» » » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Play Off Super League: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννενα


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Play Off Super League: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννενα
20:30 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 4-0-0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Δεν μπόρεσε για δεύτερο σερί παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε στην "Τούμπα'" με 1-0. Κουρασμένος από τα συνεχή ματς έδειξε ο Αστέρας, που δημιούργησε κάποια προβλήματα στον "δικέφαλο", που δίκαια όμως πήρε τους τρεις βαθμούς. Οι δύο κολλητές ήττες από τον ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με αυτή της πρεμιέρας στους "Ζοσιμάδες" από τον ΠΑΣ, έχουν φέρει την ομάδα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας των πλέϊ οφ με 5 βαθμούς. Απέχει δύο από Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννενα και πέντε από τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Πολύ δύσκολα οι Αρκάδες πλέον μπορούν να υπολογίζουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά θέλουν το απόλυτο των βαθμών στα εναπομείναντα ματς, ώστε να καθυστερήσουν την... έναρξη της προετοιμασίας, αφού ήδη η ομάδα βρίσκεται για ένα σερί χρόνο στους αγωνιστικούς χώρους. Μοναδικό αποτέλεσμα σήμερα είναι η νίκη για τον Αστέρα, που βγάζει όμως σημάδια κόπωσης στο παιχνίδι του. Εντός έδρας πάντως φέτος ήταν πολύ δυνατός και η Τρίπολη αποτέλεσε το "κάστρο" της ομάδας για την εκπληκτική φετινή πορεία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Φούλοπ, Κοντοές, Άλβαρες, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Φραγκουλάκης και Φορμίκα.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Με σκυμμένο το κεφάλι έφυγε ο ΠΑΣ από το Περιστέρι την περασμένη αγωνιστική, αφού γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα της ομάδας στον θεσμό των πλέϊ οφ και ήρθε απόλυτα δίκαια, αφού οι Γιαννιώτες αντιμετώπισαν τεράστια προβλήματα απέναντι στον ανώτερο Ατρόμητο. Δυσκολεύτηκαν κυρίως στο κομμάτι της δημιουργίας, ενώ και αμυντικά δεν ενέπνεαν εμπιστοσύνη. Πλέον το συγκρότημα του Γιάννη Χριστόπουλου, βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με 7 βαθμούς μαζί με τον Ατρόμητο και απέχουν τρεις από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Οι Ηπειρώτες θέλουν τη νίκη στο σημερινό ματς ώστε να έχουν ελπίδες για την πρώτη θέση ,αλλά ακόμα και αυτό να μην συμβεί θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να καθυστερήσουν την επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους, όσο περισσότερο γίνεται. Στο τελευταίο ματς των πλέϊ οφ να θυμίσουμε ότι υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στους "Ζοσιμάδες". Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός θα είναι οι Λίλα, Τζημόπουλος, Πάντος και Ντε Βινσέντι.

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Σημαντικές απουσίες έχει ο ΠΑΣ που δείχνει και αυτός να μένει από δυνάμεις. Πιο ποιοτική ομάδα ο Αστέρας, που μπορεί να βρει λύσεις. Άσσος (1.90 Mybet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση