» » » » » Πάμε Στοίχημα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων 6ος όμιλος: Τρεις ομάδες για την πρώτη δυάδα


Πάμε Στοίχημα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων 6ος όμιλος: Τρεις ομάδες για την πρώτη δυάδα
18:00 ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Προϊστορία: 0-0-1

ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ: Δεν έδειξε να φοβάται σε κανένα σημείο την Κροατία, αποσπώντας δίκαια την ισοπαλία με 1-1. Είχε τον έλεγχο του πρώτου ημιχρόνου, με τον αμυντικό Ραχμάνοφ να ανοίγει το σκορ στο 24’ και μέχρι την ανάπαυλα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Στην επανάληψη οι Κροάτες μπήκαν πιο δυνατά και ισοφάρισαν στο 65’, αλλά στη συνέχεια έπαιξε αρκετά καλά, παίρνοντας δίκαια το βαθμό. Μαζί με τη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στη Ν. Ζηλανδία, έφτασε τους 4 βαθμούς, με συντελεστή τερμάτων 4-1, κάτι που σημαίνει ότι έχει κερδίσει ήδη τη πρόκριση στην επόμενη φάση, είτε αν δε χάσει σήμερα, κάτι που θα την κρατήσει στην πρώτη δυάδα, είτε με νίκη που θα δώσει την πρόκριση πανηγυρικά. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Φόμιν, βασικός μέχρι τώρα στη διοργάνωση.


Τελευταία 5: 1-2-2

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Κάλυψε το κενό από την άδικη ήττα της πρεμιέρας από την Κροατία, κερδίζοντας εύκολα τη Ν. Ζηλανδία με 2-0. Από πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ με τον Ντε Αρασκαέτα (4’), ο φορ της Ρόμα, Λόπεζ σφράγισε τη νίκη στο 75’. Πιθανότατα να μην περίμενε να έχει τόσο δύσκολο έργο στην τελευταία αγωνιστική, έχοντας να αντιμετωπίσει την ευχάριστη έκπληξη του ομίλου, η οποία δείχνει άκρως μαχητική. Χρειάζεται νίκη για να περάσει απευθείας στην επόμενη φάση, ασχέτως τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι. Και η ισοπαλία όμως της κάνει, αφού με 4 βαθμούς θα είναι σίγουρα μια από τις 3ες καλύτερες ομάδες των ομίλων. Έχει αντιμετωπίσει το Ουζμπεκιστάν και στο προηγούμενο Παγκόσμιο, επικρατώντας εύκολα με 3-0.

Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Πιο ποιοτικό ρόστερ έχει η Ουρουγουάη, αλλά οι Ουζμπέκοι έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και δε θα είναι εύκολος αντίπαλος. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία, κάτι που δίνει την πρόκριση και στους δύο χωρίς να βγάλουν κομπιουτεράκια.



18:00 ΚΡΟΑΤΙΑ – ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

Προϊστορία: -

ΚΡΟΑΤΙΑ: Βρήκε σθεναρή αντίσταση από το Ουζμπεκιστάν και θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με το 1-1. Ανύπαρκτη στο πρώτο μέρος, όπου δέχτηκε το πρώτο γκολ. Σοβαρεύτηκε στην επανάληψη και ισοφάρισε με το αστέρι της ομάδας, Λιβάγια (65’), αλλά δεν έκανε κάτι παραπάνω για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Έφτασε έτσι τους τέσσερις και είναι με 1,5 πόδι στην επόμενη φάση. Μπορεί πάντως πολύ εύκολα να περάσει… και το άλλο μισό πόδι, νικώντας μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του τουρνουά. Under τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της. Νο goal τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της. Ακόμα δεν έχει σκοράρει στη διοργάνωση. Τιμωρημένοι οι δύο βασικοί κεντρικοί αμυντικοί Ντάτκοβιτς, Αλέκσιτς.

Τελευταία 5: 1-1-3

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Έπαιξε αμυντικά προσπαθώντας να κρατήσει την Ουρουγουάη, αλλά δε μπορείς να περιμένει και πολλά, όταν δέχεσαι γκολ από μεγάλυτερο αντίπαλο μόλις στο 4’. Η ταφόπλακα μπήκε στο 75’, υποχρεώνοντας τη Ν. Ζηλανδία σε δεύτερη ήττα στη διοργάνωση, που την αφήνει εκτός συνέχειας. Μαθηματικά έχει πιθανότητες, αλλά πρέπει να κερδίζει σήμερα την Κροατία με τουλάχιστον 5 γκολ, ενώ ταυτόχρονα να χάσει η Ουρουγουάη. Φυσικά θα μείνουν όνειρα. Ακόμα δεν έχει σκοράρει.

Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Κροατία δε μας έχει πείσει με τι εμφανίσεις της και κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, περιμένουμε να τη δούμε να κάνει ένα υγιεινό περίπατο. Άσο με χάντικαπ στο 1.40 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση