» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Play-Off Super League: ΠΑΣ για... σεντόνι


Προγνωστικά στοίχημα Play-Off Super League: ΠΑΣ για... σεντόνι
18:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προϊστορία 10ετίας: 3-1-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Τεράστια νίκη πήρε την περασμένη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννενα, αφού επικράτησε με 1-0 μέσα στην Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Οι Γιαννιώτες κινδύνευσαν ουκ ολίγες φορές από τον "δικέφαλο", αλλά κατάφεραν να σταθούν όρθιοι και μετά από κόρνερ του Ντε Βιντσέντι στο 88', με κεφαλιά ο Λίλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνζ για να δώσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα των Ιωαννίνων. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για το συγκρότημα του Γιάννη Χριστόπουλου, που κλέβει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής με την παρουσία του στα πλέϊ οφ. Έτσι ο ΠΑΣ έχει περάσει μόνος πρώτος στην βαθμολογία των πλέϊ οφ με έξι βαθμούς και βρίσκεται στο +1 από Αστέρα, στο +2 από τον ΠΑΟΚ και στο +3 από τον Ατρόμητο. Με νίκη σήμερα θα αφήσει πολύ πίσω τους Περιστεριώτες και θα κάνει ακόμα ένα βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης, που θα φέρουν την ομάδα στα προκριματικά των ομίλων του Champions League.
Από την ΕΠΟ ανεπίσημες πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΣ να έχει μεγάλο πρόβλημα με την αδειοδότηση, αλλά παίκτες και προπονητής κλείνουν τα αυτιά τους σε αυτά τα σενάρια και θέλουν να αποδείξουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ότι αξίζουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση. Απόντες οι Γιάκος και Οικονόμου.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θα μπορούσε να είχε πάρει καλύτερο αποτέλεσμα στην Τρίπολη την περασμένη αγωνιστική, αλλά τελικά έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από την Αρκαδική πρωτεύουσα, αφού ηττήθηκε με 2-1. Κατάφερε να προηγηθεί νωρίς και να διώξει το άγχος, αλλά δέχθηκε την ανατροπή στις αρχές του δευτέρου μέρους και όσο και αν προσπάθησε στην συνέχεια δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι καλό. Πάντως είναι εμφανές ότι η ομάδα με τον Παράσχο στο τιμόνι της έχει πολλά σημάδια βελτίωσης και σήμερα ευελπιστεί σε ένα καλό αποτέλεσμα, που θα τον κρατήσει κοντά στην κορυφή. Αυτή τη στιγμή οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην τελευταία θέση του μίνι πρωταθλήματος με 3 βαθμούς και απέχουν τρεις από την κορυφή και τον σημερινό τους αντίπαλο. Πρώτος στόχος είναι η νίκη ,σύμφωνα με τα λεγόμενα του Παράσχου, ώστε να σπάσει το αρνητικό εκτός έδρας ρεκόρ για τους φιλοξενούμενους, που μετρούν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα ματς. Να υπενθυμιστεί, τέλος, ότι οι δύο αναμετρήσεις μεταξύ των δύο σημερινών αντιπάλων για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τελείωσαν στο ισόπαλο 0-0. Μοναδικός απών σήμερα ο Γιαννούλης.

Προγνωστικά στοίχημα: Θεωρώ τις δύο ομάδες ισοδύναμες και δίνω τον πρώτο λόγο στην ισοπαλία και σήμερα. Ο Ατρόμητος δεν θέλει να χάσει και ξέρει πως να αμυνθεί σήμερα για να το καταφέρει. Ισοπαλία (3.10 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση