Προγνωστικά στοιχήματος: Πάνοπλοι οι Ισπανοί
Τανζανία - Ακτή Ελεφαντοστού: Σοβαρή η εικόνα της Τανζανίας στα προκριματικά, όμως η Ακτή Ελεφαντοστού είναι άλλη κλάση. Εκτός αυτού οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αιθιοπία - Νότιος Αφρική: Παιχνίδι για την πρωτιά του ομίλου. Μόνο νίκη θέλει η Νότιος Αφρική. Η Αιθιοπία κάνει την δουλειά της και με την ισοπαλία.

Μοζαμβίκη - Αίγυπτος: Αδύναμη η Μοζαμβίκη με ρεκόρ (0-1-3) και γκολ (1-12). Το 4/4 έχει κάνει στον όμιλο η Αίγυπτος και με νίκη σήμερα «κλειδώνει» την πρώτη θέση.



Ρουάντα - Αλγερία: Χωρίς νίκη η Ρουάντα (0-2-2). Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την Αλγερία να δίνει μάχη ώστε να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι είναι ξεκάθαρα το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.

Γκαϊς - Λαντσκρόνα: 2/2 νίκες για την Γκαϊς που δείχνει να βρίσκει και πάλι ρυθμό. Over έληξαν τα τρία τελευταία παιχνίδια της Λαντσκρόνα.

Λαϊκή Δημ. Κονγκό - Καμερούν: Δύο γκολ σημείωσε και ένα δέχτηκε σε τέσσερα ματς προκριματικών η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Ηττήθηκε και στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια στον όμιλο το Καμερούν.

Βάασα - Τούρκου: Τρεις σερί νίκες για την εντυπωσιακή και πρωτοπόρο Βάασα. Από δύο σερί νίκες προέρχεται όμως και η Τούρκου, η οποία είναι ικανή για την ζημιά.

Γιβάσκιλα - Μάριεχαμν: Η ουραγός Γιβάσκιλα έχει ηττηθεί στα εφτά από τα 11 φετινά της παιχνίδια, ενώ έχει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα. Αξιόπιστη εκτός έδρας η Μάριεχαμν (3-1-1).

Ίντερ Τούρκου - Μιλικόσκι: Από το ντροπιαστικό 6-0 από την Ελσίνκι έρχεται η Ίντερ Τούρκου, ενώ έχει κερδίσει μόλις ένα από τα εφτά τελευταία ματς. Καλύτερη η εικόνα της Μιλικόσκι, που με οχτώ γκολ παθητικό, έχει μαζί με την Βάασα την πιο δυνατή άμυνα του πρωταθλήματος.

Κουόπιο - Γιάρο: Η παράδοση είναι με το μέρος της Κουόπιο, όμως η φόρμα είναι με την πλευρά της Γιάρο, που έρχεται από δύο κολλητά τρίποντα.

Λάχτι - Ροβανιέμι: Με πέντε γκολ ενεργητικό σε 11 αγωνιστικές η Λάχτι είναι μαζί με τη την Γιβάσκιλα οι δύο χειρότερες ομάδες τις κατηγορίες. Σε κακή φόρμα και η Ροβανιέμι με τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Χόνκα - Ελσίνκι: Το αήττητο σερί των εφτά αγωνιστικών έλαβε τέλος για την Χόνκα, που γνώρισε την ήττα στο παιχνίδι με την Τούρκου (2-0). Ξέσπασε η Ελσίνκι απέναντι στην Ίντερ Τούρκου και πήρε τεράστια ώθηση από την εντυπωσιακή νίκη με 6-0.

Βαρντ Χάουγκεσουντ - Μπρίνε: Η έλευση νέου προπονητή είχε τελικά θετικό αντίκτυπο στην Βαρντ Χάουγκεσουντ, η οποία έβγαλε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Χοντ με 2-0. Δεν έχει ηττηθεί ακόμη μακριά από το κοινό της η Μπρίνε (1-4-0).

Κόνγκσβινγκερ - Φόλο: Η Κόνγκσβινγκερ συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη. Τα βρίσκει δύσκολα εκτός έδρας η Φόλο (1-0-4).

Μπόντο Γκλιμτ - Στάμπαεκ: Σχεδόν δύο μήνες έχει να ηττηθεί η Μπόντο Γκλιμτ, ενώ με εννιά γκολ παθητικό έχει μαζί με την Μπρίνε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Σε εκπληκτική κατάσταση και η Στάμπαεκ με τρεις σερί νίκες.

Ουλενσάκερ - Χοντ: Χωρίς πολλές δυνατότητες η Ουλενσάκερ, που έχει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα (1-4-6), ενώ δέχτηκε γκολ στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Ράνχαϊμ - Χαμ Καμ: Μπορεί η Ράνχαϊμ να μετρούσε πέντε σερί νίκες, αλλά έχασε τα... αυγά και τα πασχάλια στο ματς με την Στάμπαεκ, από την οποία έχασε με 4-1. No goal εμφάνισε στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Χαμ Καμ.

Στρόμεν - Κρίστιανσουντ: Με εννιά γκολ ενεργητικό η Στρόμεν έχει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. No goal έληξαν τα τρία τελευταία παιχνίδια της Κρίστιανσουντ.

Γουινέα Ισημ. - Τυνησία: Όλα τα παιχνίδια του ομίλου έληξαν over και goal/goal. Δύο ομάδες που σκοράρουν και δέχονται εύκολα γκολ.

Λιβερία - Σενεγάλη: Ανοιχτοί η πρόκριση και για τις δύο ομάδες. Αρνητική η παράδοση για την Λιβερία, καθώς δεν έχει κερδίσει ποτέ την Σενεγάλη σε 10 μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας.

Αλμερία - Λας Πάλμας: Δεύτερος ημιτελικός μπαράζ ανόδου μετά το 1-1 του πρώτου ματς. Καλύτερα στοιχεία έδειξε στο προηγούμενο παιχνίδι η Αλμερία, ενώ στις οχτώ τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις έχει απολογισμό (6-1-2).

Γουινέα - Ζιμπάμπουε: Αν νωρίτερα η Αίγυπτος έχει κερδίσει την Μοζαμβίκη, τότε το παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο. Σε διαφορετική περίπτωση η Γουινέα είναι το φαβορί για τη νίκη.

Ουνιόν Σάντα Φε - Βελέζ: Χωρίς βαθμολογικό στόχο οι δύο ομάδες και εκτός αυτού βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση.

Μάλι - Μπενίν: Γκέλα ολκής την προηγούμενη αγωνιστική για το Μάλι, που έμεινε στο 1-1 με την Ρουάντα. Δεύτερο εντός έδρας στραβοπάτημα δεν συγχωρείται. Εξάλλου το Μπενίν μετρά δύο διαδοχικές επιτυχίες και μόνο με θαύμα μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση.

Χιρόνα - Αλκορκόν: Ρεβάνς του 1-1 για τα ημιτελικά των μπαράζ ανόδου. Οι δύο ομάδες έχουν πολλές δυνατότητες από το κέντρο και μπροστά, ενώ στα τρία αναμεταξύ τους φετινά παιχνίδια είχαμε γκολ εκατέρωθεν.

Μεξικό - Ιταλία: Ανέκαθεν το Confederations ταίριαζε στο Μεξικό, που έχει δυνατότητες. Αρκετές δοκιμές στην Ιταλία του Πραντέλι.


Ραφαέλα - Νιούελς Ολντ Μποϊς: Χωρίς νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές η Ραφαέλα. Η μάχη του τίτλου συνεχίζεται για την Νιούελς Ολντ Μποϊς, που είναι αυτή την στιγμή στο +3 από την δεύτερη Ρίβερ Πλεϊτ.


Ολ Μποϊς - Ρασίνγκ Κλουμπ: 6/7 no goal μετρά σε αυτό το διάστημα η Ολ Μποϊς. 5/6 no goal για την Ρασίνγκ Κλουμπ.

Μπόκα Τζούνιορς - Άρσεναλ Σαραντί: Πως και πως περιμένουν στην Μπόκα να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, καθώς η προτελευταία θέση δεν είναι καθόλου τιμητική. Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Άρσεναλ Σαραντί.

Ισπανία - Ουρουγουάη: Με όλα τους τα «όπλα» οι Ισπανοί. Εξαιρετικό ρόστερ και στην Ουρουγουάη, που πήρε τα πάνω της από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα.

Λανούς - Ρίβερ Πλεϊτ: Μαθηματικές μόνο οι ελπίδες της Λανούς για τον τίτλο. Η Ρίβερ Πλεϊτ θέλει μόνο νίκη και να απολέσει βαθμούς η πρωτοπόρος Νιούελς Ολντ Μποϊς.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση