» » » » Πάμε στοίχημα Κύπελλο Νορβηγίας: Στάμπαεκ - Φρεντρικσταντ


Πάμε στοίχημα Κύπελλο Νορβηγίας: Στάμπαεκ - Φρεντρικσταντ
19:00 ΣΤΑΜΠΑΕΚ - ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

ΠΡΟΊΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 4-1-2

ΣΤΑΜΠΑΕΚ: Σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-3 εκτός έδρας επί της Ελβερούμ στο πρωτάθλημα. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή, αλλά ισοφαρίστηκε δύο φορές μέχρι να πετύχει το νικητήριο γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της ομάδας τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, ενώ μετράει και μία ήττα με 4-0 από την σημερινή αντίπαλο στο Κύπελλο, Φρέντρικσταντ. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας θέλουν εκδίκηση για την βαριά ήττα στο πρωτάθλημα και σήμερα είναι αποφασισμένοι στην νοκ-αουτ αναμέτρηση για το Κύπελλο να την αφήσουν εκτός θεσμού. Στην έδρα τους είναι πολύ δυνατοί και φέτος κρατούν το αήττητο, αφού έχουν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες μέχρι στιγμής. Στο Κύπελλο, Στον 1ο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε την Ορν Χόρτεν με 5-0, ενώ στη συνέχεια δυσκολεύτηκε κόντρα στη Κιέλσας, αλλά τελικά επιβλήθηκε με 4-3. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Άντερσεν και Χαϊντάρ.



ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ: Επέστρεψε στην έδρα της και επέστρεψε και στις επιτυχίες η Φρέντρικσταντ, αφού την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 3-0 της Χαμ Καμ. Το γρήγορο γκολ που πέτυχε έδιωξε το άγχος από τους παίκτες της, που κράτησαν καλά στην άμυνα και στο δεύτερο μέρος βρήκαν τους χώρους και πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα. Η ομάδα βρίσκεται πλέον στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς τρεις λιγότερους από την Στάμπαεκ, που την είχε διαλύσει πριν τρεις αγωνιστικές στην έδρα της με 4-0. Μακριά από την έδρα της πάντως η Φρεντικσταντ είναι τραγική και μετράει τέσσερις ήττες και μόλις μία νίκη στις πέντε εξόδους της μέχρι στιγμής. Έφτασε στον 3ο γύρο της συγκεκριμένης διοργάνωσης αποκλείοντας αρχικά την Κρακερόι (6-1) και στη συνέχεια της Μος (2-0). Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Χολμ και Ντούρε.

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Δίνω το πρώτο λόγο στην έδρα και λόγω της καλής κατάστασης που δείχνει η Στάμπαεκ, αλλά περισσότερο για την εκτός έδρας αδυναμία των φιλοξενούμενων. Άσσος. (2.30 BetShop)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση