκτός έδρας μετρά 12/16 over.

Χετάφε - Βαλένθια: Χωρίς ορατό στόχο η Χετάφε. Με φόρα από τις συνεχόμενες νίκες έρχεται η Βαλένθια, που κυνηγά με όλες της τις δυνάμεις την τέταρτη θέση της βαθμολογίας.


Ορντούσπορ - Ακισάρσπορ: Εννιά σερί ήττες συμπλήρωσε η Ορντούσπορ και με τέτοιο ρεκόρ δεν θα μπορούσε να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Με νίκη η Ακισάρσπορ πανηγυρίζει την παραμονή χωρίς να ενδιαφέρεται για τα υπόλοιπα αποτελέσματα.


Μπουγιουκσεχίρ - Κασίμπασα: Νίκη πάση θυσία θέλει η Μπουγιουκσεχίρ, η οποία είναι η πρώτη ομάδα κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού. Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη η Κασίμπασα.


Καραμπούκσπορ - Φενερμπαχτσέ: Τρεις διαδοχικές ήττες μετρά η Καραμπούκσπορ και έφτασε στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Φενερμπαχτσέ πήρε το ντέρμπι με την Γαλατάσαραϊ την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά θα αρκεστεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Γαλατάσαραϊ - Τραμπζονσπόρ: Πρωταθλήτρια με την καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα η Γαλατάσαραϊ. Το μυαλό στον τελικό του κυπέλλου έχει η Τραμπζονσπόρ.

Σερβέτ - Γιουνγκ Μπόις: Μια νίκη και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της η Σερβέτ. Τέσσερα διαδοχικά over για την Γιουνγκ Μπόις.

Ζυρίχη - Λουκέρνη: «Χτύπησε» φόρμα η Ζυρίχη με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων. Αγαπημένο αποτέλεσμα της Λουκέρνης η ισοπαλία (8-12-12).

Γάνδη - Λέουβεν: Υγιεινό περίπατο έκανε στον όμιλο της η Γάνδη (4-2-0) και αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του άλλου ομίλου Λέουβεν, η οποία μετρούσε (3-1-2).


Γρανάδα - Οσασούνα: Τις δύο χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας διαθέτουν οι δύο ομάδες με 32 γκολ η Γρανάδα και 29 η Οσασούνα.


Σαμπντόρια - Γιουβέντους: Αδιάφορο ματς. Η Σαμπντόρια έχει σωθεί, η Γιουβέντους έχει πανηγυρίσει τον τίτλο και διατηρεί αήττητο 12 αγωνιστικών.

Νανσί - Μπαστιά: Μονόπλευρο το κίνητρο για την Νανσί που στοχεύει πάση θυσία στη νίκη. Τα 6/7 τελευταία ματς της Μπαστιά ήρθαν over.

Σεντ Ετιέν - Μαρσέιγ: Η Λοριάν ήταν η ομάδα που κέρδισε την Σεντ Ετιέν μέσα στο 2013. Πάντως εντός έδρας είναι αήττητη στα οχτώ τελευταία της παιχνίδια εκεί (5-3-0). Οι τέσσερις σερί νίκες εξασφάλισαν την δεύτερη θέση για την Μαρσέιγ.

Τρουά - Μπορντό: Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πριν από λίγες ημέρες με την Μπορντό να παίρνει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Για σήμερα πάντως αυτή που «καίγεται» είναι η Τρουά, η οποία παίζει τα... ρέστα της για παραμονή.

Εβιάν - Βαλενσιέν: Επιβλητική νίκη επί της Νις για την Εβιάν με 4-0 και έχει πλέον στα χέρια της την υπόθεση παραμονή. Εκτός έδρας σε 18 αγώνες η Βαλενσιέν κέρδισε μόλις τρεις φορές (3-7-9).

Σοσό - Τουλούζ: Με έναν πόντο η Σοσό εξασφαλίζει την παραμονή της και θα πάει χωρίς άγχος την τελευταία αγωνιστική. Η Τουλούζ εδώ και καιρό είναι παντελώς αδιάφορη, αλλά παλεύει όλα της τα παιχνίδια.


Μονπελιέ - Λιλ: Αδιάφορη και ντεφορμέ η Μονπελιέ. Η Λιλ με νίκη έχει στα χέρια της την τέταρτη θέση, ενώ με συνδυασμό αποτελεσμάτων προλαβαίνει και την τρίτη που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.


Νις - Λιόν: Over έληξαν τα έξι τελευταία παιχνίδια της Νις. Πάντως η Λιόν σε κανένα από τα εφτά πρόσφατα ματς της δεν δέχθηκε πάνω από ένα γκολ.

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπρεστ: Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, που κατέκτησε τον τίτλο και μαθηματικά κόντρα στην ουραγό και υποβιβασμένη Μπρεστ των εννιά σερί ήττών.



Ρεμς - Λοριάν: Δεν κέρδισε τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια η Ρέμς (0-2-2). Τις διακοπές σκέφτεται ήδη η Λοριάν.


Ρεν - Αζαξιό: Στα 12 πρόσφατες αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα η Ρεν έχει κερδίσει μόνο μία φορά (1-2-9). Θέλει ακόμη βαθμόυς η Αζαξιό που εκτός έδρας έχει έφεση στις ισοπαλίες (2-9-7).

Σεβίλλη - Σοσιεδάδ: Το τελευταίο της χαρτί για Ευρωπαϊκή έξοδο παίζει η Σεβίλλη. Ότι «έχτισε» όλη τη σεζόν η Σοσιεδάδ το χάλασε μέσα σε δύο αγωνιστικές.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση