» » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Segunda Division: Βιγιαρεάλ – Χιρόνα


Προβλέψεις στοιχήματος Segunda Division: Βιγιαρεάλ – Χιρόνα
21:00 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΧΙΡΟΝΑ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Επέστρεψε στις επιτυχίες την περασμένη αγωνιστική, αφού επικράτησε εκτός έδρας της Άλκορκον με 3-1 και έμεινε στο κυνήγι της απευθείας ανόδου στην Primera Division. Μπήκε φουριόζα στην αναμέτρηση και κατάφερε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Στην επανάληψη έριξε λίγο το ρυθμό της, αλλά κινδύνευσε ελάχιστα από την Άλκορκον, που μείωσε στ 74’, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει περαιτέρω. Πλέον το «κίτρινο» υποβρύχιο βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -2 από την δεύτερη Χιρόνα, την οποία αντιμετωπίζει σήμερα και με νίκη την προσπερνάει στην βαθμολογία. Άπαντες περιμένουν με πάθος την σημερινή αναμέτρηση, ώστε η ομάδα να κάνει ακόμα ένα βήμα για να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια της Ισπανίας. Εντός έδρας η Βιγιαρεάλ φέτος είναι πολύ δυνατή και σε 18 αναμετρήσεις έχει γνωρίσει μόλις δύο ήττες. Βατό πρόγραμμα στην συνέχεια για την Βιγιρεάλ, που υποδέχεται τις Χερέθ και Αλμερία, ενώ παίζει εκτός και με την αδιάφορη Μπαρτσελόνα Β’. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός θα είναι οι Ντοράδο, Φαρινός και Πέρες.


ΕΝΤΟΣ: 11-5-2
ΓΚΟΛ: 57-35
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1


ΧΙΡΟΝΑ: Αυτοκτόνησε την περασμένη αγωνιστική, αφού η εντός έδρας ήττα από την ουραγό Χερέθ, έδωσε δικαίωμα στην Βιγιαρεάλ να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής, λίγες ημέρες μέχρι το μεταξύ τους ντέρμπι στο «Μαδριγάλ». Η Χιρόνα έδειξε σημάδια έλλειψης συγκέντρωσης και υπέρμετρης σιγουριάς στο πρώτο ημίχρονο και σε συνδυασμό με τα πολλά αμυντικά λάθη, βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 3-1. Στην επανάληψη πίεσε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από την ήττα με 4-2. Οι φιλοξενούμενοι πλέον με 67 βαθμούς βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σήμερα ταξιδεύει στην έδρα της Βιγιαρεάλ για δύο αποτελέσματα. Σε περίπτωση νίκης θα «τσεκάρει» το εισιτήριο για την Primera Division, αλλά ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας θα έχει το πάνω χέρι. Τις τρεις εναπομείναντες αγωνιστικές έχει σχετικά εύκολο έργο, αφού θα υποδεχθεί τις Μπαρτσελόνα Β και Ρεάλ Β, ενώ θα ταξιδέψει και στην έδρα της Αλμερία. Μακριά από την έδρα της αποδυναμώνεται αισθητά και συνολικά μετράει έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Εκτός οι Χάντρο, Μίγκε, Μπορδάς και Μπένχα.

ΕΚΤΟΣ: 6-5-8
ΓΚΟΛ: 70-49
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

Προβλέψεις στοιχήματος: Οριακό ματς, που οι γηπεδούχοι λόγω έδρας έχουν το προβάδισμα. Θεωρώ όμως ότι η Χιρόνα θα παίξει κλειστά και θα πάει το ματς σε χαμηλό tempo.Under (1.90 Mybet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση