» » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων 5ος όμιλος: Θα κερδίσουν επιτέλους οι Άγγλοι;

Προγνωστικά Στοίχημα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων 5ος όμιλος: Θα κερδίσουν επιτέλους οι Άγγλοι;
21:00 ΙΡΑΚ – ΧΙΛΗ

Προϊστορία: -

ΙΡΑΚ: Παλικαρίσια νίκη για τα «παιδιά του πολέμου», που βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την Αίγυπτο, αλλά κατάφεραν να γυρίσουν το ματς, παίρνοντας ταυτόχρονα και ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση. Βρέθηκαν πίσω στο 27’, αλλά απάντησαν στο 33’ με τον Αμπντουλχουσεΐν και ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 79’ με τον Ραχίμ. Έφτασε έτσι τους 4 βαθμούς και βρέθηκε πρώτη μαζί με τη Χιλή. Δύσκολα να χάσει ένα από τα εισιτήρια ως μια από τις 3ες καλύτερες. Μπορεί βέβαια να μη χάσει και να τερματίσει σε μια από τις δύο πρώτες. Θυμίζουμε ότι ανάλογη μαχητικότητα είχε δείξει και στο πρώτο ματς με την Αγγλία, όπου έκανε το 2-0 στο 52’, 2-2 στο 93’! Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Φαγέζ, βασικός στα δύο πρώτα και σκόρερ του πρώτου γκολ στο ματς με την Αγγλία.


Τελευταία 5: 1-2-2

ΧΙΛΗ: Είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο με την Αγγλία, κάνοντας το 1-0 στο 32’ με εύστοχο πέναλτι του Νικολάς Καστίγιο. Πιο ισορροπημένη η επανάληψη, όπου είδε την Αγγλία να ισοφαρίζει στο 64’, ενώ στη συνέχει παρέδωσε τον έλεγχο και κατάφερε με πολύ άγχος να κρατήσει το αποτέλεσμα. Συγκάτοικος με το Ιράκ στην κορυφή, λογικά είναι και αυτή περασμένη στην επόμενη φάση.

Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά στοίχημα: Θα μπορούσε να έρθει μια βολική ισοπαλία, αλλά τα λάθη του Ιράκ στην άμυνα, κόντρα στην καλύτερη ομάδα του ομίλου, θα της αποβούν μοιραία. Διπλό στο 1.90 (Stoiximan). Καλή εναλλακτική και το over στο 1.95 (GoalBet).



21:00 ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΑΓΓΛΙΑ

Προϊστορία: -

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Δεύτερη ήττα για την Αίγυπτο, που έχασε με το ίδιο σκορ και με πανομοιότυπο τρόπο από το Ιράκ, όπως και με τη Χιλή. Κόντρα στους Ιρακινούς πήρε προβάδισμα στο 27’ με τον Κοκά, ισοφαρίστηκε πριν το ημίχρονο (33’) και δέχτηκε δεύτερο από αντεπίθεση στο 79’ (1-0 10’, 1-1 25’, 1-2 77’ αντίστοιχα με τη Χιλή). Μονόδρομος ο αγώνας σήμερα, αφού αν θέλει να εξαντλήσει τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει για να προκριθεί πρέπει να φτάσει τους3 βαθμούς και να καλύψει τη διαφορά τερμάτων, όπερ να κερδίσει με τουλάχιστον 2-0. 7 από τα 10 τελευταία έληξαν στα 2-3 γκολ.

Τελευταία 5: 2-1-2

ΑΓΓΛΙΑ: Η κατάρα του… Μάικλ ‘Όουεν καλά κρατεί στην Αγγλία, που έμεινε για ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς νίκη, μετά το δεύτερο σερί Χ στη διοργάνωση. Κακή στο πρώτο μέρος, όπου βρέθηκε να χάνει στο 32’ από πέναλτι. Βελτιωμένη στην επανάληψη, ισοφαρίζοντας με τον Κέιν στο 64’, αλλά χωρίς να καταφέρει να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της στα τελευταία λεπτά. Με τους δύο βαθμούς που έχει μαζέψει ως τώρα, η μόνη διέξοδος για να πάρει την πρόκριση είναι η νίκη. Με την ισοπαλία πολύ πιθανό να μείνει εκτός, θα εξαρτάται και από το αποτέλεσμα του άλλου ομίλου. Μετράει 6 ισοπαλίες στα 7 τελευταία παιχνίδια της. Δεν έχει κερδίσει στα 11 τελευταία παιχνίδια της. Under τα 9 από τα 11 τελευταία, 7 από αυτά no goal.

Τελευταία 5: 0-4-1

Προγνωστικά στοίχημα: Η Αγγλία θα ψάξει την ιστορική νίκη, μετά από πολύ καιρό, που θα την περάσει στην επόμενη φάση. Η Αίγυπτος έδειξε πολύ ευάλωτη και λογικά θα υποκύψει και στους Άγγλους. Διπλό στο 1.75 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση