Προγνωστικά στοιχήματος: Βελτιωμένη η Τζουργκάρντεν
Κόνγκσβιγκερ - Χαμ Καμ: Νοκ άουτ παιχνίδι κυπέλλου. Όχι και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Κόνγκσβιγκερ που δεν κέρδισε στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Ένα επίπεδο πιο πάνω η Χαμ Καμ και επικίνδυνη εκτός έδρας.

Στάμπαεκ - Φρέντρικσταντ: Νοκ άουτ ματς κυπέλλου. Φορμαρισμένη και αποτελεσματική στην έδρα της μέχρι τώρα η Στάμπαεκ (2-2-0). Η Φρέντρικσταντ έχει αποφύγει μόνο μία φορά την ήττα μακριά από το γήπεδο της (1-0-4).

Τζουργκάρντεν - Καλμάρ: Απογοήτευση επικρατεί στην Τζουργκάρντεν, καθώς την περασμένη Κυριακή απώλεσε το κύπελλο στον τελικό με την Γκέτεμποργκ στην διαδικασία των πέναλτι, όμως παρατηρείται μια βελτίωση στην απόδοση της. Σχετικά καλή η πορεία της Καλμάρ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ενώ και εκτός έδρας παίρνει αποτελέσματα (2-1-2).



Νόρκεπινγκ - ΑΪΚ Στοκχόλμης: Από επτά σερί goal/goal προέρχεται η Νόρκεπινγκ, ενώ η ΑΪΚ Στοκχόλμης μετρά έξι διαδοχικά.

Ιντερνασιονάλ - Κρισιούμα: Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ η Ιντερνασιονάλ με 2-0 από την Βιτόρια Μπαϊα πήρε στο τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), όμως τα αμυντικά προβλήματα δεν μπορούν να αγνοηθούν. Αποτελεσματική στην πρεμιέρα η Κρισιούμα, δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Μπαϊα (3-1).


Ατλέτικο Μινέιρο - Τιχουάνα: Με 2-2 έληξε το πρώτο ματς στο Μεξικό για τους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Επιθετική φιλοσοφία οι δύο ομάδες. Αναμένονται πολλά γκολ όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση