» » » » » Προβλέψεις στοίχημα Σουηδία: Νίκη μετά από 8 αγωνιστικές για τη Γκέφλε!


Προβλέψεις στοίχημα Σουηδία: Νίκη μετά από 8 αγωνιστικές για τη Γκέφλε!
17:00 ΓΚΕΦΛΕ – ΟΣΤΕΡ

Προϊστορία (από 2001): 6-1-1

ΓΚΕΦΛΕ: Λόγω της διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, έδωσε τον τελευταίο αγώνα της στις 28 Μαΐου. Φιλοξενήθηκε από τη Συριάνσκα, όπου πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων από νωρίς (Ορέμο 7’, Ορλόφ 14’), αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια και δέχτηκε την ισοφάριση με γκολ στο τελευταίο 20λεπτο (71’, 84’). Αυτή μπορεί να ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία για τη Γκέφλε, αλλά έχει μείνει χωρίς νίκη για 8η αγωνιστική (0-4-4), κατηφορίζοντας έτσι στην 13η θέση, ένα βαθμό μόνο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Γκολ-γκολ τα 7 τελευταία στο πρωτάθλημα, κάτι που γενικά τη χαρακτηρίζει: Ευάλωτη αμυντικά, αρκετές λύσεις μεσοεπιθετικά. Δεν έχει κερδίσει στα 3 τελευταία εντός. Αήττητη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Έστερ (4-1-0), χάνοντας μόνο μια φορά στις 8 τελευταίες (6-1-1). Εκτός ένας εκ των αστέρων της ομάδας, ο μεσοεπιθετικός Λαντό (4 συμμ./1 ασίστ), όπως και ο δεξιός μπακ Μπέρναρντσον, που λείπει από τις αρχές της σεζόν.


Εντός: 2-2-1
Γκολ: 6-4
Τελευταία 5: 0-4-1


ΕΣΤΕΡ: Έβαλε φρένο στον κατήφορο πριν τη διακοπή, επικρατώντας της Γκέτεμποργκ εντός έδρας με 2-0, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες μετά από 6 αγωνιστικές. Και τα δύο γκολ μπήκαν στην επανάληψη (Βασίλι 62’, Ζλόγιουτρο 73’), αλλά πέρα από τη σημαντική νίκη κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο, όλοι θα θυμούνται τα τερτίπια του διαιτητή, ο οποίος απέβαλε τον 18χρονο Μπόγιανιτς στο 41’ με δεύτερη κίτρινη, αλλά στη συνέχεια το μετάνιωσε και η ομάδα του ξεκίνησε το δεύτερο μέρος πάλι με 11! Ούτε στην Ελλάδα αυτά! Στη βαθμολογία είναι στην ίδια μοίρα με την αντίπαλο της, από την οποία βρίσκεται στο +1 και όντας νεοφώτιστη είναι λογικό να θεωρείται μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Under τα 6 από τα 9 τελευταία.

Εκτός: 1-1-3
Γκολ: 4-8
Τελευταία 5: 1-0-4

Προβλέψεις στοίχημα: Η Γκέφλε θέλει τη νίκη μετά από καιρό και η αδύναμη εκτός έδρας Έστερ, λογικά θα της κάνει τη χάρη. Άσος στο 2.00 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση