» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Το «καθαρίζει» η Άρσεναλ

Προγνωστικά στοιχήματος: Το «καθαρίζει» η Άρσεναλ
Λεβάντε - Βαγιεκάνο: Η Λεβάντε αναζητά τη νίκη μετά από έξι αγωνιστικές. Ντεφορμέ και η Βαγιεκάνο που προέρχεται από την βαριά ήττα με 4-0 από την Βαλένθια.

Τβέντε - Γκρόνινγκεν: Η Τβέντε κέρδισε με 1-0 την Γκρόνινγκεν στο πρώτο παιχνίδι και επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα σε όλη την διάρκεια της σεζόν αντιμετωπίζουν οι φιλοξενούμενοι.

Κλαμπ Μπριζ - Γκενκ: Εφτά γκολ έχει δεχτεί στα δύο τελευταία της παιχνίδια η Κλαμπ Μπριζ, ενώ τα τέσσερα πιο πρόσφατα έληξαν over και goal/goal. Η Γκενκ βγάζει κούραση, ενώ έχει βγει στην Ευρώπη μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου.



Άντερλεχτ - Βάρεγκεμ: Σπουδαίο ματς που θα κρίνει τον τίτλο. Δύο βαθμούς πάνω βρίσκεται η Άντερλεχτ των τριών σερί νικών. Δεν εγκαταλείπει το θαύμα η Βάρεγκεμ, που είναι σε θέση με νίκη σήμερα να κάνει «κλέψει» το πρωτάθλημα από τους γηπεδούχους.

Σταντάρ Λιέγης - Λόκερεν: Προσπαθεί η Σταντάρ Λιέγης, όμως μένει για τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Παιδική χαρά η άμυνα της Λόκερεν, έχει δεχτεί 20 γκολ στην διαδικασία των πλέι οφ.

Ελαζίγκσπορ - Σίβασπορ: Το θετικό ντεμαράζ της Ελαζίγκσπορ την εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή από την προηγούμενη αγωνιστική. Σωμένη και η Σίβασπορ. Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Αταλάντα - Κιέβο: Τρεις σερί ήττες χωρίς αντίκτυπο για την Αταλάντα. Η Κιέβο αγνοεί την ισοπαλία εκτός έδρας την φετινή χρονιά (6-0-12). Ίσως ήρθε η ώρα.

Μπολόνια - Τζένοα: H Μπολόνια έχει μόλις μια νίκη στα εννιά τελευταία της παιχνίδια. Η Τζένοα είναι αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα.


Γκεντσλερμπιρλίγκι - Μπούρσασπορ: Τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη η Γκεντσλερμπιρλίγκι. Έχει εξασφαλίσει την τέταρτη θέση η φορμαρισμένη Μπούρσασπορ.


Ουτρέχτη - Χέρενφεν: Με φόρα από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήρθε η Ουτρέχτη και κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας την Χέρενφεν. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Τσέλσι - Έβερτον: Με νίκη Τσέλσι κατακτά την τρίτη θέση, χωρίς να την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της Άρσεναλ. Έκτη θα τερματίσει η Έβερτον. 9/11 τελευταία ματς των δύο ομάδων επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Λίβερπουλ - ΚΠΡ: Η Λίβερπουλ θα αρκεστεί στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, όμως θα προσπαθήσει να αποχαιρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κοινό της. Η ΚΠΡ έχει υποβιβαστεί εδώ και αρκετό καιρό, ενώ δεν κερδίζει τις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές (0-2-6).

Μάντσεστερ Σ. - Νόριτς: Η Μάντσεστερ Σίτι μετράει 4/4 νίκες κόντρα στη Νόριτς, έχοντας σημειώσει μάλιστα 18 γκολ στο διάστημα αυτό.

Νιούκαστλ - Άρσεναλ: Χωρίς στόχο η Νιούκαστλ. Η Άρσεναλ μετρά τέσσερα σερί διπλά, ενώ θέλει τη νίκη για να έχει σίγουρη την τέταρτη θέση.


Σαουθάμπτον - Στόουκ: Απόλυτη ισορροπία εντός έδρας η Σαουθάμπτον, όπου έχει ρεκόρ 6-6-6. Στα 18 τελευταία έχει μόνο τρεις νίκες (3-4-11) η Στόουκ.


Τότεναμ - Σάντερλαντ: Η Τότεναμ αντιμετωπίζει τη Σάντερλαντ και χρειάζεται νίκη και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Άρσεναλ για να κατακτήσει την τέταρτη θέση και το τελευταίο εισιτήριο για το Champions League. Πέτυχε τον στόχο της η Σάντερλαντ, που δεν ήταν άλλος από την παραμονή της στην κατηγορία. Δύσκολα να σπάσει αυτό το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γ.: Κακή παράδοση για την Γουέστ Μπρομ με την συγκεκριμένη αντίπαλο. Πιθανότητα με νίκη θα πει το αντίο του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σουόνσι - Φούλαμ: Άνετη βαθμολογικά εδώ και καιρό η Σουόνσι. Πέντε διαδοχικές ήττες συμπλήρωσε η Φούλαμ.

Γουέστ Χαμ - Ρέντινγκ: Να κλείσει θετικά την χρονιά θέλει η Γουέστ Χαμ, καθώς έχει κερδίσει μόλις ένα από τα εφτά τελευταία της ματς. 2-2-14 το εκτός έδρας ρεκόρ της Ρέντινγκ, που έχει υποβιβαστεί με γκολ 18-36.

Γουίγκαν - Άστον Βίλα: Αν και κυπελλούχος η Γουίγκαν του χρόνου θα αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ. Τα 12/18 εκτός έδρας ματς της Άστον Βίλα έληξαν over.


Λα Κορούνια - Εσπανιόλ: Τελικός για την Λα Κορούνια που έχει άψογες σχέσεις με την Εσπανιόλ. Οι φιλοξενούμενοι εξάλλου είναι βαθμολογικά αδιάφοροι.



ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Άσχημο το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά τη νέα ήττα από τον Ατρόμητο με 2-1, όμως έχει κερδίσει τον ΠΑΣ και τις δυο φορές που τον συνάντησε φέτος. Αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι πήραν μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (2-1) και μπήκε δυναμικά στην διεκδίκηση ενός καλού Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Καϊσέρισπορ - Μπεσίκτας: Από δύο σερί τρίποντα προέρχεται η Καϊσέρισπορ, όμως δεν προλαβαίνει την πρώτη τετράδα. Σε καλή κατάσταση με τρεις διαδοχικές νίκες η Μπεσίκτας.


Εσκισεχίρσπορ - Αντάλιασπορ: Τις 13 ισοπαλίες έφτασε στο πρωτάθλημα η Εσκισεχίρσπορ (10-13-10). Δύο σερί νίκες για την Αντάλιασπορ.

Σαραγόσα - Μπιλμπάο: Με δύο εντός έδρας ματς στα τελευταία τρία παιχνίδια, η Σαραγόσα έχει την τύχη στα χέρια της. Πάντως η Μπιλμπάο διατηρεί ένα μίνι αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών.

Αστέρας Τ. - Ατρόμητος: Να μην χάσει τα κεκτημένα από την κανονική διάρκεια θέλει ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1. Με το ίδιο σκορ κέρδισε ο Ατρόμητος τον ΠΑΟΚ, όμως ηττήθηκε με 3-0 και 2-0 τις δύο φορές που συνάντησε φέτος τον Αστέρα.


Γκιμαράες - Ρίο Άβε: Παίζει ελεύθερα η Γκιμαράες, αφού έχει βγει στην Ευρώπη λόγω της συμμετοχής της στον τελικό του κυπέλλου. Εκτός έδρας η Ρίο Άβε μετρά τρεις σερί ήττες.

Ολιανένσε - Μαρίτιμο: Παίζει την ύπαρξη της η Ολιανένσε, που είναι σε ισοβαθμία πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Καλύτερη ομάδα, αλλά χωρίς στόχο η Μαρίτιμο.


Μπέιρα Μαρ - Σπόρτινγκ Λ.: Ουραγός όμως με ελπίδες παραμονής με νίκη η Μπέιρα Μαρ. Μόλις τρεις νίκες μετρά μακριά από το γήπεδο της η Σπόρτινγκ (3-5-6).

Πάσος Φερέιρα - Πόρτο: Εξασφάλισε την τρίτη θέση η Πάσος Φερέιρα. Από την κόλαση στον... παράδεισο η Πόρτο που με νίκη κατακτά τον τίτλο, χωρίς να ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα της Μπενφίκα.

Ζιλ Βιθέντε - Εστορίλ: Δύο σερί ήττες έφεραν την Ζιλ Βιθέντε μόλις έναν πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Πάντως η Εστορίλ ενδιαφέρεται, καθώς θέλει να διατηρηθεί στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Μπενφίκα - Μορεϊρένσε: Ψυχολογικά ράκος η Μπενφίκα, που μέσα σε λίγα βράδια χάνει και πρωτάθλημα και Europa League. Προτελευταία η Μορεϊρένσε που θέλει πάση θυσία βαθμούς σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο.

Νασιονάλ - Ακαδέμικα: Εφτά σερί over για τη Νασιονάλ, η οποία δεν έχει κάτι να κυνηγήσει την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία πρόσφατα παιχνίδια οδήγησαν την Ακαδέμικα του Κονσεϊσάο στην εξασφάλιση της παραμονής.


Σετούμπαλ - Μπράγκα: Τρεις κολλητές ήττες για την Σετούμπαλ, όμως υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Μπράγκα και έχει την ευκαιρία με βαθμό ή βαθμούς να πετύχει την σωτηρία της.

Ίντερ - Ουντινέζε: Το ενδιαφέρον είναι από πλευράς Ουντινέζε, η οποία θέλει να κρατήσει την πέμπτη θέση. Η Ίντερ έχει και πάλι πολλές απουσίες.
Τορίνο - Κατάνια: Χωρίς νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Τορίνο. Λίγα πράγματα εκτός έδρας η Κατάνια (3-7-9).


Πεσκάρα - Φιορεντίνα: Τελευταία φορά που κέρδισε η Πεσκάρα ήταν στο ματς με την Φιορεντίνα του πρώτου γύρου. Οι «βιόλα» θέλουν νίκη και στραβοπάτημα της Μίλαν για να «κλέψουν» την τρίτη θέση της βαθμολογίας.


Κάλιαρι - Λάτσιο: Στο ουδέτερο της Τεργέστης η Λάτσιο θέλει μόνο νίκη και παράλληλα στραβοπάτημα της Ουντινέζε στο Μιλάνο.


Σιένα - Μίλαν: Ο υποβιβασμός της Σιένα έχει επικυρωθεί από τις προηγούμενες εβδομάδες. Η Μίλαν έχει κερδίσει τα οχτώ τελευταία κόντρα στην σημερινή της αντίπαλο και θέλει τη νίκη.


Ρόμα - Νάπολι: Αποκλειστικά το μυαλό στον τελικό του κυπέλλου με την Λάτσιο έχουν στην Ρόμα. Τελευταίο παιχνίδι στον πάγκο της Νάπολι για τον Βάλτερ Ματσάρι.


Παλέρμο - Πάρμα: Απογοητευμένη από τον υποβιβασμό η Παλέρμο. Εξασφαλισμένη εδώ και καιρό η Πάρμα.

Μπαρτσελόνα - Βαγιαδολίδ: Με 3/3 η Μπαρτσελόνα θα φτάσει τους 100 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Αμφίρροπα τα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση