» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Κατάρα οι τελικοί για την Μπάγερν


Προγνωστικά στοιχήματος: Κατάρα οι τελικοί για την Μπάγερν
Μόλντε - Χόνεφος: H Μόλντε πήρε έναν πολύτιμο πόντο στην έδρα της ισχυρής Ρόζενμποργκ (0-0), όμως είναι καθηλωμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Δεν δέχτηκε γκολ στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις η Χόνεφος, που δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

Μπρίνε - Σάντεφιορντ: Την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας διαθέτει η Μπρίνε, με μόλις εφτά γκολ παθητικό. «Τρένο» η Σάντεφιορντ, που έφτασε στις τέσσερις σερί νίκες.



Αλκορκόν - Αλμερία: Έχουν ελπίδες να προλάβουν την πρώτη δυάδα οι δυο ομάδες. Τα 6/9 τελευταία της Αλκορκόν και τα 6/8 της Αλμερία ήταν goal/goal.



Ουέσκα - Σπόρτινγκ Χιχόν: Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και η Ουέσκα είναι στο -5 από θέση παραμονής. Από τις πλέον αδιάφορες ομάδες της Σεγούντα η Σπόρτινγκ Χιχόν.


Λωζάννη - Λουκέρνη: Τρεις σερί ήττες μετρά η Λωζάννη, που βρέθηκε μόλις στο +1 από την ουραγό Σερβέτ. Χωρίς κίνητρο αλλά σε καλή κατάσταση η Λουκέρνη.


Βαλερένγκα - Ρόζενμποργκ: Ικανή για όλα εντός έδρας η Βαλερένγκα. 'Ηδη στο -5 από την κορυφή η Ρόζενμποργκ.

Ντόρτμουντ - Μπάγερν: Ο μεγάλος τελικός του Champions League, που διεξάγεται στο Γουέμπλεϊ. Η Μπάγερν έχει χάσει τους 3/4 τελικούς στην συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ η Ντόρτμουντ έχει πάει στον τελικό μία φορά και το πήρε. Όλα τα προγνωστικά στοιχήματος γι' αυτό το ματς είναι μέσα.

Βάσκο Ντα Γκάμα - Πορτουγκέζα: Φαβορί η Βάσκο Ντα Γκάμα, ώστε να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα κόντρα σε μια Πορτουγκέζα που είναι υποψήφια για υποβιβασμό. Η παράδοση είναι με το μέρος των γηπεδούχων (5-0-1).


Βιτόρια Μπαϊα - Ιντερνασιονάλ: Η Βιτόρια Μπαΐα πανηγύρισε τον τίτλο του Μπαΐάνο, όπως και η Ιντερνασιονάλ το πρωτάθλημα στην περιφέρεια Γκαούσο. Ισορροπημένο ζευγάρι, ενώ στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αναμεταξύ τους κόντρες εμφανίστηκε η ισοπαλία.  

Μόντρεαλ - Φιλαδέλφεια: Εξαιρετική μπροστά στο κοινό της η Μόντρεαλ (4-1-0). Σπάνια κρατά το μηδέν στην άμυνα η Φιλαδέλφεια.

Ουάσινγκτον - Πόρτλαντ: Την χειρότερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα για την ουραγό Ουάσινγκτον (1-2-8). Έφεση στις ισοπαλίες έχει η ομάδα της Πόρτλαντ (4-7-1).

Νιου Ίνγκλαντ - Τορόντο: Δύσκολα βάζει και δέχεται γκολ η Νιου Ίνγκλαντ (8-9). Τέσσερις διαδοχικές ήττες συμπλήρωσε η Τορόντο.


Κορίνθιανς - Μποταφόγκο: «Γεμάτο» το ρόστερ της Κορίνθιανς, που έχει στο δυναμικό της και τον Πάτο. Το ίδιο σύνολο με πέρσι η Μποταφόγκο, που μπορεί να δυσκολέψει το έργο των γηπεδούχων.


Ντάλας - Σαν Χοσέ: Η Ντάλας κέρδισε μόλις ένα ματς στα τέσσερα τελευταία και αναμένεται αντίδραση. Ισόπαλα έληξαν τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της Σαν Χοσέ.

Κολοράντο - Σίβας ΗΠΑ: Απόλυτη ισορροπία στα παιχνίδια της Κολοράντο (4-4-4). Τρεις διαδοχικές ήττες για την Σίβας.

Σολτ Λεϊκ - Σικάγο: Τρία σερί over μετρά η Σολτ Λεϊκ, που είναι σε καλή φόρμα. Μόλις έξι γκολ σε 10 αναμετρήσεις έχει σημειώσει η Σικάγο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση