» » » » » Προβλέψεις πάμε στοίχημα Football League: Κρίνονται πολλά στο Αγρίνιο


Προβλέψεις πάμε στοίχημα Football League: Κρίνονται πολλά στο Αγρίνιο
18:00 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: -

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες την περασμένη αγωνιστική, αφού επικράτησε εντός έδρας του Θρασύβουλου με 2-1. Μπήκε φουριόζα στην αναμέτρηση και μόλις στο 12' έχασε πέναλτι για να προηγηθεί, αλλά τελικά κατάφερε να σκοράρει δύο τέρματα μέχρι το ημίωρο και έδιωξε το όποιο άγχος. Στην επανάληψη έριξε το ρυθμό της, αλλά ήταν πολύ καλύτερη και κινδύνεψε ελάχιστα από τον αντίπαλό της. Παραμένει αήττητη με τον κόουτς Χαραλαμπίδη στον πάγκο της, αφού συνολικά συμπλήρωσε τα 12 ματς χωρίς ήττα, από τα οποία έχει πάρει οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Πλέον η ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ισοβαθμεί μαζί με τις Καλλονή, Παναιτωλικό και Ολυμπιακό Βόλου. Πολύ κρίσιμο το σημερινό ματς, αφού η ομάδα απέχει μόλις έναν βαθμό από την απευθείας άνοδο και συγκεκριμένα από τον Εργοτέλη. Την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Ριζογιάννης, Σκούφαλης και Κυριάκος.


ΕΝΤΟΣ: 11-6-1
ΓΚΟΛ: 43-22
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Τα όποια όνειρά της για συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου στην Σούπερ Λιγκ εξανεμίστηκαν μετά την εντός έδρας ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής, απέναντι στον Φωκικό. Η Δόξα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 38', αλλά δέχθηκε αμέσως την απάντηση από τον Φωκικό, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου έχασε και πέναλτι για να πάρει κε νέου το προβάδισμα. Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν να παίξουν επιθετικά και τελικά η ισοπαλία έμεινε, με την Δόξα να αποχαιρετάει τα πλέϊ οφ. Απογοήτευση μετά το τέλος του ματς στις τάξεις της, με τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο να αποδοκιμάζει. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία που θέλει το μεγαλομέτοχο της ομάδα, Θανάση Σάμιο να αποχωρεί, δημιουργώντας μεγαλύτερα προβλήματα στην ομάδα της Δόξας. Σημαντικότατη η απουσία του πρώτου της σκόρερ Κάπελ, που λογικά θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Θα λείψουν ακόμα οι Περπερίδης και Στόϊκός, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπάρος, Σοϊλέδης, Καμινιώτης και Πουλάκος.

ΕKΤΟΣ: 7-5-7
ΓΚΟΛ: 34-26
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Ατράνταχτο φαβορί η Νίκη Βόλου, που θα βρει την Δόξα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και χωρίς τον μοναδικό παίκτη που δημιουργεί προβλήματα, τον Κάπελ. No Goal.



18:30 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 2-0-0

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη εκτός έδρας επί του Ηρακλή Ψαχνών με 1-0, αν και το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο για τους Αγρινιώτες. Ο Παναιτωλικός έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμα του, κινδύνευσε ελάχιστα από τον αντίπαλο και γενικά έδειχνε ότι δύσκολα δεν θα πάρει αυτό που ήθελε από την αναμέτρηση. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Αγρινιωτών και η τέταρτη τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και ισοβαθμεί μαζί με τις Νίκη Βόλου, Ολυμπιακό Βόλου και Καλλονή. Απέχει μόλις δύο βαθμούς από τον δεύτερο Ηρακλή και μόλις έναν από την 3ο Εργοτέλη και έρχεται στο σημερινό ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Εντός έδρας η ομάδα είναι πολύ δυνατή, ενώ και στο γήπεδο αναμένεται πολύς κόσμος, ώστε να σπρώξει την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στα σαλόνια της Super League. Συμπλήρωσε τα 16 ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, στα οποία μετράει δέκα νίκες και έξι ισοπαλίες. Εκτός σήμερα ο Μπόγιοβιτς.

ΕΝΤΟΣ: 11-5-3
ΓΚΟΛ: 49-23
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σε ένα επεισοδιακό ματς με πολλά νεύρα ο Απόλλωνας ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας με 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου και συνεχίζει να κινδυνεύει η απευθείας άνοδος, που μέχρι πριν από λίγο καιρό θεωρούνταν σίγουρη. Κακό το θέαμα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, με τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει το προβάδισμα στο 67' και τον Απόλλωνα να χάνει τρομερή ευκαιρία στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσει, με τον Κατσίκη να αστοχεί από το σημείο του πέναλτι. Ακολούθησαν ανακοινώσεις από τον Απόλλων, ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σταμάτης Βελλής άνοιξε πυρ κατά του Αχιλλέα Μπέου, μιλώντας για στοιχηματικά και άλλα τέτοια και λέγοντας πως ο Μπέος επηρέασε τη διαιτησία και έχασε ο Απόλλων! Αυτή ήταν η τρίτη ήττα του Απόλλωνα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με την ομάδα πάντως να παραμένει μόνη πρώτη στην βαθμολογία με τέσσερις βαθμούς απόσταση από την 4η θέση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Ντιαλό και Κρουστασέλης.

ΕKΤΟΣ: 9-3-6
ΓΚΟΛ: 47-27
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση ο Παναιτωλικός, που θα έχει και την βοήθεια τους κόσμου του. Κακός ο Απόλλων στα τελευταία ματς, ενώ έχει επηρεαστεί και... παρασκηνιακά. Άσσος



18:00 ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 0-0-1

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Είχε ρεπό την περασμένη αγωνιστική η Παναχαϊκή, που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα της από την Νίκη Βόλου με 1-0, σε ένα ματς όπου καμία ομάδα από τις δύο δεν εντυπωσίασε. Αυτό ήταν το τρίτο σερί ματς που η Παναχαϊκή αποτυγχάνει να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης, αλλά βαθμολογικά είναι άνετη, αφού έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. ο Μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, άδειασε με δηλώσεις του τον Φυντάνη, που πάντως παραμένει στην ομάδα, αν και τελευταία ακούγεται όλο και περισσότερο το όνομα του Πετράκη. Ήδη φτιάχνει τα πλάνα της εν' όψει της νέας σεζόν ,που ο πήχης αναμένεται να ανέβει ψηλότερα, αφού η ομάδα θέλει να χτυπήσει την άνοδο στην Super League. Εντός έδρας έχει πετάξει πολλούς βαθμούς φέτος και συνολικά μετράει, έξι νίκες, εννέα ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Βοσκόπουλος και ο Ν' Τζιοντό.

ΕΝΤΟΣ: 6-9-3
ΓΚΟΛ: 29-35
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Χωρίς να βγάλει μάτι με την απόδοσή του την περασμένη αγωνιστική ο Εργοτέλης ήταν αποτελεσματικός και πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Εθνικού Γαζώρου εντός έδρας. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της ομάδας τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, που δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την απευθείας άνοδο στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ. Βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και απέχει μόλις 3 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, ενώ είναι στο +1 από τους τέσσερις διώκτες του(Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Πανατωλικό και Καλλονή). Η ομάδα συνεχίζει να ψάχνει προπονητή, αλλά για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν στον πάκο της θα βρίσκεται το δίδυμο Πλεσίτης-Λαμπράκης. Εκτός έδρας η ομάδα αποδυναμώνεται αισθητά, αλλά σήμερα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, αν θέλει να μείνει σε τροχιά ανόδου. Μοναδικός αμφίβολος ο Χαλκιαδάκης.

ΕKΤΟΣ: 6-5-7
ΓΚΟΛ: 36-23
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Μόνο νίκη θέλει ο Εργοτέλης, που δυσκολεύεται στο σκοράρισμα στα τελευταία ματς. Περιμένω η Παναχαϊκή να προβάλει σοβαρή αντίσταση, τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο. Ισοπαλία στο ημίχρονο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση