» » » » » » Στοίχημα Play-Off Super League: Κομβική αγωνιστική.


Στοίχημα Play-Off Super League: Κομβική αγωνιστική.
18:15 ΠΑΟΚ –ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 2-1-2

ΠΑΟΚ: Πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση στα πλέϊ οφ την περασμένη αγωνιστική και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Τρίπολη με 2-1. Καλύτερος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ο «δικέφαλος», που πέτυχε δύο γρήγορα στο δεύτερο μέρος και καθάρισε τη νίκη. Με αυτό το τρίποντο το συγκρότημα του Γεωργιάδη ξαναπάτησε και πάλι στην κορυφή του μίνι-πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, ισοβαθμώντας με τον ΠΑΣ Γιάννενα στους 7 βαθμούς. Έχει δύο περισσότερους από τον Αστέρα, που τον φιλοξενεί σήμερα στην Τούμπα και τρεις από τον Ατρόμητο, από τον οποίο έχασε στην πρώτη αγωνιστική των πλέϊ οφ. Μονόδρομος είναι η νίκη σήμερα για τους Θεσσαλονικείς, αφού ο Ιβάν Σαββίδης έχει τονίσει πως οποιουδήποτε θέση εκτός από την πρώτη θα είναι αποτυχία. Με νίκη σήμερα ο ΠΑΟΚ θα κάνει σημαντικό βήμα για την πρωτιά και παράλληλα θέλει να πάρει και εκδίκηση για τον αποκλεισμό του από τους Αρκάδες στο θεσμό του Κυπέλλου. Απών σήμερα ο Σίντφελντ, που αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά στην Τρίπολη, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Ιτάνζ, Καμαρά, Κωσταντινίδης και Κατσικάς.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Είναι πλέον φανερό ότι η κόπωση έχει αρχίσει και επηρεάζει αγωνιστικά τον Αστέρα Τρίπολης και γνώρισε δίκαια την ήττα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική των πλέϊ οφ εντός έδρας με 2-1. Οι Αρκάδες δεν μπόρεσαν αν γίνουν απειλητικοί προς την εστία του «δικεφάλου» και μόνο στο τέλος όταν μείωσαν και μετά την αποβολή του Σίντεφελντ, προσπάθησαν να πιέσουν ,χωρίς όμως αποτέλεσμα. Πλέον οι Αρκάδες με πέντε βαθμούς στ πλέϊ οφ, βρίσκονται στην 3η θέση και σήμερα θέλουν πάση θυσία αποτέλεσμα, ώστε να παραμείνουν σε τροχιά… Champions League. Οι Αρκάδες απέχουν δύο βαθμούς από ΠΑΣ και ΠΑΟΚ, που μοιράζονται την κορυφή και σε περίπτωση ήττας θα πρέπει ν ξεχάσουν οριστικά την πρώτη θέση. Ο Σάκης Τσιώλης προετοίμασε ψυχολογικά και αγωνιστικά του παίκτες του για αποτέλεσμα, με την τακτική των αντεπιθέσεων να βρίσκεται ψηλά στην λίστα της τακτικής του. Συνεχίζει εκτός ο Πιπίνης, όπως και οι Μπαρτολίνι, Φορμίκα. Συμπλήρωσαν κίτρινες οι Ουσέρο και Σανκαρέ, που θα απουσιάσουν στα δύο από τα επόμενα τρία παιχνίδια των Αρκάδων.

ΠΡΟΤΑΣΗ Στοίχημα: Καλό πρόσωπο έβγαλε ο «δικέφαλος» στην Τρίπολη και κόντρα στο καταπονημένο Αστέρα έχει την ευκαιρία να κάνει ακόμα ένα βήμα προς το Champions League. Άσσος. (1.70 Μybet).



20:30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δεν κατάφερε να πάρει τίποτα περισσότερο από την ισοπαλία (1-1) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα την περασμένη αγωνιστική, αν και έδειχνε ποιοτικά ανώτερος, αλλά έπεσε πάνω σε ένα ψυχωμένο ΠΑΣ, που κατάφερε να πάρει την ισοπαλία. Οι Περιστεριώτες πήραν από νωρίς προβάδισμα στο σκορ, αλλά ισοφαρίστηκαν μετά από στημένη φάση του ΠΑΣ και στο διάστημα 41’-56’ που είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα, μέχρι να αποβληθεί και ο Ουντόζι(είχε προηγηθεί αποβολή του Κεϊτά), δεν κατάφεραν να σκοράρουν ένα δεύτερο γκολ, παρά την αγωνιστική υπεροχή τους. Αυτό το αποτέλεσμα κράτησε το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 4 βαθμούς και σήμερα η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη, αν θέλει να βρίσκεται κοντά στην πρώτη θέση ,από την οποία αυτή τη στιγμή απέχει 3 βαθμούς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Περιστεριώτες δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ουντόζι, ενώ αμφίβολος είναι και ο Δημούτσος. Επιστρέφει ο Γιαννούλης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στα πλέϊ οφ της Σούπερ Λιγκ και την περασμένη αγωνιστική παρέμεινε για τρίτο συνεχή ματς αήττητος, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο εντός έδρας. Βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά έδειξε πάθος και αποφασιστικότητα και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Πέρασε δύσκολες στιγμές στο διάστημα 41’-56’ όπου είχε αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά στην συνέχεια αποκαταστάθηκε και αυτό με την αποβολή του Ουντόζι, με το ματς να λήγει ισόπαλο. Οι Γιαννιώτες πλέον ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ, αλλά τα νέα από την ΕΠΟ δεν ήταν θετικά, αφού είχε ήδη πληροφορηθεί πως δεν έχει εξασφαλίσει την αδειοδότηση. Με επιστολή προς τον πρωθυπουργό, ο κ. Χριστοβασίλης ζήτησε παρέμβαση, ώστε να μπορέσει ο ΠΑΣ να προλάβει τις ημερομηνίες. Μέσα σε όλα αυτά είχαμε και παράπονα για την διαιτησία, με τους Γιαννιώτες να υποστηρίζουν ως δεν κρίνονται με τα ίδια κριτήρια από τους διαιτητές. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Πάντος, Ντε Βινσέντι και Κεϊτά.

ΠΡΟΤΑΣΗ Στοίχημα: Σημαντικές οι απουσίες του ΠΑΣ, που ίσως επηρεαστεί και από την απόφαση της ΕΠΟ για την αδειοδότηση. Υπερέχει ποιοτικά και αγωνιστικά ο Ατρόμητος, που στην έδρα του έχει τον πρώτο λόγ. Άσσος (2.05 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση