» » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Football League: Συγκλονιστικό φινάλε


Προβλέψεις στοιχήματος Football League: Συγκλονιστικό φινάλε
18:00 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 1-2-0

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ρεπό είχε την περασμένη αγωνιστική η Νίκη Βόλου, που προέρχεται από το εντός έδρας 0-0 με την Δόξα Δράμας. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν καταδικαστικό για τους γηπεδούχους, που αποχαιρέτισαν την απευθείας άνοδο. Η ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα προσπαθήσει πλέον να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο μέσω των πλέϊ οφ, εφόσον βέβαια καταφέρει να κρατήσει την θέση της. Οι γηπεδούχοι απέχουν πλέον δύο βαθμούς από τον 8ο Πανσερραϊκό και σήμερα θέλουν νίκη ή ισοπαλία για να τσεκάρουν το εισιτήριο του στα πλέϊ οφ ανόδου. Σε περίπτωση ήττας θα παίξει στα πλέι οφ μόνο σε περίπτωση που δεν κερδίσει ο Πανσερραϊκός εκτός έδρας τον Φωκικό. Η τραγική ειρωνεία για την Νίκη Βόλου είναι ότι παραμένει εδώ και 13 αγωνιστικές αήττητη με τον Χαραλαμπίδη στον πάγκο της, πληρώνοντας το κακό της ξεκίνημα στην αρχή τη σεζόν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπολογίζονται οι Τάντιτς, Ριζογιάννης.


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του κατάφερε να πάρει με επαγγελματικό τρόπο τη νίκη με 2-0 επί του Θρασύβουλου εντός έδρας και βρίσκεται πλέον μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Φούτμπολ Λιγκ. Οι Κρητικοί δεν ήταν κακοί και έδειξαν επηρεασμένοι από το άγχος για το αποτέλεσμα, απέναντι σε ένα αντίπαλο που έδωσε τα πάντα για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής. Πλέον ο Εργοτέλης απέχει ελάχιστα από την απευθείας άνοδο, με τα σενάρια να είναι πολλά. Σε περίπτωση νίκης σήμερα ανεβαίνει και μάλιστα ως πρωταθλητής, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ανεβαίνει εφόσον δεν κερδίσει ένας εκ των Ηρακλή και Απόλλων ή εάν λήξει ισόπαλο το ματς της Καλλονής με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ανεβαίνει ακόμα και αν ηττηθεί αλλά θέλει περίπλοκο συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ο Εργοτέλης μετράει πέντε νίκες τις τελευταίες έξι αγωνιστικές και συνεχίζει στον πάγκο της με το υπηρεσιακό δίδυμο των Πλεσίτη-Λαμπράκη, με τις όποιες εξελίξεις για προπονητή να έρχονται με τη νέα σεζόν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, μοναδικός απών θα είναι ο Ζαχόρα.

Προβλέψεις στοιχήματος: Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι δεν θα παίξουν ανοιχτά, αφού τους ευνοεί ακόμα και η ισοπαλία. Πιθανόν αυτό το αποτέλεσμα να εξυπηρετεί και τον Εργοτέλη και ίσως έρθει συμβιβαστικά. Ισοπαλία.



18:00 ΚΑΛΛΟΝΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: -

ΚΑΛΛΟΝH: Μπήκε αποφασισμένη να κερδίσει το ματς την περασμένη αγωνιστική στα Γιαννιτσά μ αντίπαλο την Αναγέννηση και μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου είχε διαμορφώσει και το τελικό 3-0. Στο δεύτερο μέρος έκανε συντήρηση δυνάμεων αφού ακολουθεί το τεράστιο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα κρίνει ποια από τις δύο θα πάρει την απευθείας άνοδο. Οι γηπεδούχοι έχουν διευρύνει το αήττητο σερί τους στα οκτώ παιχνίδια, στα οποία μετρούν επτά νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και σήμερα θέλουν τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ώστε να πάρουν αυτοί την απευθείας άνοδο. Αυτό μπορεί να συμβεί και σε περίπτωση ισοπαλίας, εφόσον όμως την βολέψουν τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων. Εάν όμως ηττηθεί θα έχει την ευκαιρία να πάρει την άνοδο μέσω του θεσμού των πλέϊ οφ. Επιστρέφουν σήμερα στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας οι Χωριανόπουλος, Σιλιγαρδάκης και Μανούσος, ενώ εκτός θα είναι οι Κριπιντίρης, Ροσάλες και Καζάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Έδειξε την δυναμική του την περασμένη αγωνιστική, αφού επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι του Ηρακλή με 1-0 και με νίκη και στο σημερινό παιχνίδι θα εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ. Τον αδικεί το τελικό σκορ της περασμένης αγωνιστικής, αφού κατάφερε να περιορίσει απόλυτα τον αντίπαλο και έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να πάρει μία νίκη με μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων. Αυτό που μένει βέβαια για τους Βολιώτες είναι η καλή εμφάνιση και οι τρεις βαθμοί, που τους δίνει την δυνατότητα στο σημερινό παιχνίδι να έρθουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, ώστε να πάρουν τη νίκη που χρειάζονται για να ανέβουν απευθείας στην Σούπερ Λιγκ. Πιθανότητες απευθείας ανόδου θα έχει ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας, αφού θα υπάρξουν πολλαπλές ισοβαθμίες, αλλά ακόμα σε ήττας αν ηττηθεί ο Απόλλωνας και λήξει ισόπαλο το Ηρακλής-Παναιτωλικός. Τέσσερις σερί νίκες μετράει Ολυμπιακός Βόλου και μάλιστα χωρίς να έχει δεχθεί γκολ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Πετκάκης, Κόμνος, Χατζηπαντελίδης και Ολίσε.

Προβλέψεις στοιχήματος: Πιο έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός Βόλου, που παίζει και μεγαλύτερο ρόλο στο παρασκήνιο. Στο ματς θα πέσουν κορμιά, αλλά θεωρώ ότι τελικός νικητής θα βγει ο Ολυμπιακός Βόλου. Διπλό.



18:00 ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: -

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κολακευτικό είναι το σκορ της ήττας του με 1-0 την περασμένη αγωνιστική εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού οι παίκτες του απείλησαν ελάχιστα τον αντίπαλο, που ήταν καθ’ όλα ανώτερος και άξιζε το τρίποντο. Επεισόδια μετά το τέλος του ματς με τους παίκτες των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια, τον Ουκάρ να επιχειρεί να επιστρέψει ένα καπνογόνο στους οπαδούς των Βολιωτών και άπαντες στο στρατόπεδό του να τα έχουν με την διαιτησία της αναμέτρησης. Αυτή η ήττα κόστισε περισσότερο στον Ηρακλή, που πλέον δεν κρατάει την τύχη της ανόδου στα χέρια του, αφού θέλει νίκη στο σημερινό ματς με τον Παναιτωλικό και παράλληλα να μην κερδίσουν δύο εκ των Καλλονή, Απόλλωνα, Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου, για να πάρει αυτός την απευθείας άνοδο. Σε περίπτωση ισοπαλίας περιορίζεται στα πλέϊ οφ ανόδου και με Ολυμπιακό Βόλου και με Καλλονή και με Απόλλωνα. Σταμάτησε την περασμένη αγωνιστική το σερί των επτά συνεχόμενων νικών, αλλά σήμερα στο «Καυτατζόγλειο» αναμένεται πολύς κόσμος. Στ αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Τάϊ και Κιρόφσκι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ήταν καταιγιστικός την περασμένη αγωνιστική στην Κατερίνη, αφού επικράτησε του Πιερικού με 4-0 και έδειξε πανέτοιμος για την μάχη ανόδου με τον Ηρακλή στο «Καυτατζόγλειο» την τελευταία αγωνιστική. Συνέχισε το εξαιρετικό σερί του, αφού έφτασε τα 18 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, από τα οποία μετράει δέκα νίκες και οκτώ ισοπαλίες. Δεν κρατάει τη νίκη στα χέρια του αναφορικά με την απευθείας άνοδο στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ, αλλά άπαντες στο στρατόπεδό τους είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για το τρίποντο στην Θεσσαλονίκη, ώστε αν ευνοηθούν από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, να είναι αυτοί που θα πάρουν ένα από τα τρία εισιτήρια. Σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας πάει κατευθείαν στα πλέι οφ, ενώ σε περίπτωση νίκης θέλει να υπάρξει κάποιος νικητής στο ντέρμπι Καλλονή-Ολυμπιακός Βόλου και να μην κερδίσει ο Απόλλωνας την Παναχαϊκή. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Αγρινιώτες δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Μπόγιοβιτς κι τον Κουτρουμάνο.

Προβλέψεις στοιχήματος: Πολύ δύσκολο να το προσεγγίσουμε το εν λόγω ματς. Πιστεύω πως καμία από τις δύο ομάδες όμως δεν θα δείξει αμυντική διάθεση και περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και από τις δύο πλευρές. Goal/Goal.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση